janik6163 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Dnes vymenené silenbloky pravá aj ľavá strana na ramenách,predný aj zadný zn.MOOG cena predné 17,55e,zadné 38,90e a robota 50e.Čo vy na to?Ja si myslím paráda. Citovat
Trojliter Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 nechcem zakladat nove vlakno tak to dam sem menil niekto uz tento silentblok ? oznaceny sipkou ? bodlo by mi obiednavacie cislo zo SB dakujem Cau zohnal si ten silenblok?Ja tom mám tiež opotrebované.Mne to vie jeden mechanik zohnať,a zároveň vymením všetky čapy na tehlici zatial...Možno ešte najdeme niečo zlé. Zdar, ja mam podobny problem... a nemozem ten silentblok zohnat co je dost divne. Kde si ho objednaval? Mozes poradit? Citovat
janik6163 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Zoženieš ho v INTERCARS ,poznáš nejakého mechanika čo objednáva ND ,ten podla OE čísla nájde držiak tehlice a nd diely k nej.Ja mám mechanika čo mi objednáva. Citovat
Pathfinder Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Zdravím pánové. Byl jsem se svým Peugeotem 407 SW 100kW na STK, kde mi řekli že mám špatný levý spodní čep. Chtěl bych si ho vyměnit sám, nějaké opravy už jsem zvládnul ( kotouče + destičky, tyče stabilizátoru) ale mám na Vás prosbu jestli by sem nemohl někdo dát znovu ten postup, prošel jsem celé vlákno, ale nic z toho co tu dříve bylo už nejde zobrazit. Dík Citovat
bart.lbc Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 máš to tady ve Wordu http://uloz.to/x1Vpmrv/kulak-doc Citovat
Pathfinder Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Díky moc pořádně to nastuduju a jdu do toho. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Ahoj, dělal jsem to tento týden. Hlavně ať máš pořádné nářadí a dobře si zajisti zvednutý předek auta. Je dobré si zajistit levou poloosu proti vyjetí z převodovky. Vyřešil jsem to, viz fotka, a fungovalo to. Citovat
Pathfinder Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Fajn, a dík za upozornění, nářadí mám (pokud by nestačilo nedaleko je známý s dílnou) akorát stahovák mám obyčejný ne přesně takový jak je vyobrazen v návodu, snad bude stačit. Jen pro jistotu četl jsem tady, že geometrie není nutná je to tak? [upravil dne 17.9.2012 11:06 od Pathfinder] Citovat
HonzaZ Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Potřebuješ stahovák na kulové čepy řízení. Stahovák na kroužek který zůstane po sundání fripu jsem neměl, ale použil jsem flexu. Sbrousil jsem ten kroužek jak to šlo, pak jsem na něj klepl sekáčem, prasknul a šel krásně dolů (viz fotka). Citovat
patko79 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Fajn, a dík za upozornění, nářadí mám (pokud by nestačilo nedaleko je známý s dílnou) akorát stahovák mám obyčejný ne přesně takový jak je vyobrazen v návodu, snad bude stačit. Jen pro jistotu četl jsem tady, že geometrie není nutná je to tak? [upravil dne 17.9.2012 11:06 od Pathfinder] Neviem ako ostatní, ja idem na geometriu dva krát do roka. Pri takejto výmene by som radšej šiel, 25€ nie je až taká investícia:) Citovat
denoo Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Nazdar. Chcem sa uistit pri vymene spodnych capov. V servise mi povedal ze jemu ukazuje dva typy spodnych capov. Jeden taky maly lacnejsi bez tych 3 prstov. A ten druhy s tymi troma prstami co tu na foto vifim casto. Je mozne ze tam mam nieco ine ako ten s tymi 3 prstami alebo kazda 407 ma rovnake teda 3 ramena ns sroby. Ten maly cap mohla mat 406 ka peugeot nie? Nemam doma auto nemozem to pozriet. Mam hdi 100kw rok 2004. Dik Citovat
koblih69 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Né máš tam ty jako jsou na obrázcích od HonzaZ Citovat
denoo Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Takze kazda 407 ma ich ma. Neviem preco mu ukazuje aj iny typ. Divne. Inak nasiel som ich za 40 euro kus. Kupit radsej drahsie? Tie lacne asi moc nevydrzia.. Co [upravil dne 17.11.2012 14:19 od denoo] Citovat
HonzaZ Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Ten menší kulatý se závitem je horní a ten s třemi prsty je spodní. Citovat
denoo Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 No ja som zatial menil len cap riadenia. S tym hornym som dako nepocital. Je vhodne rovno vymenit uz aj ten rovno so spodnym? Aby teda nebola praca navyse potom a je aj pomerne lacny Citovat
Adisek Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Zdravim pánové, Včera jsem vyměnil spodní L. čep zn. SKF . Jen mam bohužel staré provedení těhlice (bez osazení a nějakého těsnícího kroužku).Pán co to měl předemnou svolávačky nějak neřešil .. disply,těhlice a buhví co ještě :/ .Co jsem koukal v servisce tak byl měněný v 97 000km a teď mam 144 tis. Může poradit někdo kdo má zkušenosti jak dlouho ty čepy tak vydržý myslim s novou těhlicí ? děkuji Citovat
banan1987 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 zdravim pani... mam maly problem... mam citroen C5 rok 2009. myslim ze naprava je skoro totozna ako na P 407 len ja mam hydractiv III. ide o to ze ked zabrzdim a idem sa pohnut tak v prednej naprave nieco buchne.. je to taky tupy zvuk prejavuje sa iba ked sa rozbieham.. aj to nie vzdy.. a otazka je co to moze robit spodny cap ktory drzia tie 3 skrutky? popripade ako sa to da skontrolovat ci to je nim... Citovat
Judes Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Keby si bol prebehol toto vlákno tak to nájdeš . Citovat
banan1987 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 nemal som dostatok casu precitat cele vlakno.. ale vedel som ze sa najde niekto kto mi to upresni.. este raz dakujem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.