Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: misa+

peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji

měl jsem leštěnku Rox a nic moc

zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim

Zatím to vypadá dobře po přívolovim dešti dělá pěkný kapky snad to chvíli vydrží

tak moc dlouho to nevidrží

[upravil dne 9/6/08 misa+]

[upravil dne 9/7/08 misa+]

Odesláno
Původně zaslal: PeugeotHDi

Korytnacky s PTFE alebo bez a im podobne vosky su hracky

pre deti a nie seriozne vosky....

souhlasim. trvanlivosti ochrany voskem s ptfe od korytnacky jsem byl nemile prekvapen :nevim

Odesláno

Co mám já zkušenosti tak na starší či nový kterýkoliv lak je vždy nejlepší leštěnka či vosk s příměsí esterických olejů,protože umí zakrýt spousta škrábanců a sebedražší vosk zahraniční výroby bez toho vám to neudělá a suché škrábance moc nezaleští.Zatím nejnovější produkt od firmy Drugochema-Tempo-autoleštěnka-nejedná se o klasické tempo!,prodává si i pod jinou značkou to samé od drugochemy.Pro ilustraci se podívejte na stránky třeba- Autokosmetika-auto moto příplata s.r.o Sokolov,kde to najdete,u nás se to prodává za 55 Kč,a kdo si to koupil už nic jiného nepoužívá,vypadá to pro někoho směšně,ale za ty peníze to udělá to samé co od jiných o dost dražších dodavatelů!!!

post-0-14109601407086_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Jindras to Tempo (na novsie laky bez abraziva) vyzera zaujimavo, asi ho skusim v pripade ze budem potrebovat rychle voskovanie. Ja co som daval odkaz hlavne kvoli tomu miesaniu idealne tvrdy vosk+slikonovy olej+farebny autovosk (o odtien tmavsi ako lak auta). Najvacsiu odolnost ma prave tvrdy len je s tym viac prace

Odesláno

Porzelack-Blitz wax-nedam dopustit,jednoduchy nanaseni,prace na 40 min,hned po zaschnuti se da lestit...po uspineni staci jelenice a je zas jak novy...

Odesláno

možná to bylo tím že tim amwyem se dá leštit auto, hnojit kytky, krmit zvířata a kdo ví co dál, a když to vypiješ tak se nic nestane, kdo zná firmu amway ví svoje, klasickej trojúhelník :-))))

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLBC

možná to bylo tím že tim amwyem se dá leštit auto, hnojit kytky, krmit zvířata a kdo ví co dál, a když to vypiješ tak se nic nestane, kdo zná firmu amway ví svoje, klasickej trojúhelník :-))))

Presnejšie pyramída. :mrk

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim vsetkych,

to nikto z Vas nepouziva naozaj kvalitny vosk? (Nemam na mysli korytnacku a podobne hracky), ale fakt kvalitny vosk (karnaubsky a pod)...alebo napr. od fy. Riwax (Titan Wax)...

Ako som napisal vyssie musi mat UV ochranu a hlavne na tom laku musi aj po niekolkych dazdovych prehankach vydrzat..atd...

Dakujem za odpoved.

• O 2 roky později...
Odesláno
Triplewax

Color Polish

nemá stim někdo skušenosti

Taky jsem si na tuhle sezónu koupil CarPlan:

fcw500.jpg

carplantcutmetalic.jpg

fbt375.jpg

tak jsem zvědavej, jak to pujde...až bude teplo a sucho, tak si rezervuju jeden celej den na údržbu auta a pak poreferuju, jak to s tim šlo. :)

Odesláno
Zdravim vsetkych,

to nikto z Vas nepouziva naozaj kvalitny vosk? (Nemam na mysli korytnacku a podobne hracky), ale fakt kvalitny vosk (karnaubsky a pod)...alebo napr. od fy. Riwax (Titan Wax)...

Ako som napisal vyssie musi mat UV ochranu a hlavne na tom laku musi aj po niekolkych dazdovych prehankach vydrzat..atd...

Dakujem za odpoved.

...ja mam nejaku kozmetiku pripravenu a chcem spravit komplet proceduru \"detailingu\" ... co sa tyka vosku tak som zobral DoDo Juice Purple Haze (carnauba vosk) tak sa nato tesim :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...