Strejdakopec Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 zjistíte mi někdo podle vin nebo nějakého čísla zda mi půjde tempomat?? páčku s vypínačem mám...je to nemux verze auto v mém podpisu. kdyžtak prosím do SZ.děkuju Citovat
Dave_k Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Pokud je to nemux tak Ti páčka nestačí. Potřebuješ ještě jednotku tempomatu, vývěvu na ovládání plynu a vypínač tempomatu. [upravil dne 14/4/12 15:45 od Dave_k] Citovat
Vítek1 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 2002 nemux? to je divne! ale i tak kdyz je to HDI tak je to komplet regulovane pocitacem to musi mit taky tu vyvevu? Citovat
Dave_k Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 U 2,2Hdi SB vykopl právě i tu vývěvu a předpokládám, že u nemux auta to jinak nepůjde. V SB byla u 2,2Hdi uvedena možnost obou typů páček. Tak nevím. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Pokud je to 2.2 HDI neMux, tak určitě není potřeba vývěva. Vše bude řízeno elektronicky akorát bude jiná páčka. Nejjednodušší ale by bylo kdyby jsi dal VIN a bude vše jasné. Citovat
Strejdakopec Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 no lanko plynu mi ovládá pouze elektronický snímač...ne klapku takže ta je následně ovládána taky elektronicky...nikdy jsem nepochopil co je mux a nemux ale myslel jsem si že se to pozná podle páček a já je mám kulaté.myslím si že vývěva u mě určitě potřeba nebude Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Máš neMUX. Potřebuješ zapojit páčku přímo dráty. Vývěvu samozřejmě nepotřebuješ. Podívej se na příspěvky člena h4wk3y, ten to řešil a úspěšně dořešil. Citovat
Stosun Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Tak po roce jsem se k tomu dostal a tempomat konečně zprovoznil.Tímto chci hlavně poděkovat HonzoviZ za návod a rady během zapojovaní Díky. [upravil dne 18/4/12 20:04 od Stosun] Citovat
sannyray Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 blahozelam , aspon niekto , ale ja sa nevzdavam :DD Citovat
banan1987 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 ani ja sa nevzdavam:papa.. hned ako budem mat na to cas tak to pozapajam aj s novym spinacom a musi to ist... nieje mozne ze by to neslo.. Citovat
banan1987 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 tak dnes som sa do toho pustil... na RJ som nemal na konektore vyvedeny ziadny kabel na tempomat... ten sivy co tam bol nebol urcite na tempomat... tak som kabel zapojil tam kde mal byt.. no a potom sme podla diagnostiky skontrolovali funkcnost spinacov.. fungovali dobre tak ako mali... povolili sme to aj v RJ aj v BSI a tempomat ajtak nejde.... Citovat
sannyray Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ten sedy kabel neexistuje, je len sedy konektor gr32 a na pine E4 mas mat kablik ak tam je tak je to ok ak nie musis ho natiahnut do poistkoveho spinaca na brzde, poistkovy je ten druhy cervenej farby. Problem mam stale aj ja aj napriek aktivacie a vsetky kable mam ako maju byt , takze tiez je to premna zahada Citovat
sannyray Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ten sedy kabel neexistuje, je len sedy konektor gr32 a na pine E4 mas mat kablik ak tam je tak je to ok ak nie musis ho natiahnut do poistkoveho spinaca na brzde, poistkovy je ten druhy cervenej farby. Problem mam stale aj ja aj napriek aktivacie a vsetky kable mam ako maju byt , takze tiez je to premna zahada Citovat
Michal.x Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jen moje skušenost před týdnem sem dodělával tempomat na moji 406 2,0 hdi rok 11/2002 stačilo jen dotahnout druhý brzdový spínač do jednotky mam zato že uplně první konektor u světla a pozice E4 a koupit v druhošce redundantní bezpečnostní brzd spínač a v peugeotu plast kroužek pin sem ustříh na vraku .. brzd spínač napájim z čidla spojky plus po klíči pak jen mux páčka aktivoval sem to jak v bsi tak v řj jednotce a funguju Citovat
Michal.x Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 jo a jen jedna zajímavost jakmile zapnu varovky nedotknu se brzdy ani spojky tak tempomat umře musim znova nastavit ale asi to má tak být ... Citovat
banan1987 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 no ja to mam rovnako zapojene.. len nie a nie to fungovat.... ale nechapem preco ked uz mam vsetko ako ma byt.. . Citovat
Michal.x Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 udaje o aktivaci jedou do řj datově .. takže kabely nechyběj ten brzdovej spínač když jeden sepne druhej rozepne?? a ještě jedna věc podicat se do live dat com 2000 zda vidí páčku a ještě jedna věc tempomat jde jen na 4 a pátej převod stupěn ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.