Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak v patek se stavím, ale v sobotu okolo 17.00hod odjedu na Masters of rock v případě zájmu bych mohl vzít 2 osoby do Vizovic.hmm kolona u mě nehrozí bo bydlím v Rájec-Jestřebí.

Odesláno

:D vzhledem k tomu, že jedu spanilou jízdou s další spanilou slečnou Vendulkou a kufr budeme mít plný alkoholu ve větší než obvyklé dávce, naše trasa je přísně utajovaná a do kolony se nezapojíme...:cool::cool::cool:

...stejně ještě netušíme, kdy vyjedeme...

Odesláno

škoda, nějaká ozdoby by se do kolony hodila, ale snad to nějak přežijeme ;) mimochodem tu benzínku jsem nevrhl především proto, že mám taky ještě něco dodat do světic (to je ale náhoda že) :D

Odesláno
Původně zaslal: Betak

Ahoj,mám dotaz,, mohou na sraz i neohlášení? V sobotu pojedu z dovolené a rád bych se zastavil na pokec a kávičku.Pár Km bych si zajel ale ,to zato stojí né.

P307 Break:papa

Stavit se samozřejmě mužeš, jen počitej že v sobotu se jede orienťák a živěji tam bude spíš navečer, i když jede se na dvě etapy, ale to bude asi otočka jen na oběd a hurá na druhou etapu. Budeš vítán;)
Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Rebik - tak pokud by to šlo spíše kolem té 15, případně o fous později, tak není problém......dořešíme to až to bude aktuální, přece jen je to ještě 14 dní.

Kuci tak ja se k vam pridam ...:o) pisnete U2U nebo raci i mail nebo neco a utvorime rovnostrannou kolonu :)

Odesláno

Jezkovi.voci: V kolik plánuješ odjezd ze Žďára? Říkali sme si, že by Pražská kolona stejně jela přes Žďár, tak bysme vás tam mohli přibrat. Ale to nebude dřív, jak v půl osmý.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Jezkovi.voci: V kolik plánuješ odjezd ze Žďára? Říkali sme si, že by Pražská kolona stejně jela přes Žďár, tak bysme vás tam mohli přibrat. Ale to nebude dřív, jak v půl osmý.

:myslim

no tak v tom pripadě nejdriv o pul 8 :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Pe.Tr taky hlásí svoji učast v PHA koloně a na smluvene misto dorazí:papa

nechces nas nabrat na lopatu uz v pocernicich? Ze bychom uz udelali minikolonu :-)

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Tak já jsem úplně mimo, mě to bude muset někdo vysvětlit po lopatě.

A navíc se budu proplétat z Vršovic až na D1, tak přesně nevím,

jak dlouho mi to bude trvat. Já tu Prahu prostě nesnáším, Každý den stojím v koloně na Letné a než se dostanu do Vršovic do práce, tak jsem zralá tak na blázinec:grr

Ale do Šebetova se moc těšíme a ať už je to tu.

[upravil dne 30/6/08 Petav]

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: John

Taky jsem pro to pak vzít tradičně přes Ždár... a nabrat ostatní z tohodle okolí..... :D :D

:super

Vertexi: mame ti zamluvit areal v JZD???

FUJ !!!! Tohle bylo ošklivé, a nesportovní, a nekamarádské, a .............................. vůbec

Odesláno

MIrasCC: vidíš, nabízíš mi odvoz a teď ho nabízím já Tobě. :)

My jedem ve třech, takže pohoda a najdem to. Díky

Petav: Děkuju, Ráďa to zvládne, už jsem se podívala i na mapku.:)

Hele lidi a v kolik bude sraz na te benzince, aby jsme to tam stíhali dojet.

Odesláno

Jo Darisko, cesty osudu jsou někdy nevyzpytatelné :)

S tím odvozem uvidíme, ve skrytu duše tajně doufám v to, že se ve smluvený čas na smluvené místo dostanu po vlastní ose :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...