Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych do auta na léto takový klasický oldschoolový kožený rukavice - bezprstový. Aby mi neklouzaly ruce po volantu, když se potím :) Všude maj samý motocyklistický rukavice, ty sou všelijak vyztužený a vypadá to hrozně. Napadly mě ještě cyklistický, ale taky to není ono.

Nějaký nápady?

[upravil dne 26/5/08 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

me vic vyhovuji s prstama

Z kola sem na bezprstý zvyklej, tam mi to víc než vyhovuje. Není v prstovejch v létě zas až moc teplo?

A jinak díky za tipy, army-shop by mě fakt nenapadnul ;)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: .mycTD

me vic vyhovuji s prstama

Z kola sem na bezprstý zvyklej, tam mi to víc než vyhovuje. Není v prstovejch v létě zas až moc teplo?

teplo neni, jsou derave ze vsech stran.

na kolo mam pochopitelne taky ustrizene, ale v aute mi klouzaly prsty (mam volant lakovane drevo) a v neposledni rade se blbe sundavaly. navic mi bez prstu prisly moc gangsta:D ale jak pises, je to o zvyku.

kazdopadne mi vydrzi cca rok a shanet nove je fakt peklo. e-shopy jsou o nicem, pac musi sedet, abys v nich mohl taky ovladat radio apod. bez tech prstu to budes mit shaneni asi jednodussi, ale stejne preju pevne nervy:super

Odesláno

jinak dnes sem v nich vbehl do sporitelny kvuli vyberu z bankomatu a koukali na me tak divne, ze jsem radeji ani nesundaval tmave bryle:myslim

myslim, ze byli radi, kdyz jsem odesel:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...