Přejít na obsah

Podlesny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    167
  • Registrace

O uživateli Podlesny

  • Datum narození 5.10.1982

Podlesny's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. musíš vymeniť poloos + homokinetický klb aj ja dúfam, že ho predám, ale tak skoro to asi nebude btw koľko stojí poloos bez kĺbu?
  2. Tak podľa toho, čo napísal fusion by to malo pasovať.
  3. Tak, ak by ti pasoval tak daj vedieť.
  4. Posledná fotka pojednáva o počte zúbkov na konci klbu. Na tomto je ich 28
  5. Na ďalšej fotke je klb odfotený zo strany kam sa vkladá poloos. Na tomto kĺbe je 27 zúbkov [upravil dne 2.2.2010 Podlesny] [upravil dne 2.2.2010 Podlesny]
  6. Takže ten kineťák, aby nedošlo k nedorozumeniu som pofotil. Myslím, že by to malo byť zameniteľné medzi benzínom a dízlom, ale pre lepšiu informáciu prikladám fotky. Takže si zisti, či ti to pasuje alebo nie a daj mi prosímťa vedieť Tu na prvej fotke je výrobný štítok, v zelenom krúžku je napísaný počet zúbkov na prstenci pre ABS. Vyššie je uvedené, že je možné tento kĺb použiť na Citron XM alebo P 605.
  7. hej, len homokineťák [upravil dne 2.2.2010 Podlesny]
  8. Podlesny

    Alu disky s pneu

    lock predané
  9. Neviem, či to bude pasovať, predsa len ma benzín a ja som mal dízla. Ale je úplne nový, a v takej cene asi ťažko niekde zoženieš, ale keby pasoval ... Povedzme si, prečo nie? [upravil dne 1.2.2010 Podlesny]
  10. Na mojej 605 sa homoklb prejavoval pri rozbehu a maximalne na dvojke s vytočeným volantom. Je to pukot a praskot. Toto čo opisuješ na začiatku to na homoklb nevyzera. To v druhej časti už áno, to už na ten klb je.
  11. Zostala mi ešte sada týchto diskov + 1 disk bez pneu
  12. Moju 605 som predal. Zostal mi
  13. Podlesny

    chipovanie

    heh
×
×
  • Vytvořit...