rgot Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 tak v patek se stavím, ale v sobotu okolo 17.00hod odjedu na Masters of rock v případě zájmu bych mohl vzít 2 osoby do Vizovic.hmm kolona u mě nehrozí bo bydlím v Rájec-Jestřebí. Citovat
Netopýrka Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 vzhledem k tomu, že jedu spanilou jízdou s další spanilou slečnou Vendulkou a kufr budeme mít plný alkoholu ve větší než obvyklé dávce, naše trasa je přísně utajovaná a do kolony se nezapojíme...:cool: ...stejně ještě netušíme, kdy vyjedeme... Citovat
rafen83 Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 škoda, nějaká ozdoby by se do kolony hodila, ale snad to nějak přežijeme mimochodem tu benzínku jsem nevrhl především proto, že mám taky ještě něco dodat do světic (to je ale náhoda že) Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Pe.Tr taky hlásí svoji učast v PHA koloně a na smluvene misto dorazí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Betak Ahoj,mám dotaz,, mohou na sraz i neohlášení? V sobotu pojedu z dovolené a rád bych se zastavil na pokec a kávičku.Pár Km bych si zajel ale ,to zato stojí né. P307 Break:papa Stavit se samozřejmě mužeš, jen počitej že v sobotu se jede orienťák a živěji tam bude spíš navečer, i když jede se na dvě etapy, ale to bude asi otočka jen na oběd a hurá na druhou etapu. Budeš vítán;) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Hm, z jednoho minulyho Sebetowa mame na Vysocine vyzkousenej tento CheckPoint: http://www.mapy.cz/#x=136620544@y=134092160@z=14@mm=ZP@ax=136623936@ay=134084928@at=Misto%20srazu@ad=misto%20srazu takze, kdo pojede touto cestou, navrhuju sejit se tam. Citovat
Berkoff Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Bohouš Rebik - tak pokud by to šlo spíše kolem té 15, případně o fous později, tak není problém......dořešíme to až to bude aktuální, přece jen je to ještě 14 dní. Kuci tak ja se k vam pridam ...) pisnete U2U nebo raci i mail nebo neco a utvorime rovnostrannou kolonu Citovat
MirasCC Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Jezkovi.voci: V kolik plánuješ odjezd ze Žďára? Říkali sme si, že by Pražská kolona stejně jela přes Žďár, tak bysme vás tam mohli přibrat. Ale to nebude dřív, jak v půl osmý. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Jezkovi.voci: V kolik plánuješ odjezd ze Žďára? Říkali sme si, že by Pražská kolona stejně jela přes Žďár, tak bysme vás tam mohli přibrat. Ale to nebude dřív, jak v půl osmý. no tak v tom pripadě nejdriv o pul 8 Citovat
Lentilka Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 já pojedu od Přerova takže Olomouce Prostějov Kroměříž mužem se domluvit:papa ale pojedu až v sobotu [upravil dne 30.6.2008 Lentilka] Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Pe.Tr taky hlásí svoji učast v PHA koloně a na smluvene misto dorazí nechces nas nabrat na lopatu uz v pocernicich? Ze bychom uz udelali minikolonu :-) Citovat
Petav Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Dariska Tak já jsem úplně mimo, mě to bude muset někdo vysvětlit po lopatě. A navíc se budu proplétat z Vršovic až na D1, tak přesně nevím, jak dlouho mi to bude trvat. Já tu Prahu prostě nesnáším, Každý den stojím v koloně na Letné a než se dostanu do Vršovic do práce, tak jsem zralá tak na blázinec:grr Ale do Šebetova se moc těšíme a ať už je to tu. [upravil dne 30/6/08 Petav] Citovat
Fakir Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Jede někdo z Budějic? Nebo z Týna? OK406? honza406? Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Jedu z Brna. Asi v pátek mezi 6 a 7 hodinou. Citovat
John Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Taky jsem pro to pak vzít tradičně přes Ždár... a nabrat ostatní z tohodle okolí..... :D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: John Taky jsem pro to pak vzít tradičně přes Ždár... a nabrat ostatní z tohodle okolí..... :D Vertexi: mame ti zamluvit areal v JZD??? Citovat
Bohouš Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Vertexova účast je letos nejistá, ale místo v areálu se vždycky hodí :mrk:mrk Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: John Taky jsem pro to pak vzít tradičně přes Ždár... a nabrat ostatní z tohodle okolí..... :D Vertexi: mame ti zamluvit areal v JZD??? FUJ !!!! Tohle bylo ošklivé, a nesportovní, a nekamarádské, a .............................. vůbec Citovat
Dariska Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 MIrasCC: vidíš, nabízíš mi odvoz a teď ho nabízím já Tobě. My jedem ve třech, takže pohoda a najdem to. Díky Petav: Děkuju, Ráďa to zvládne, už jsem se podívala i na mapku. Hele lidi a v kolik bude sraz na te benzince, aby jsme to tam stíhali dojet. Citovat
MirasCC Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Jo Darisko, cesty osudu jsou někdy nevyzpytatelné S tím odvozem uvidíme, ve skrytu duše tajně doufám v to, že se ve smluvený čas na smluvené místo dostanu po vlastní ose Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.