Haness Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Přizná se někdo kdo ho tam také lije. super:roker [upravil dne 14/6/08 Haness] Citovat
Dave_k Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Majar Liješ olej do nafty?????! Myslel asi fritovací místo nafty že? Pár lidí znám co vědí kde nakupovat za dobrou cenu. Citovat
Haness Odesláno 14. červen 2008 Autor Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Majar Liješ olej do nafty?????! Nafta?toto palivo má 406-ka vůbec nezná,už asi 53000km:aut Citovat
Majar Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Haness Původně zaslal: Majar Liješ olej do nafty?????! Nafta?toto palivo má 406-ka vůbec nezná,už asi 53000km:aut Trochu to vysvětli.Předehřev a rostliný olej použitý -čistý?? Citovat
Haness Odesláno 14. červen 2008 Autor Odesláno 14. červen 2008 Za poslední 3.roky byly zimy pro mě příznivé,takže předehřev jsem nemusel řešit. Filtr jsem za tu dobu měnil dvakrát,pokaždé byl jako nový-neliji tam žádné sračky. Auto jezdí stejně jako na naftu,akorat mě přijde litr na 22kč. Citovat
Haness Odesláno 14. červen 2008 Autor Odesláno 14. červen 2008 Na značku nehledím,jde o cenu.Hypermarket který ma lepší cenu vyhrál. Citovat
janci77 Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Jááj , čiže Ty kupuješ nový olej myslel som že to máš napr. z nejakého hotela a nejako to filtruješ a chodíš na ňom, lebo o tom som už počul, väčšinou to boli ale staré golfy, ale keď Ti to jazdí ... aby sa tam niečo nepo*ralo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Haness Za poslední 3.roky byly zimy pro mě příznivé,takže předehřev jsem nemusel řešit. Filtr jsem za tu dobu měnil dvakrát,pokaždé byl jako nový-neliji tam žádné sračky. Auto jezdí stejně jako na naftu,akorat mě přijde litr na 22kč. A kde mají Litr oleje za tuhle cenu, už tak dva měsíce, možná tři vyletěla cena oleje na 29kč za obyčejnej sojovej olej, o slunečnicovým kterej stál dříve tak 24 ani nemluvim, ted je tak na 39kč. Takže nejlevnější olej kterej je nějaký michanina u nás seženeme za 28kč, pokud mají někde za 22 tak napiš kde;) Citovat
Haness Odesláno 14. červen 2008 Autor Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Haness Za poslední 3.roky byly zimy pro mě příznivé,takže předehřev jsem nemusel řešit. Filtr jsem za tu dobu měnil dvakrát,pokaždé byl jako nový-neliji tam žádné sračky. Auto jezdí stejně jako na naftu,akorat mě přijde litr na 22kč. A kde mají Litr oleje za tuhle cenu, už tak dva měsíce, možná tři vyletěla cena oleje na 29kč za obyčejnej sojovej olej, o slunečnicovým kterej stál dříve tak 24 ani nemluvim, ted je tak na 39kč. Takže nejlevnější olej kterej je nějaký michanina u nás seženeme za 28kč, pokud mají někde za 22 tak napiš kde;) Ceny v Náchodě neznam,u nás je cena 24.50,ale dva týdny nazpět jsem bral v PENNY litr za 19.50 byla to akce.Musel jsem nákup provest několikrát,abych naplnil plnou na dovolenou.Držme se téma,a né ceny pohonných hmot. Citovat
Dave405 Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Jezdil jsem na \"červenou\" s 405 asi tři roky - cca 50tkm, ale už me to nebavilo, je s tím otrava a smrad. Raději benzínek na pumpě Citovat
Zbyňa1 Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Když jsem četl toto vlákno, tak jsem tomu co psal Haness nemohl uvěřit, ale dnes jsem viděl u marketu jednoho řidiče, který přímo u obchodu doplnil do nádrže dvě lahvičky oleje. Koukal jsem na něj jak na přízrak a on mi říká \"to jen abych dojel k benzince\". Naložil do kufru ještě karton co mu stál vedle vozu (nebyl to teda Peugeot) a po chvilce odjel. Píšu proto, že se divím tomu , že se pochlubil jen Haness! Nebo máme opravdu všichni ty naše Peugeoty tak radi, že jim dáváme jen to nej... Citovat
aaischa Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 nakupovat v akcích :papa fritovanej už začíná bejt bez čištění celkem prasárna... ale na obyč... se dá v akcích pod 20 za litr obstarat ale na 406TD mě celkem překvapuješ Citovat
janci77 Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 To ešte keby som tak ja čo mám 1,9D chodil na olej ... ale aj tak. To ja teraz akurát tankujem Shell V-Power Diesel a nie dajaky olej ... [upravil dne 24/6/08 janci77] Citovat
aaischa Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: janci77 To ešte keby som tak ja čo mám 1,9D chodil na olej ... ale aj tak. To ja teraz akurát tankujem Shell V-Power Diesel a nie dajaky olej ... [upravil dne 24/6/08 janci77] zas tak bych nad tim nos neohrnoval Citovat
Ota Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 doufám, že aspoň ekologicky likvidujete ty prázdné nádoby od toho oleje... Citovat
Dundee Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: aaischa se dá v akcích pod 20 za litr obstarat ale na 406TD mě celkem překvapuješ Co tě na tom překvapuje? Je to obyč komůrkáč, ten snese cokoliv, stejně jako motor tvůj, můj nebo kohokoliv dalšího s komůrkovým dieselem (D i TD) Taky si pohrávám s myšlenkou jezdit na olej, ale zatím jsem se nějak neodhodlal si dojet někam takhle \"natankovat\" do kufru a poléze doma do nádrže... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.