macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 To je hezky. Ja tady kazdemu znamemu vychavaluju pezoty, jak jsou vyborny a pak nejakej sterjda z Francie, takhle zkazi povest. Potreboval by asi za usi:bacha Citovat
Garfield Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: vitin Panebože, to jsem si o frantíkách nemyslel, že můžou i u nich být takový doslova primitivní hovada. Ať táhne domů a zkusí se tak chovat u nich, asi by byl bez práce. To ale volá po pár fackách, takový jednání musí být po zásluze potrestáno. Už jsem vyslal pár ukrajinských přátel, aby mu načechrali fazónu... Měl by zavčas zmizet, primitiv. Kurňa, člověka hned přejde hrdost na to, že patří do rodiny Peugeot, kde takhle jednají s lidma. Asi budu uvažovat o tom, že dítě takových zhovadilých rodičů, moje 306 půjde z baráku. Fakt že jo. Ale no tak... Takováhle slůvka... Samozřejmě mnoho z nás má zkušenosti s chováním zahraničních managerů firem v ČR, víme, že spousta těchto managerů má představu, že jsme podřadný národ, který včera slezl z větve, ale zkusme to prosím bez nadávek. Díky. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 vsade sa najdu tupci čo už .Možno to pana riaditela aj mrzí ako sa zachoval ale kvoli tupej hrdosti nepovoli no či mu tostoji za tych 5 litrov teda neviem.Je to jebo. Citovat
subin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Fakt síla,nevím jak bych se zachoval na místě,ale je fakt,že bych se asi musel držet zuby nechty,abych si nevysloužil \"Trestní oznámení pro ublížení na zdraví\" Každopádně přeji pánovi a jeho autu dobré pořízení Citovat
p406b Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 a tiskova mluvci co nekomunikuje s novinari - to bych chtel delat:D Citovat
omegaalfa Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 ....další dobrej důvod proč si nekoupit příště peugeot....bohužel/bohudík asi to nejlepší na peugeotu v současnosti je toto forum:papa Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ja bych nehanil tyhle auta, jsem s nim spokojenej, ze nejakej strejda se chova, jako vidlak, to me neodradi Citovat
Béďa Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 auta za to kazdopadne nemuzou, vse je o lidech... krasnou reklamu si ale udelal.. Citovat
Garfield Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: p406b a tiskova mluvci co nekomunikuje s novinari - to bych chtel delat:D No to je vidět, jak kvalitní mají PR, když nemají evidentně zpracovaný ani plán krizové komunikace, takže tiskové mluvčítko pak nemůže ani před novináře I když, upřímně, pod takovýmhle šéfem mají asi PR a markeťáci těžkou práci... Nu což, my jim to řešit nebudeme, my jsme jen - jak nás označují na Peug ČR - \"ti s těma starejma autama, kteří pro nás žádným marketingovým přínosem být nemohou\" (to byl prosím citát, to jsem si vyslechl na vlastní uši) Citovat
KoNG Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: omegaalfa ....další dobrej důvod proč si nekoupit příště peugeot....bohužel/bohudík asi to nejlepší na peugeotu v současnosti je toto forum:papa moje řeč Jinak co se reportáže týká přístup servisu byl na jedničku, co se Peugeot ČR týká to nebudu komentovat na to stačí .. víte kdo já jsem ? Jinak jedna zkušenost odjinud, HONDA se občas chovala podobně neuznávaly výrobní vady např. Accordu (lopající se kliky dveří, zatékání zpoza okna, ramena) takže to vetšinou obesral prodejce, aby vyšel zákazníkovy vstříc tak si to odečetl z marže co na voze měl a že to nebyly zrovna malé částky, ale i tak to byla prasárna. Ale pak se vše změnilo přišel jiný šéf a u každé reklamace byla pořízená řádná fotodokumentace s popisem a ta mnohdy končila na prozkoumání až někde v Japonsku nebo kde Takže se reklamace vyřizovali klidně 1/2 roku a samozřejmě to odnášel prodejce který utopil peníze v opravě závady [upravil dne 14.5.2008 KoNG] Citovat
fimima Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Honza z Nera . . . . VÍTE KDO JÁ JSEM?? . . . . to musí být tupec Vím ... \"Dobře, tak podle toho se budeme i bavit!\" Jasně - \"Mlask\" a už by jí měl Vyjadřil jsi se přesně,jen vodou by ho polívali kreténa. Citovat
qity3 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 No to je fakt hnus!!! co dodat, taky je svet, ale tomuto ja nehovorim jednanie riaditela s tym tom moze ist tak do tesca robit veduceho SBS :D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Garfield ...my jsme jen - jak nás označují na Peug ČR - \"ti s těma starejma autama, kteří pro nás žádným marketingovým přínosem být nemohou\" (to byl prosím citát, to jsem si vyslechl na vlastní uši) Asi jim tak trochu nedochází, že na \"spolehlivosti\" těch starých padá rozhodnutí pro nákup nových Citovat
vitin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: vitin Panebože, to jsem si o frantíkách nemyslel, že můžou i u nich být takový doslova primitivní hovada. Ať táhne domů a zkusí se tak chovat u nich, asi by byl bez práce. To ale volá po pár fackách, takový jednání musí být po zásluze potrestáno. Už jsem vyslal pár ukrajinských přátel, aby mu načechrali fazónu... Měl by zavčas zmizet, primitiv. Kurňa, člověka hned přejde hrdost na to, že patří do rodiny Peugeot, kde takhle jednají s lidma. Asi budu uvažovat o tom, že dítě takových zhovadilých rodičů, moje 306 půjde z baráku. Fakt že jo. Ale no tak... Takováhle slůvka... Samozřejmě mnoho z nás má zkušenosti s chováním zahraničních managerů firem v ČR, víme, že spousta těchto managerů má představu, že jsme podřadný národ, který včera slezl z větve, ale zkusme to prosím bez nadávek. Díky. No počkej, byly tady použity horší slova a nikdo na ně nereagoval. Myslím, že si to ten člověk zaslouží. Když si vzpomeneš jak se chová prezident frantíků a co si dovolí říct za slova na veřejnosti svým lidem, tak oni jsou na to zvyklí. Citovat
Vopičí Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Není čemu se divit, jsme v Čechách, tady už mě nic nepřekvapí. Ale bejt frantíkama, tak toho tydýýýýýt:D na hodinu vykopnu.:bacha:bacha Citovat
kujon106 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Tak to je síla :-D Ředitel by měl spolu s tiskovou mluvčí jít na hodinu, plus ještě s obtiskem boty na zadku :-D Citovat
adraj Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 no a takto se přichází o fandy do Peugeotů no a ředitel je teda ..... Citovat
Jiři II. Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Souhasím se soudruhem gen.ředitelem:potlesk -má vždy pravdu.Je potřeba těm zabedněným čechům ukázat zač je toho loket. Chtělo by to \"teplý bonz\"do Francie,jakou tady mají hvězdu. Citovat
Majar Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Jiři II. Souhasím se soudruhem gen.ředitelem:potlesk -má vždy pravdu.Je potřeba těm zabedněným čechům ukázat zač je toho loket. Chtělo by to \"teplý bonz\"do Francie,jakou tady mají hvězdu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.