Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Liješ olej do nafty?????! :myslim:bojim

Myslel asi fritovací místo nafty že? Pár lidí znám co vědí kde nakupovat za dobrou cenu. :D

Odesláno
Původně zaslal: Haness

Původně zaslal: Majar

Liješ olej do nafty?????! :myslim:bojim

Nafta?toto palivo má 406-ka vůbec nezná,už asi 53000km:aut

Trochu to vysvětli.Předehřev a rostliný olej použitý -čistý??
Odesláno

Za poslední 3.roky byly zimy pro mě příznivé,takže předehřev jsem nemusel řešit.

Filtr jsem za tu dobu měnil dvakrát,pokaždé byl jako nový-neliji tam žádné sračky.

Auto jezdí stejně jako na naftu,akorat mě přijde litr na 22kč.:roker

Odesláno

Jááj , čiže Ty kupuješ nový olej :)

myslel som že to máš napr. z nejakého hotela a nejako to filtruješ a chodíš na ňom, lebo o tom som už počul,

väčšinou to boli ale staré golfy, ale keď Ti to jazdí ... aby sa tam niečo nepo*ralo :nevim

Odesláno

Za poslední 3.roky byly zimy pro mě příznivé,takže předehřev jsem nemusel řešit.

Filtr jsem za tu dobu měnil dvakrát,pokaždé byl jako nový-neliji tam žádné sračky.

A kde mají Litr oleje za tuhle cenu, už tak dva měsíce, možná tři vyletěla cena oleje na 29kč za obyčejnej sojovej olej, o slunečnicovým kterej stál dříve tak 24 ani nemluvim, ted je tak na 39kč. Takže nejlevnější olej kterej je nějaký michanina u nás seženeme za 28kč, pokud mají někde za 22 tak napiš kde;)
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

A kde mají Litr oleje za tuhle cenu, už tak dva měsíce, možná tři vyletěla cena oleje na 29kč za obyčejnej sojovej olej, o slunečnicovým kterej stál dříve tak 24 ani nemluvim, ted je tak na 39kč. Takže nejlevnější olej kterej je nějaký michanina u nás seženeme za 28kč, pokud mají někde za 22 tak napiš kde;)

Ceny v Náchodě neznam,u nás je cena 24.50,ale dva týdny nazpět jsem bral v PENNY litr za 19.50 byla to akce.Musel jsem nákup provest několikrát,abych naplnil plnou na dovolenou.Držme se téma,a né ceny pohonných hmot.:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Když jsem četl toto vlákno, tak jsem tomu co psal Haness nemohl uvěřit, ale dnes jsem viděl u marketu jednoho řidiče, který přímo u obchodu doplnil do nádrže dvě lahvičky oleje. Koukal jsem na něj jak na přízrak a on mi říká \"to jen abych dojel k benzince\". Naložil do kufru ještě karton co mu stál vedle vozu (nebyl to teda Peugeot) a po chvilce odjel. Píšu proto, že se divím tomu , že se pochlubil jen Haness! Nebo máme opravdu všichni ty naše Peugeoty tak radi, že jim dáváme jen to nej...;)

Odesláno

nakupovat v akcích :papa :papa fritovanej už začíná bejt bez čištění celkem prasárna... :( ale na obyč... se dá v akcích pod 20 za litr obstarat :) ale na 406TD mě celkem překvapuješ :)

Odesláno

To ešte keby som tak ja čo mám 1,9D chodil na olej ... ale aj tak. To ja teraz akurát tankujem Shell V-Power Diesel a nie dajaky olej :bojim ...

[upravil dne 24/6/08 janci77]

Odesláno
Původně zaslal: janci77

To ešte keby som tak ja čo mám 1,9D chodil na olej ... ale aj tak. To ja teraz akurát tankujem Shell V-Power Diesel a nie dajaky olej :bojim ...

[upravil dne 24/6/08 janci77]

zas tak bych nad tim nos neohrnoval :aut

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

se dá v akcích pod 20 za litr obstarat :) ale na 406TD mě celkem překvapuješ :)

Co tě na tom překvapuje? Je to obyč komůrkáč, ten snese cokoliv, stejně jako motor tvůj, můj nebo kohokoliv dalšího s komůrkovým dieselem (D i TD);)

Taky si pohrávám s myšlenkou jezdit na olej, ale zatím jsem se nějak neodhodlal si dojet někam takhle \"natankovat\" do kufru a poléze doma do nádrže...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...