Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už i moje 406 byla trefena, i když naštěstí jen lehce... :(:bacha:nevim

Bohužel je tam rýha až ke světlu (tomu naštěstí nic není), takže se to bude muset tmelit a lakovat...

Na kolik tak tipujete opravu?

blatnik1.jpg

blatnik2.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Tohle by mělo jít vytáhnout bez poškození laku. Zkus kontaktovat Marlina, tuším, že si nechával něco vytahovat na svém bávu.

Jak už jsem psal - je tam hodně hluboká rýha těsně nad nárazníkem a plech je hodně zdefromovaný, takže lak bude muset být určitě. Kdyby byla jen ta promáčklina, bylo by to OK, to by se podle mě dalo srovnat jednoduše a bez laku...

Odesláno

Rýhu projeď modrou tužkou, plech vytáhni a hotovka. Nebude to sice 100%, ale blatník bude v původním stavu. Vyhneš se tomu, že nebudeš mít na autě jiný odstín modré, nebudeš se muset bát, že ti tmel a lak popraská. Ber to tak, že to není nové auto. Auto má sloužit svému majiteli, ne naopak :)

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Tak už i moje 406 byla trefena, i když naštěstí jen lehce... :(:bacha:nevim

Bohužel je tam rýha až ke světlu (tomu naštěstí nic není), takže se to bude muset tmelit a lakovat...

Na kolik tak tipujete opravu?

Já mám jednoho super opraváře, kdybys potřeboval ...:aut Měl bys to trochu z ruky, ale vypaltilo by se ti to :aut:bacha

viz:

:D:D:D

[upravil dne 13.5.08 MJSytic]

Odesláno

nebylo by jednodussi a ve finale mozna levnejsi na vrakaci sehnat jinej blatnik ve stejny barve a vymenit to ? naraznik rozlestis, popripade nejakym korekcnim lakem se steteckem zamaznes

Odesláno

O sehnání blatníku z vraku už jsem uvažoval, bylo by to nejjednodušší a asi i nejlevnější, ale nevím o žádném pořádném vrakovišti v okolí a zrovna nemám čas ani chuť někam cestovat... :(

Taky jsem ještě přemýšlel o tom koupit v Auto Kelly nový blatník za cca 1200 Kč po slevě. Ale s lakem by to podle mě vyšlo tak na 3 litry... :myslim

Takže to asi jen zkusím nechat zlehka vyklepat u známého, zamáznu to barvou a až se někdy naskytne cesta na vrakoviště, tak si seženu jiný blatník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...