Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chci tímhle způsobem udělat takovej průzkum (a dát tak možnost i ostatním).

Ne že bych byl strašpitel, ale tenhle sraz bude můj první a bylo by fajn jet s někým (ze severu nebo z prahy, prostě odněkud) Pokud by se někdo chtěl srazit po cestě, přijímám návrhy na čas a místo.

PS: eventuelně svezu i \"stopaře\" který by rád na sraz bez vozu.

Odesláno

Z Litvínova do Šebetova to je opravdu hezký výlet - myslím si, že minimálně z prahy pojede kolona (většinou vyjíždí tak kolem 17 hodiny) - jak psal Péťa SLEDUJ DĚNÍ

Odesláno

Taky bych se tipoval tak na tu šestou. Dělám sice jen do pěti, ale pak musím objet celou Prahu a naházet věci do auta, dřív jak v šest se na dálnici nedostanu.

Dariska: Až to bude ještě trochu aktuálnější, domluvíme se, třeba nás pojede ještě víc ;)

Odesláno

proti šestý nemam v zásadě vůbec nic. A vyrazit až někde z dálnice za prahou, je uplně ideální, protože ještě nevim kudy se budu přes matičku Prahu proplétat (obě varianty jsou děsivé) :D

Co takhle ty dvě \"benzinky\" Benzina před Průhonicema. Zatím jen předběžně?

Odesláno

no ja bych jel taky kolem seste, ale jsem z pocernic, takze bych to videl na pripoj nekde u rican, nepoojedu kvuli tomu pres pul prahy tou za....anou jizni spojkou....

Odesláno

Jo, vida, semhle sem chtěl taky ještě napsat nějaký moudro :)

Já se napojuju na dálnici až v Modleticích - což je za Průhonicema. Chtěl sem nadhodit, že bysme se potkali někde v tý průmyslový zóně v Modleticích, akorát mám krapet obavy z toho, jak moc bude zasekanej nájezd na dálnici. Ale snad by to nemuselo bejt nijak hrozný, na tom kruháči to docela odsejpá...

Odesláno

Vida, konstruktivní návrh :) super. Takže tady mám první možnost 1) Průmyslová zóna - Modletice

2) KM Prona Velké Popovice (což je o jeden exit dál a už to tam nebejvá tak narvaný)

Co vy na to?

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

no ja bych jel taky kolem seste, ale jsem z pocernic, takze bych to videl na pripoj nekde u rican, nepoojedu kvuli tomu pres pul prahy tou za....anou jizni spojkou....

Se asi pridam:-)

Odesláno

No vida, kolik lidí chce jet po 6.:potlesk

Já jen vůbec netuším, kde jsouty Modletice či co.

Ani nevím kudy tam jet, ale asi normalně po D1 nebo nemám pravdu?

Stejně všechny cesty vedou do Říma;)

MirasCC: Tobě kdyžtak brnknu a aspoň mi vysvětlíš trochu cestu,

to víš my pražáci-nepražáci:myslim

Odesláno

my nejak z Chlumce nad Cidlinou, delam do 5 takze pak hned sedy a jedy ... kdyby nekdo z Hradce Kralove nebo tak, pisnete, klidne i U2U, muzem i pockat, nebo nabrat v HK...

Odesláno

Ahoj lidi,kolona je bezva nápad.I pro mě to bude první sraz tak se rádi přidáme někde po cestě.Pokusím se zdrhnout dřív z práce,takže bych mohl stihnout třeba Modletice.Zkusím to vzít přes Říčany,přeci jen při pátku je Praha běs.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...