hloze-ja Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Ahoj Máte někdo zkušenosti s tímto?: http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php/products_id/326 Je to Carlux od Ma-fry Sice o něco dražší než turtle wax... [upravil dne 1.7.2008 hloze-ja] Citovat
misa+ Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: misa+ Původně zaslal: misa+ Původně zaslal: misa+ peugeota 306 červená metalíza poradte mi nejaý dobrý vosk děkuji měl jsem leštěnku Rox a nic moc zkoušim vosk Turtle Wax tak uvidim Zatím to vypadá dobře po přívolovim dešti dělá pěkný kapky snad to chvíli vydrží tak moc dlouho to nevidrží [upravil dne 9/6/08 misa+] [upravil dne 9/7/08 misa+] Citovat
chechet Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: PeugeotHDi Korytnacky s PTFE alebo bez a im podobne vosky su hracky pre deti a nie seriozne vosky.... souhlasim. trvanlivosti ochrany voskem s ptfe od korytnacky jsem byl nemile prekvapen Citovat
MartinR Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Ani ryze český výrobce www.druchema.cz není špatný. Citovat
Vertex Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Nejlepší je od Kojóta Voska na nové nebo staré metalické laky, vezmeš s tím i umělou hmotu a vypadá to dobře Citovat
Jindras Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Co mám já zkušenosti tak na starší či nový kterýkoliv lak je vždy nejlepší leštěnka či vosk s příměsí esterických olejů,protože umí zakrýt spousta škrábanců a sebedražší vosk zahraniční výroby bez toho vám to neudělá a suché škrábance moc nezaleští.Zatím nejnovější produkt od firmy Drugochema-Tempo-autoleštěnka-nejedná se o klasické tempo!,prodává si i pod jinou značkou to samé od drugochemy.Pro ilustraci se podívejte na stránky třeba- Autokosmetika-auto moto příplata s.r.o Sokolov,kde to najdete,u nás se to prodává za 55 Kč,a kdo si to koupil už nic jiného nepoužívá,vypadá to pro někoho směšně,ale za ty peníze to udělá to samé co od jiných o dost dražších dodavatelů!!! Citovat
misa+ Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Triplewax Color Polish nemá stim někdo skušenosti Citovat
misa+ Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 po dešti [upravil dne 28/7/08 misa+] Citovat
misa+ Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: misa+ po dešti [upravil dne 28/7/08 misa+] Citovat
pug Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 tu je podla mna dobry navod ake vosky a aj sposob aplikacie: http://www.nissanclub.cz/article_detail.php?id=80 podotykam ze autorku clanku poznam a sakra dobre vie co pise a jej auta kto videl potvrdi ze maximalna kvalita Citovat
Jindras Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Turtle wax jsou dobré,alepokud použijete české výrobky-máte stejnou kvalitu a peníze vám zbydou-o ničem jiném to není-je to o reklamě a o cenách!!! Citovat
pug Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Jindras to Tempo (na novsie laky bez abraziva) vyzera zaujimavo, asi ho skusim v pripade ze budem potrebovat rychle voskovanie. Ja co som daval odkaz hlavne kvoli tomu miesaniu idealne tvrdy vosk+slikonovy olej+farebny autovosk (o odtien tmavsi ako lak auta). Najvacsiu odolnost ma prave tvrdy len je s tym viac prace Citovat
s1600 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Porzelack-Blitz wax-nedam dopustit,jednoduchy nanaseni,prace na 40 min,hned po zaschnuti se da lestit...po uspineni staci jelenice a je zas jak novy... Citovat
JohnyLBC Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 možná to bylo tím že tim amwyem se dá leštit auto, hnojit kytky, krmit zvířata a kdo ví co dál, a když to vypiješ tak se nic nestane, kdo zná firmu amway ví svoje, klasickej trojúhelník :-)))) Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: JohnyLBC možná to bylo tím že tim amwyem se dá leštit auto, hnojit kytky, krmit zvířata a kdo ví co dál, a když to vypiješ tak se nic nestane, kdo zná firmu amway ví svoje, klasickej trojúhelník :-)))) Presnejšie pyramída. Citovat
Creams Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 já používám www.meguiars.cz cen se nezlekněte. Kupuju to v Halfords tam to je tak o 30% levnější např šampon co na netu stoji 780kč 2L tam vyjde 500Kč Citovat
PeugeotHDi Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Zdravim vsetkych, to nikto z Vas nepouziva naozaj kvalitny vosk? (Nemam na mysli korytnacku a podobne hracky), ale fakt kvalitny vosk (karnaubsky a pod)...alebo napr. od fy. Riwax (Titan Wax)... Ako som napisal vyssie musi mat UV ochranu a hlavne na tom laku musi aj po niekolkych dazdovych prehankach vydrzat..atd... Dakujem za odpoved. Citovat
Stifler Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Triplewax Color Polish nemá stim někdo skušenosti Taky jsem si na tuhle sezónu koupil CarPlan: tak jsem zvědavej, jak to pujde...až bude teplo a sucho, tak si rezervuju jeden celej den na údržbu auta a pak poreferuju, jak to s tim šlo. Citovat
Saber Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Zdravim vsetkych, to nikto z Vas nepouziva naozaj kvalitny vosk? (Nemam na mysli korytnacku a podobne hracky), ale fakt kvalitny vosk (karnaubsky a pod)...alebo napr. od fy. Riwax (Titan Wax)... Ako som napisal vyssie musi mat UV ochranu a hlavne na tom laku musi aj po niekolkych dazdovych prehankach vydrzat..atd... Dakujem za odpoved. ...ja mam nejaku kozmetiku pripravenu a chcem spravit komplet proceduru \"detailingu\" ... co sa tyka vosku tak som zobral DoDo Juice Purple Haze (carnauba vosk) tak sa nato tesim ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.