Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci

stal som sa novym majitelom peugeotu 605 starsieho modela. Mam v nom original radio. Nie zeby sa mi nepacilo (mam rad retro), ale rad by som v aute pocuval CD-cka.

Preto stojim pred problemom ako to radio vytiahnut. Mam manual k tomu autu a aj k radiu, ale tie potrebne nastrojceky na vytiahnutie toho radia nemam. Prosim poradte. Dakujem

Odesláno

Pokud to je stejnej mechanismus jako u 406 a jsou v rádiu po stranách dírky tak do nich narvy hřebíky nebo dráty podobného průměru a za kazetovou mechaniku vytáhni ven. ;)

Odesláno

Mam fotku toho radia a keby som vedel ako ju sem dat, tak by sme si boli na jasnejsom. Napis mi, prosim ta, ako sem cvrknut nejaku foto a ja ju sem dam a aj s manualom k tomu radiu. Lebo to asi nie je to iste radio. Nejdem to opisovat, najlepsie bude, ked to sem hodim, len neviem ako.

Guest servisman
Odesláno

podle mne odděláš ty dvě krajní /1 a 2/ a pak by tam něco mělo býti,jsou to nějaké krytky:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

podle mne odděláš ty dvě krajní /1 a 2/ a pak by tam něco mělo býti,jsou to nějaké krytky:myslim

Taky bych to tak viděl. A je vidět že už se je někdo pokoušel sudavat podle toho jak jsou na krajích oloupaný.

Odesláno

Jinak to označení PTA se mi jeví jako P(eugeot)T(albot)A(udio). Což by znamenalo že je ještě ze staršího peugeota než je Tvoje 605. :myslim

Možná Marcel505 by věděl víc.

Odesláno

Caute vsetci radiomachri. Moja otazka bude trosku ineho razu, ale stale okolo radia.

Mam tam tento konektor a chcel by som vediet, ci je na to redukcia na euro koncovku, alebo to budem musiet cele prerobit? Dakujem vsetkym za pomoc

post-0-14109601104424_thumb.jpg

Odesláno

Pomohlo by foto z čela. Rozložení pinů. Je to ten co je na obrázku? (pohled na rádio)

Myslím že redukce existuje, ale pokud tam chceš to nový rádio na dýl tak bych bejt Tebou to ucvakal a naletoval ISO konektory.

Ještě popis pinů:

1 - repro pravý zadní (+)

2 - repro pravý přední (+)

3 - kostra (minus napájení)

4 - ovládání antény

5 - +12V přímo z akumulátoru

6 - repro levý přední (+)

7 - repro levý zadní (+)

8 - repro pravý zadní (-)

9 - repro pravý přední (-)

10 - +12V připojení přes klíček

11 - osvětlení

12 - repro levý přední (-)

13 - repro levý zadní (-)

[upravil dne 19/6/08 Dave_k]

post-0-14109601104664_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Jinak to označení PTA se mi jeví jako P(eugeot)T(albot)A(udio). Což by znamenalo že je ještě ze staršího peugeota než je Tvoje 605. :myslim

Možná Marcel505 by věděl víc.

Tohle téma pár dní sleduji...

Ale tím vysvětlením zkratky PTA si nejsem jistý, možná pomůže samolepka na rádiu, ale tohle je rádio pro 605 a nikam jinam...

Každopádně, líbilo by se mi... :D

Kdo: Píšou tam že je ta redukce i do 505, ale tohle v 505 nemám... Tam jsou ještě jinačí přípojky...

Ale dík za odkaz.

Odesláno

Tymto by som chcel tuto temu ukoncit, dakujem vsetkym, ktori mi pomohli. Samozrejme, ze nie uplne ... :-D

Kupil som tu redukciu u nas v obchode s audio technikou. Som spokojny a tesim sa na dalsiu spolupracu

PS: Pripajam este fotku tej nalepky, ak by ste este chceli o tom popisat.

post-0-14109601113442_thumb.jpg

• O 13 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...