mitch.mb Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ahoj, chci se zeptat jak je to s doplnenim klimatizace? Znamy mi rikal ze se to nedoplnuje ale rovnou vymenuje to medium a ze to stoji 2-3 tisice :c( Jak to tedy je? Mam manualni klimu a kdyz to dam na nejmin tak si myslim ze by to mohlo byt studenejsi... Auto mam cca rok a medium je tam buh vi jak dlouho tak bych ho chtel bud vymenit anebo alespon doplnit... Poradite nekdo kde v Mlade Boleslavi nebo nejblizsim okoli plni klimatizace? a kolik to tak stoji? Predem dik Citovat
subin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Nevím jak v Mladé Boleslavy ,ale v praze 406 vyjde kolem 1,200kč a víc podle toho kde.Do tvého auta patří 700-750g chladiva [upravil dne 14/5/08 subin] Citovat
malypeto Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ano,meni sa cela napln.Pretoze ide na gramaz,vypusti sa,kompresorom sa urobi podtlak,tym sa aj niekedy zisti ze je unik,naplni plus nejake mazivo popripade farbivo.....Ja som platil za naplnenie nejakych 1000 Skk Citovat
Harlley Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Dělal jsem to teď v týdnu.Odsalo se to co tam ještě zůstalo,pak tam pustil nějaké mazivo či co a pak tam pustil zpět vyčištěnou naplň plus něco navíc dal jsem 999kč.Jinak cena podle toho jestli tam máš část náplně nebo sucho.A podle toho co říkal tak tam má být 650g. Citovat
igor.sk Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ako píše HARLLEY, presne ti zistia kolko ti odsaly preženú to cez filtre a spravia tomu údržbu, potom to natlačia. Platíš iba rozdiel kolko ti chýbalo. Citovat
tomike Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 ako casto treba doplnat napln v klime? Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 V ledničce je jedna \"celej život\" a taky jede. Spíš je to o tom, pokud se prorazí někde trubka. Pokud chladí jak má, není důvod Citovat
mitch.mb Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 No ja si prave myslim ze kdyz dam na nejnizsi teplotu ze kdyz dam ruku pred vydech ze bych mel citit ledovy vanek ale tak ledovy to zase neni :c( Mohlo by to bejt tim ze by tam toho bylo malo? Citovat
Harlley Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Prej má být na výdechu 7stupňu ale já to zatim neměřil.Ale nechceš zase sedět v mrazáku ne?nějakej čas to trvá než se ochladí celej vnítřek. Citovat
vitin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Pokud možno, najdi si soukromý servis, kde budeš u toho. Ve velkém servise to dělají tak, že vytáhnou co tam je, doplní to a tobě řeknou že tam bylo sucho a naúčtují plnou náplň. Letos jsem šel k soukromníkovi, vytáhl co tam bylo a platil jsem jen 600 za část, která chyběla. Kdybych jel do velkýho servisu jak vloni, zaplatil bych plnou taxu. A ještě jedna věc - klimu by jsi měl používat i v zimě jako topení, protože pokud ji nepoužíváš, těsnění a gumy vyschnou a pak to uchází. Já to jednu zimu používal pořád a klima byla furt plná. Vloni jsem se na to vykašlal a na jaře jsem musel plnit. Letos jsem, vůl, zase nepouštěl přes zimu a teď jsem musel doplnit zas. Pokud běží komresor i za topení, klimou žene náplň a všechna těsnění jsou pořád promazávaný. Jakmile to nepoužíváš, zteří uvnitř gumy a pak to uniká. Stačí jen trocha tlaku a už ti nesepne. Je otázka, co je hospodárnější, jestli topit klimou i přes zimu a zvyšovat tak spotřebu, nebo to každý rok nechat doplnit. Ovšem když topíš zapnutou klimou, komresor jde jde skoro naprázdno akorát honí směs systémem a tím ho udržuje. Takže ta spotřeba asi nebude tak velká jako v létě, když je klima naplno a vyjde to levněji než každý rok doplňovat byť jen část směsi a platit za práci. Citovat
vitin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Harlley Prej má být na výdechu 7stupňu ale já to zatim neměřil.Ale nechceš zase sedět v mrazáku ne?nějakej čas to trvá než se ochladí celej vnítřek. Když je venku kolem 20 tak tak ta klima ti prakticky nepracuje, protože vhání chladnější vzduch zvenčí. Když otočíš kolečkem na topení, tak klima taky nepracuje, auto topí a klimou jen koluje směs naprázdo. Pokud zapneš klimu, MUSÍ ti zapnout ventilátory chladiče! Pokud se nerozběhnou, máš ji bez tlaku. Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Já teda nevim, ale 2 zimy klima neběžela a je v poho stále. Navíc je jedno jestli topíš nebo chladíš, jakmile se spustí a sepně elektrospojka tak už to \"žere\" víc nezávisle na teplotě. Citovat
Senad Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 zdarec...s tím že nemám studený vzduch mám taky problemy.... když pustim klimu u sebe tak to stoji za prd...a pustim ji v služebním passatu a tam to fouká jak z lednice.... ventilatory vpředu jsem snad nikdy neviděl běžet... nevim jak přesně by to mělo spínat... každopádně to chadí na nic... Citovat
vitin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Senad zdarec...s tím že nemám studený vzduch mám taky problemy.... když pustim klimu u sebe tak to stoji za prd...a pustim ji v služebním passatu a tam to fouká jak z lednice.... ventilatory vpředu jsem snad nikdy neviděl běžet... nevim jak přesně by to mělo spínat... každopádně to chadí na nic... Tak to máš prázdný. Citovat
vitin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Já teda nevim, ale 2 zimy klima neběžela a je v poho stále. Navíc je jedno jestli topíš nebo chladíš, jakmile se spustí a sepně elektrospojka tak už to \"žere\" víc nezávisle na teplotě. Já myslím, že čím víc chladíš, tím větší musí kompresor vyvinout tlak a tím větší máš spotřebu. Když topíš, tak to honíš systémem naprázdno a je jasný, že to trochu víc vezme, ale ne tolik, jako když chladíš naplno. Když tu klimu nepoužíváš, tak dřív nebo později ti těsnění zteří, zatím jsi měl štěstí. Jakmile to ale jednou načneš, už to bude ucházet furt. Známej nepouštěl klimu u Mazdy 4 roky a když ji zapnul, během týdne byla prázdná. Po naplnění ale už nevydrží dýl jak půl roku a tak ji musí každý rok plnit, jinak by musel nechat přetěsnit celý systém a to se mu nechce. Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 u manualni klimy jede porad na plny vykon, neni tam totiz krome cidla zamrznuti vyparniku nic, co by ji regulovalo a odpojovalo, to ze v zime jde pak teply vzduch je tim, ze ten ochlazeny se zase ohreje pruchodem pres radiator topeni Citovat
MrVain Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb No ja si prave myslim ze kdyz dam na nejnizsi teplotu ze kdyz dam ruku pred vydech ze bych mel citit ledovy vanek ale tak ledovy to zase neni :c( Mohlo by to bejt tim ze by tam toho bylo malo? ja som tam mal malo servisak mi to doplnil za 600sk.- teraz je ten vzduch celkom ladový:D Citovat
dire Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Osobně jsem se ptal asi u 3 firem v Praze a plné naplnění stojí cca 1500 Kč. Citovat
zzipCZ Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: vitin Když je venku kolem 20 tak tak ta klima ti prakticky nepracuje, protože vhání chladnější vzduch zvenčí. Když otočíš kolečkem na topení, tak klima taky nepracuje, auto topí a klimou jen koluje směs naprázdo. Pokud zapneš klimu, MUSÍ ti zapnout ventilátory chladiče! Pokud se nerozběhnou, máš ji bez tlaku. no nevím ale podle mě nemáš pravdu klima jen tak narázdno kolovat nemuže bud ten kompresor tlačí a nebo ne a zbytek ti míchá automatika neochlazeným vduchem a při manuálu si to reguluješ větrákama a topením aspon tak to funguje na mé kanceláři na kolečkách:myslim:myslim Citovat
Kubrt Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Dělaj to dole u Shellky, servis Škoda myslím CARTEC. Byl jsme se tam ptát a cena cca 1500kč. Pak jsem to nedělal tak víc nepomůžu. Jinak myslím že jsme viděl ceduli klima servisu někde dole na Ptácký. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.