Peťulák Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Tak tohle je fakt pecka Da se to nekde v cechach sehnat nebo to je o tom spis hledat dodavatele treba ve statech? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Peťulák Tak tohle je fakt pecka Da se to nekde v cechach sehnat nebo to je o tom spis hledat dodavatele treba ve statech? Kolotoče hadr:D:D Citovat
alternativ Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 To je jako u kolotocu, hruza:D Jinak sorry za EDIT: safra, Hurvajz cte myslenky;) [upravil dne 24/5/08 alternativ] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: alternativ EDIT: safra, Hurvajz cte myslenky;) [upravil dne 24/5/08 alternativ] Kua už zase:myslim Citovat
Peťulák Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Mozna to vypada jako Humberto,ale me se to libi;) Urco lepsi nez jen obyc trubice:roker Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Peťulák Mozna to vypada jako Humberto,ale me se to libi;) Urco lepsi nez jen obyc trubice:roker Jo jo, lip proudí benzín v trubkách, pak je menší spotřeba paliva a jizdní vlastnosti se taky zlepší, zvláště při rychlosti světla:D:D On to Pe.Tr za chvili bude mít na autě, tak už nebude jen komín Spolany barevnej:D:D:D [upravil dne 24/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 jj ty multi barevne neony najdeš třeba na www.tuningshop.cz Citovat
Peťulák Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Peťulák Mozna to vypada jako Humberto,ale me se to libi;) Urco lepsi nez jen obyc trubice:roker Jo jo, lip proudí benzín v trubkách, pak je menší spotřeba paliva a jizdní vlastnosti se taky zlepší, zvláště při rychlosti světla:D:D On to Pe.Tr za chvili bude mít na autě, tak už nebude jen komín Spolany barevnej:D:D:D [upravil dne 24/5/08 Radek Hurvajz] A nezapomen ze se automaticky snizi emise a zvisi se pocet mist ve vozidle o 2:D Pe.Tr tohle na aute mit asi nebude,preci jen ma rodinny vuz:cool: Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: Peťulák Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Peťulák Mozna to vypada jako Humberto,ale me se to libi;) Urco lepsi nez jen obyc trubice:roker Jo jo, lip proudí benzín v trubkách, pak je menší spotřeba paliva a jizdní vlastnosti se taky zlepší, zvláště při rychlosti světla:D:D On to Pe.Tr za chvili bude mít na autě, tak už nebude jen komín Spolany barevnej:D:D:D [upravil dne 24/5/08 Radek Hurvajz] A nezapomen ze se automaticky snizi emise a zvisi se pocet mist ve vozidle o 2:D Pe.Tr tohle na aute mit asi nebude,preci jen ma rodinny vuz:cool: Rodinný vůz jo, ale v tuningové upravě Citovat
Peťulák Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 To jo,ale ma ho hezky udelany. Muzu zatim jen tise zavidet. Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Nejsem zrovna příznivcem vícebarevných atrakcí, ale to jak v jedný barvě projíždí po celé délce ta bílá, to mě dostalo. TO CHCI. Citovat
Stifler Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Teda, já když koukal na název tohodle vlákna, tak jsem si představoval nějakou parodii na zdejšího nejmenovaného člena Clubu Ale jinak je to zajimavý....pojízdná diskotéka hned jsem si to video musel stáhnout. Citovat
Peťulák Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 Me se spis libi ty prechody barev,ale treba tohle jsem v CR nevidel,ale to bude tim,ze se o tom zajimam jen chvili. Citovat
Peťulák Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 na toho tveho duala spis sedi tohle Sice neznam tvoji pani,ale myslim ze by to nedokazala ocenit:D Citovat
chuck11 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Ty voe to je brutus:potlesk:potlesk Citovat
alternativ Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 kdyby mi slo z vyfuku, tak me zadny blbecek nedojizdi az na kufr:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.