Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,kamos ma problem s 206 hdi. Kdyz mel skoro prazdnou nadrz, natankoval 15 litru naturalu. Ujel 3 kilometry a zacalo to cukat a chciplo mu to. Dotlacil auto na pumpu, nalil aditiva a doplnil plnou nadrz nafty. Dojel v poradku domu. Avsak po asi 200km auto zacalo cukat a rosvitila se kontrolka diagnostiky. Byl v servisu ale nezjistili nic a kontrolku anulovaly. Podle me je to kontrolka CHECK ENGINE. Ale po 50 km to zase zacalo cukat a rosvitila se kontrolka. Necuka to porad ale jen nekdy.........kontrolka sviti stale :nevim

Co by to mohlo byt???????

Odesláno

A to mu bolo tak ľúto tých 15 litrov benzínu že ich radšej nevytiahol z nádrže???

Všetko vytiahnúť von a natankovať naftu, vymeniť palivový filter a modliť sa, že neodišiel regulátor v čerpadle alebo niektorý vstrek...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

A to mu bolo tak ľúto tých 15 litrov benzínu že ich radšej nevytiahol z nádrže???

Všetko vytiahnúť von a natankovať naftu, vymeniť palivový filter a modliť sa, že neodišiel regulátor v čerpadle alebo niektorý vstrek...:bojim

Někdy jsou činy homo sappiens nepochopitelné....

[upravil dne 21/6/08 ozzy1956]

Odesláno

NO ja mu to rikal, je to debil, ale prej ze se to zredi, moje auto to neni, ale ja bych to osobne taky hned vycucnul........ :bacha Jezdi to krasne, jel sem s tiim vcera ale obcas to cuka......

Odesláno

15 litrů naturalu? Možná bych je nechal ještě tak v mém starém autě, co mělo nádrž 80 litrů a staré mechanické čerpadlo, tam bych možná ještě mávl rukou, ale s 50 litrovou nádrží ani se starým motorem už ne. A s HDI? To bych rovnou volal odtahovku na odvoz do servisu, když už si to ten benzín nasálo, rozhodně vycucnout a nový filtr...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...