Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Panebože, to jsem si o frantíkách nemyslel, že můžou i u nich být takový doslova primitivní hovada. Ať táhne domů a zkusí se tak chovat u nich, asi by byl bez práce. To ale volá po pár fackách, takový jednání musí být po zásluze potrestáno. Už jsem vyslal pár ukrajinských přátel, aby mu načechrali fazónu...:D Měl by zavčas zmizet, primitiv.:roker

Kurňa, člověka hned přejde hrdost na to, že patří do rodiny Peugeot, kde takhle jednají s lidma.

Asi budu uvažovat o tom, že dítě takových zhovadilých rodičů, moje 306 půjde z baráku. Fakt že jo.:nevim

Ale no tak... Takováhle slůvka... Samozřejmě mnoho z nás má zkušenosti s chováním zahraničních managerů firem v ČR, víme, že spousta těchto managerů má představu, že jsme podřadný národ, který včera slezl z větve, ale zkusme to prosím bez nadávek. Díky.

Odesláno

vsade sa najdu tupci čo už .Možno to pana riaditela aj mrzí ako sa zachoval ale kvoli tupej hrdosti nepovoli no či mu tostoji za tych 5 litrov teda neviem.Je to jebo.

Odesláno

Fakt síla,nevím jak bych se zachoval na místě,ale je fakt,že bych se asi musel držet zuby nechty,abych si nevysloužil \"Trestní oznámení pro ublížení na zdraví\"

Každopádně přeji pánovi a jeho autu dobré pořízení

Odesláno
Původně zaslal: p406b

a tiskova mluvci co nekomunikuje s novinari - to bych chtel delat:D

No to je vidět, jak kvalitní mají PR, když nemají evidentně zpracovaný ani plán krizové komunikace, takže tiskové mluvčítko pak nemůže ani před novináře :D

I když, upřímně, pod takovýmhle šéfem mají asi PR a markeťáci těžkou práci... Nu což, my jim to řešit nebudeme, my jsme jen - jak nás označují na Peug ČR - \"ti s těma starejma autama, kteří pro nás žádným marketingovým přínosem být nemohou\" (to byl prosím citát, to jsem si vyslechl na vlastní uši) :D

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

....další dobrej důvod proč si nekoupit příště peugeot....bohužel/bohudík asi to nejlepší na peugeotu v současnosti je toto forum:papa

moje řeč :super

Jinak co se reportáže týká přístup servisu byl na jedničku, co se Peugeot ČR týká to nebudu komentovat na to stačí .. víte kdo já jsem ? :D

Jinak jedna zkušenost odjinud, HONDA se občas chovala podobně neuznávaly výrobní vady např. Accordu (lopající se kliky dveří, zatékání zpoza okna, ramena) takže to vetšinou obesral prodejce, aby vyšel zákazníkovy vstříc tak si to odečetl z marže co na voze měl a že to nebyly zrovna malé částky, ale i tak to byla prasárna. Ale pak se vše změnilo přišel jiný šéf a u každé reklamace byla pořízená řádná fotodokumentace s popisem a ta mnohdy končila na prozkoumání až někde v Japonsku nebo kde :D Takže se reklamace vyřizovali klidně 1/2 roku a samozřejmě to odnášel prodejce který utopil peníze v opravě závady

[upravil dne 14.5.2008 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Honza z Nera

. . . . VÍTE KDO JÁ JSEM?? . . . . to musí být tupec :grr

Vím ...

\"Dobře, tak podle toho se budeme i bavit!\"

Jasně - \"Mlask\" a už by jí měl :D

Vyjadřil jsi se přesně,jen vodou by ho polívali kreténa.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

...my jsme jen - jak nás označují na Peug ČR - \"ti s těma starejma autama, kteří pro nás žádným marketingovým přínosem být nemohou\" (to byl prosím citát, to jsem si vyslechl na vlastní uši) :D

Asi jim tak trochu nedochází, že na \"spolehlivosti\" těch starých padá rozhodnutí pro nákup nových :roll

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: vitin

Panebože, to jsem si o frantíkách nemyslel, že můžou i u nich být takový doslova primitivní hovada. Ať táhne domů a zkusí se tak chovat u nich, asi by byl bez práce. To ale volá po pár fackách, takový jednání musí být po zásluze potrestáno. Už jsem vyslal pár ukrajinských přátel, aby mu načechrali fazónu...:D Měl by zavčas zmizet, primitiv.:roker

Kurňa, člověka hned přejde hrdost na to, že patří do rodiny Peugeot, kde takhle jednají s lidma.

Asi budu uvažovat o tom, že dítě takových zhovadilých rodičů, moje 306 půjde z baráku. Fakt že jo.:nevim

Ale no tak... Takováhle slůvka... Samozřejmě mnoho z nás má zkušenosti s chováním zahraničních managerů firem v ČR, víme, že spousta těchto managerů má představu, že jsme podřadný národ, který včera slezl z větve, ale zkusme to prosím bez nadávek. Díky.

No počkej, byly tady použity horší slova a nikdo na ně nereagoval. Myslím, že si to ten člověk zaslouží. Když si vzpomeneš jak se chová prezident frantíků a co si dovolí říct za slova na veřejnosti svým lidem, tak oni jsou na to zvyklí.;)

Odesláno

Souhasím se soudruhem gen.ředitelem:potlesk -má vždy pravdu.Je potřeba těm zabedněným čechům ukázat zač je toho loket.:super

Chtělo by to \"teplý bonz\"do Francie,jakou tady mají hvězdu.

Odesláno
Původně zaslal: Jiři II.

Souhasím se soudruhem gen.ředitelem:potlesk -má vždy pravdu.Je potřeba těm zabedněným čechům ukázat zač je toho loket.:super

Chtělo by to \"teplý bonz\"do Francie,jakou tady mají hvězdu.

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...