Houmik Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 čago,chci se zeptat...dostala se mi voda do válců.Čily mám ohnuté ojnice a udělalo to tam dost paškál...co těd s autem?oprava bude příliš drahá a protože je krom toho neštěstí v dobrém stavu s elektronama, nevím co mám dělat poradtě please:( Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Záleží snad na tobě,co s autem zamýšlíš ? Citovat
kobr Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 kup nový ojetý motor nebo poničený motor do GO. Za cenu GO budeš mít motorů několik [upravil dne 4.6.2008 kobr] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Houmik čago,chci se zeptat...dostala se mi voda do válců.Čily mám ohnuté ojnice a udělalo to tam dost paškál...co těd s autem?oprava bude příliš drahá a protože je krom toho neštěstí v dobrém stavu s elektronama, nevím co mám dělat poradtě please:( No bud opravit motor, to bude drahý ale je to jistý, nebo koupit jinej z vraku, levnější ale neviš co koupíš, nebo prodat auto pod cenou a koupit jiný, to je asi nedražší, protože to co jsi na tom autě kdy udělal jde do háje [upravil dne 4/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
Houmik Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 no a nevíte někdo kolik by vyšla ojnice???třeba nějaká replika jestli se to vůbec dělá...protože jak znám ceny origo peugeot tak to bude pálka.A taky se ty Xsi blbě schání,není jich moc...oprava by mě vyšla circa na 20 000.A to se fakt nevyplatí.chjo... Citovat
Majar Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Můžu vědět,jak se napije motor vody ? Vjede se po průtrži pod viadukt!:D:D že! Citovat
Houmik Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 celkem rychle čéče.stačí jedna vééélká kaluž a je to.Přes sání si cuclo...měli sme tu takoví menší povodně a auto předemnou to projelo a já a nějaká fabie za mnou už ne... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Měl jsi origo sání,nebo kužel nebo samodomo ? Jen mě to zajímá,dík Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Houmik no a nevíte někdo kolik by vyšla ojnice???třeba nějaká replika jestli se to vůbec dělá...protože jak znám ceny origo peugeot tak to bude pálka.A taky se ty Xsi blbě schání,není jich moc...oprava by mě vyšla circa na 20 000.A to se fakt nevyplatí.chjo... Ten motor už neopravuj,kapalina jak známo je nestlačitelná,bu- de toho K.O. více:myslim Sežeň motor jiný a jezdi;) Citovat
Houmik Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 a za kolik by to tak mohl prodat.s KO motorem ...vůbec nevím kolik by mi za to někdo mohl dát,abych to třeba prodal.hm? Citovat
Houmik Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 mám možnost za 5-8 tisíc...není to ale málo? kdyt tam je jinak vše ok...kdybych to rozebral tak ty hlavní věci,elektroniku a tak prodám ne? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Je to málo,rozebrané prodáš za více,ale.....potřebuješ prostor,věnovat se prodeji,pošta....atd. Citovat
Houmik Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 český krumlov.jižní čechy a je to 1,4 69kw abs. rv.93 Citovat
P607Olda Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 To neprodávej, ani nerozebírej na součástky. Sežeň jiný motor stejného typu a budeš zase jezdit. Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Jo, mám pocit, že 1,4 ka by neměl být problém sehnat za pár kaček - před koupí vem s sebou nějakého mehánika a změř komprese, každopádně to ale může být sázka do loterie (ale než dát 20 tKč + za generálku .........) Citovat
navaho Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 řešil bych to jak píše medvěd to znamená sehnat jinej motor třeba z nějaké rány na zadek Citovat
ajven Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: P607Olda To neprodávej, ani nerozebírej na součástky. Sežeň jiný motor stejného typu a budeš zase jezdit. na niektorych vrakcom som pocul ze zacali ceny na pazouty ist dole. Alebo to bola len kacica? Asi tie navozene auta tlacia konecne ceny dolu, hura!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.