Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

mám CD Uriah Heep někde do 1976, to hráli super 👍, pak už to nějak nebylo ono :myslim, stejně jako Led Zeppelin --ty začátky byly boží, jak se začali hádat byl konec s hudbou , ale tohle je individuální, jako krása 😉

Odesláno (upraveno)

@pavelu96  ...clovece, uz asi zacinam byt starej.... :D  ..tak jeste do klubu kde je max 150 lidi na nejakej rokec nebo unplugged .... ale monster akce uz me s.e.rou.... ... moc cloveku na jednom miste a muziku si nevychutnas....  .. jo byl jsem treba na Floydech na Strahove (famozne nazvucene), na Metallice, Dream Theatre, Ironech....  ..ale uz me to nebavi...  Kvalitni sluchatka nebo v aute, kdyz jedu sam.... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

jj úplně stejně jsem to psal kámošce. Není to Chester ,ale není to vůbec špatný. Už jsem si stáhl i album do telefonu a poslechl. A celkem fajn. Nějaké dvě tři písničky pro mě na první poslech docela TOP. A většinou se mi časem začnou líbit i jiné 🙂
A já bych na ně i šel....
CHtěl jsem Nirvánu...no to bych stejně nikdy nedal. Aerosmith...to už taky nedám. Ale Linkiny bych asi ještě zvládl 🙂

Odesláno

@rhinos, Aerosmith už bohužel neuslyšíš. :fnuk:papa

https://www.idnes.cz/kultura/hudba/aerosmith-steven-tyler-koncerty-turne-konec.A240803_145306_hudba_vajo

Jinak jsem byl na spoustě koncertů, např. AC/DC, Bon Jovi, Def Leppard, KISS 3x, Queen+ Paul Rodgers, Phill Collins, Scorpions.. A z Českých a Slovenských: Pražský Výběr (v roce 1987 v Šumperku na zimním stadionu kde jsem dostal pendrekem když nás po koncertě rozháněli fízlové), Olympic, Blue Effect, Framus Five, Abraxas, Katapult, Turbo, Elán, Tublatanka, Citron, Kern.. Pražský Výběr jsem viděl ještě v Krnově v Kofola klubu a teď 27.9. 2024 v Šumperku a jsou pořád SUPER. 👍

Odesláno
Před hodinou, BubakGS napsal:

@Pepito ...mě přivodíš depresi, jsi vyjmenoval celé moje mladí..... Ještě bych přidal z těch lokálních Motorband, Harlej, Alkehol, Doga, Keks, Vodovod, Traktor, Vysáče, Tři Sestry, Fixu.....

Jó to byly časy.. Ty co jsi vyjmenoval znám, ale neposlouchám. Ještě jsem si vzpomněl na Stromboli na kterých jsem byl 2x. Z těch dnešních kapel se mi líbí Kabát, Jelen, Mňága a Žďorp, Mirai, Kryštof.. Ale každý má své oblíbené kapely a zpěváky. Moje nejoblíbenější jsou Queen a Kiss. :papa

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...