Georginek Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Zdravim,kamos ma problem s 206 hdi. Kdyz mel skoro prazdnou nadrz, natankoval 15 litru naturalu. Ujel 3 kilometry a zacalo to cukat a chciplo mu to. Dotlacil auto na pumpu, nalil aditiva a doplnil plnou nadrz nafty. Dojel v poradku domu. Avsak po asi 200km auto zacalo cukat a rosvitila se kontrolka diagnostiky. Byl v servisu ale nezjistili nic a kontrolku anulovaly. Podle me je to kontrolka CHECK ENGINE. Ale po 50 km to zase zacalo cukat a rosvitila se kontrolka. Necuka to porad ale jen nekdy.........kontrolka sviti stale Co by to mohlo byt??????? Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Žeby to bol ten benzín v nafte? Najskôr nech natankuje to čo tam má byť a potom to rieši. [upravil dne 21.6.2008 AnotherOne] Citovat
kobr Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Asi máš pryč čerpadlo a vstřiky:bacha:myslim Citovat
hnusoba Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 A to mu bolo tak ľúto tých 15 litrov benzínu že ich radšej nevytiahol z nádrže??? Všetko vytiahnúť von a natankovať naftu, vymeniť palivový filter a modliť sa, že neodišiel regulátor v čerpadle alebo niektorý vstrek... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: hnusoba A to mu bolo tak ľúto tých 15 litrov benzínu že ich radšej nevytiahol z nádrže??? Všetko vytiahnúť von a natankovať naftu, vymeniť palivový filter a modliť sa, že neodišiel regulátor v čerpadle alebo niektorý vstrek... Někdy jsou činy homo sappiens nepochopitelné.... [upravil dne 21/6/08 ozzy1956] Citovat
jozefsv Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 co to je za logiku nechat v nadrzi tych 15 litrov benalu a mysliet si ze to nic neposkodi?asi by si mal kamos nastudovat co je to hdi system.kludne mohol odist vstrek alebo cerpadlo. Citovat
foxo Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 pokud znamo, benzin odmastnuje, takze moze byt rad, ze to vobec nejako jede... takze moznost zadretia cerpadla alebo trysiek je velmi vysoka... Citovat
Georginek Odesláno 21. červen 2008 Autor Odesláno 21. červen 2008 NO ja mu to rikal, je to debil, ale prej ze se to zredi, moje auto to neni, ale ja bych to osobne taky hned vycucnul........ Jezdi to krasne, jel sem s tiim vcera ale obcas to cuka...... Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 15 litrů naturalu? Možná bych je nechal ještě tak v mém starém autě, co mělo nádrž 80 litrů a staré mechanické čerpadlo, tam bych možná ještě mávl rukou, ale s 50 litrovou nádrží ani se starým motorem už ne. A s HDI? To bych rovnou volal odtahovku na odvoz do servisu, když už si to ten benzín nasálo, rozhodně vycucnout a nový filtr... Citovat
MrVain Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 15 litrov naturalu v našej firemnej Tatre s obsahom motora 19 000cm3 a objemom nadrže 320litrov sa strati , ale v 2,0Hdi to by som neriskoval:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.