VIP3R Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Tak už i moje 406 byla trefena, i když naštěstí jen lehce... Bohužel je tam rýha až ke světlu (tomu naštěstí nic není), takže se to bude muset tmelit a lakovat... Na kolik tak tipujete opravu? Citovat
Béďa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 tak to nepotesi, myslim ze tak 2ku za opravu.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Béďa tak to nepotesi, myslim ze tak 2ku za opravu.. pokud to bude v servise tak leda bez laku Citovat
Béďa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr pokud to bude v servise tak leda bez laku no tak jak kde, nekde vic to je jasny.. Citovat
Dave405 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Tohle by mělo jít vytáhnout bez poškození laku. Zkus kontaktovat Marlina, tuším, že si nechával něco vytahovat na svém bávu. Citovat
Béďa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 http://www.karosar.cz/ toto je karosar ktery delal auto treba Vvittymu a prace vic nez dobra(foto v galerii), bez laku se to u tebe ale urcite neobejde pokud tam nechces nechat ty ryhy.. Citovat
VIP3R Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Dave405 Tohle by mělo jít vytáhnout bez poškození laku. Zkus kontaktovat Marlina, tuším, že si nechával něco vytahovat na svém bávu. Jak už jsem psal - je tam hodně hluboká rýha těsně nad nárazníkem a plech je hodně zdefromovaný, takže lak bude muset být určitě. Kdyby byla jen ta promáčklina, bylo by to OK, to by se podle mě dalo srovnat jednoduše a bez laku... Citovat
Dave405 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Rýhu projeď modrou tužkou, plech vytáhni a hotovka. Nebude to sice 100%, ale blatník bude v původním stavu. Vyhneš se tomu, že nebudeš mít na autě jiný odstín modré, nebudeš se muset bát, že ti tmel a lak popraská. Ber to tak, že to není nové auto. Auto má sloužit svému majiteli, ne naopak Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: VIP3R Tak už i moje 406 byla trefena, i když naštěstí jen lehce... Bohužel je tam rýha až ke světlu (tomu naštěstí nic není), takže se to bude muset tmelit a lakovat... Na kolik tak tipujete opravu? Já mám jednoho super opraváře, kdybys potřeboval ... Měl bys to trochu z ruky, ale vypaltilo by se ti to :bacha viz: :D:D [upravil dne 13.5.08 MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 nebylo by jednodussi a ve finale mozna levnejsi na vrakaci sehnat jinej blatnik ve stejny barve a vymenit to ? naraznik rozlestis, popripade nejakym korekcnim lakem se steteckem zamaznes Citovat
VIP3R Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 O sehnání blatníku z vraku už jsem uvažoval, bylo by to nejjednodušší a asi i nejlevnější, ale nevím o žádném pořádném vrakovišti v okolí a zrovna nemám čas ani chuť někam cestovat... Taky jsem ještě přemýšlel o tom koupit v Auto Kelly nový blatník za cca 1200 Kč po slevě. Ale s lakem by to podle mě vyšlo tak na 3 litry... Takže to asi jen zkusím nechat zlehka vyklepat u známého, zamáznu to barvou a až se někdy naskytne cesta na vrakoviště, tak si seženu jiný blatník. Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 hmm navic blatnik z Kelly zacne po jedne zime reznout, neni to pozinkovany plech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.