Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud je to nemux tak Ti páčka nestačí. Potřebuješ ještě jednotku tempomatu, vývěvu na ovládání plynu a vypínač tempomatu.

[upravil dne 14/4/12 15:45 od Dave_k]

post-1073-14109623460852_thumb.jpg

Odesláno

U 2,2Hdi SB vykopl právě i tu vývěvu a předpokládám, že u nemux auta to jinak nepůjde. V SB byla u 2,2Hdi uvedena možnost obou typů páček. Tak nevím. :myslim

Odesláno

Pokud je to 2.2 HDI neMux, tak určitě není potřeba vývěva. Vše bude řízeno elektronicky akorát bude jiná páčka. Nejjednodušší ale by bylo kdyby jsi dal VIN a bude vše jasné.

Odesláno

no lanko plynu mi ovládá pouze elektronický snímač...ne klapku takže ta je následně ovládána taky elektronicky...nikdy jsem nepochopil co je mux a nemux ale myslel jsem si že se to pozná podle páček a já je mám kulaté.myslím si že vývěva u mě určitě potřeba nebude

Odesláno

Máš neMUX. Potřebuješ zapojit páčku přímo dráty. Vývěvu samozřejmě nepotřebuješ. Podívej se na příspěvky člena h4wk3y, ten to řešil a úspěšně dořešil.

Odesláno

Tak po roce jsem se k tomu dostal a tempomat konečně zprovoznil.Tímto chci hlavně poděkovat HonzoviZ za návod a rady během zapojovaní Díky.:papa

[upravil dne 18/4/12 20:04 od Stosun]

Odesláno

tak dnes som sa do toho pustil... na RJ som nemal na konektore vyvedeny ziadny kabel na tempomat... ten sivy co tam bol nebol urcite na tempomat... tak som kabel zapojil tam kde mal byt.. no a potom sme podla diagnostiky skontrolovali funkcnost spinacov.. fungovali dobre tak ako mali... povolili sme to aj v RJ aj v BSI a tempomat ajtak nejde....

Odesláno

Ten sedy kabel neexistuje, je len sedy konektor gr32 a na pine E4 mas mat kablik ak tam je tak je to ok ak nie musis ho natiahnut do poistkoveho spinaca na brzde, poistkovy je ten druhy cervenej farby.

Problem mam stale aj ja aj napriek aktivacie a vsetky kable mam ako maju byt , takze tiez je to premna zahada :(

Odesláno

Ten sedy kabel neexistuje, je len sedy konektor gr32 a na pine E4 mas mat kablik ak tam je tak je to ok ak nie musis ho natiahnut do poistkoveho spinaca na brzde, poistkovy je ten druhy cervenej farby.

Problem mam stale aj ja aj napriek aktivacie a vsetky kable mam ako maju byt , takze tiez je to premna zahada :(

Odesláno

jen moje skušenost před týdnem sem dodělával tempomat na moji 406 2,0 hdi rok 11/2002 stačilo jen dotahnout druhý brzdový spínač do jednotky mam zato že uplně první konektor u světla a pozice E4 a koupit v druhošce redundantní bezpečnostní brzd spínač a v peugeotu plast kroužek pin sem ustříh na vraku .. brzd spínač napájim z čidla spojky plus po klíči pak jen mux páčka aktivoval sem to jak v bsi tak v řj jednotce a funguju

Odesláno

udaje o aktivaci jedou do řj datově .. takže kabely nechyběj ten brzdovej spínač když jeden sepne druhej rozepne?? a ještě jedna věc podicat se do live dat com 2000 zda vidí páčku a ještě jedna věc tempomat jde jen na 4 a pátej převod stupěn ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...