rafen83 Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Zdravim, chci tímhle způsobem udělat takovej průzkum (a dát tak možnost i ostatním). Ne že bych byl strašpitel, ale tenhle sraz bude můj první a bylo by fajn jet s někým (ze severu nebo z prahy, prostě odněkud) Pokud by se někdo chtěl srazit po cestě, přijímám návrhy na čas a místo. PS: eventuelně svezu i \"stopaře\" který by rád na sraz bez vozu. Citovat
Péťa Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Bývá zvykem, že jede kolona. Určitě ji někdo bude organizovat, sleduj dění... Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Z Litvínova do Šebetova to je opravdu hezký výlet - myslím si, že minimálně z prahy pojede kolona (většinou vyjíždí tak kolem 17 hodiny) - jak psal Péťa SLEDUJ DĚNÍ Citovat
rafen83 Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 super, díky. PS: hezký výlety mám rád jen ten benzín by nemusel bejt tak drahej [upravil dne 22/6/08 rafen83] Citovat
Dariska Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Já budu vyjíždět z Prahy po 6 večer, jelikož do 6 dělám. Tak kdyby někdo chtěl jet taky v tuto dobu, tak ať se ozve, klidně i na telefon. Citovat
MirasCC Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Taky bych se tipoval tak na tu šestou. Dělám sice jen do pěti, ale pak musím objet celou Prahu a naházet věci do auta, dřív jak v šest se na dálnici nedostanu. Dariska: Až to bude ještě trochu aktuálnější, domluvíme se, třeba nás pojede ještě víc Citovat
rafen83 Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 proti šestý nemam v zásadě vůbec nic. A vyrazit až někde z dálnice za prahou, je uplně ideální, protože ještě nevim kudy se budu přes matičku Prahu proplétat (obě varianty jsou děsivé) Co takhle ty dvě \"benzinky\" Benzina před Průhonicema. Zatím jen předběžně? Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 no ja bych jel taky kolem seste, ale jsem z pocernic, takze bych to videl na pripoj nekde u rican, nepoojedu kvuli tomu pres pul prahy tou za....anou jizni spojkou.... Citovat
MirasCC Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Jo, vida, semhle sem chtěl taky ještě napsat nějaký moudro Já se napojuju na dálnici až v Modleticích - což je za Průhonicema. Chtěl sem nadhodit, že bysme se potkali někde v tý průmyslový zóně v Modleticích, akorát mám krapet obavy z toho, jak moc bude zasekanej nájezd na dálnici. Ale snad by to nemuselo bejt nijak hrozný, na tom kruháči to docela odsejpá... Citovat
rafen83 Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Vida, konstruktivní návrh super. Takže tady mám první možnost 1) Průmyslová zóna - Modletice 2) KM Prona Velké Popovice (což je o jeden exit dál a už to tam nebejvá tak narvaný) Co vy na to? Citovat
Miss Scratch Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Scratch no ja bych jel taky kolem seste, ale jsem z pocernic, takze bych to videl na pripoj nekde u rican, nepoojedu kvuli tomu pres pul prahy tou za....anou jizni spojkou.... Se asi pridam:-) Citovat
MirasCC Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Ta KM Prona - proč ne? Sic sem tam nikdy nebyl, ale myslím že bych to mohl zvládnout Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 no a nas naberete u rican :-) Citovat
Dariska Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 No vida, kolik lidí chce jet po 6. Já jen vůbec netuším, kde jsouty Modletice či co. Ani nevím kudy tam jet, ale asi normalně po D1 nebo nemám pravdu? Stejně všechny cesty vedou do Říma;) MirasCC: Tobě kdyžtak brnknu a aspoň mi vysvětlíš trochu cestu, to víš my pražáci-nepražáci:myslim Citovat
MirasCC Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Darisko, jasně po D1, nemůžeš to minout Ale klidně cinkni kdyby cokoliv, pokusím se Tě nasměrovat. Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Doufám, že tou dobou už budu na místě (stejně od jistého okamžiku před cca dvěma roky se společných cest v koloně neúčastním) Citovat
vix Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Když vyrazím ve tři odpoledne, tak bych mohl před půlnocí dorazit .... (nebo ne ? ) Citovat
Berkoff Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 my nejak z Chlumce nad Cidlinou, delam do 5 takze pak hned sedy a jedy ... kdyby nekdo z Hradce Kralove nebo tak, pisnete, klidne i U2U, muzem i pockat, nebo nabrat v HK... Citovat
Danceman Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Ahoj lidi,kolona je bezva nápad.I pro mě to bude první sraz tak se rádi přidáme někde po cestě.Pokusím se zdrhnout dřív z práce,takže bych mohl stihnout třeba Modletice.Zkusím to vzít přes Říčany,přeci jen při pátku je Praha běs. Citovat
Popcorn Player Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Jede někdo z Brna? tak třeba v pět u globusu? navrhněte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.