libaplodik Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Jojo,taky jsem tohle už někde slyšel, že 04 a 05 mohou být na to náchylní,po měsíci mi stále nejdou stěrače,oni teda jdou,ale bohužel pořád.Dokonce jsem tam dal jinej motůrek od stěračů u řidiče,prej tam je vněm řídicí jednotka a vysledek?Stále stejný,stále stírají.Prej to pak skrs ty moje stěrače může dělat páčky pod volantem,ty mi taky pujčil jeden maník,ale zatím jsme je tam nedávali,jelikož volant dolů a tím pádem erbek kontrolka se rosvítí,takže čekám na dia. aby my to načetl a dal tam nové páky,akorád nevím kolik budou stát,na 307 stojí přes 10 tis.,tak buchví kolik to bude paštit na 407.Teť to mám vyřešené že jsem odpojil pojistku a natáhl do kabiny vypínač,takže když prší tak zapnu čudlík a hurá stírá to,ale to je prozativní řešení,docela mě to mrzí,xenony jsem vrátil a prachy mi taky vrátili,ale prostě xenony jsou xenony,to se nedá srovnat s H1,škoda že je tam nemohu mít. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Hlásim, že 04/2005 nemá s xenónmi problém. Citovat
Matuska Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Hlásim, že 04/2005 nemá s xenónmi problém. To ti blahopřeju. Ještě otázku: šel bys do toho, kdybys četl tyhle zprávy před montáží? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 O tých stieračoch som vedel, nemyslím že by tam hral rolu rok výroby. Citovat
Matuska Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Možná máš pravdu, ale že by o tom, jak to dopadne, rozhodovala náhoda, to se mi nechce věřit. To by byla taková ruská ruleta:roll Citovat
Zipík Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Mě to dělalo to samé, ne tedy přidáním xenonů a odstraněno až výměnou jednotky v motoru cena 8000kč Citovat
djbrano Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 No ja takisto som s xenonami nemal ziadny problem... r.v. 11/2004. No tomu znamemu co sa stalo si nedokazem vysvetlit. (ESP + stierace boli v haji)... ale kto to mal pred montazou vediet, ze? Citovat
libaplodik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Před pár týdny jsem se zmiňoval že jsem namontoval xenony a po pár dní mi začali zničeho nic stále stírat stěrače.Tak porucha odstraněna a chybyčka byla v moturku stěrače u spolujezce,cena motůrku:4500Kč.A xenony jsem už rači nedával,ptal jsem se mechanika od peugeotu jestli by na ty stěrače měli vliv přidané xenony,neodpověděl ani ano a ani ne,prý 04 a 05 rv nejsou na eletroniku ještě tak vychytaný a že se stává že prostě jednou za čas se něco vypálí,něco posere.Xenony mi ale na mé 407 mi dost chybí,nevím jestli mám ještě jednou riskovat xenony a pak možná očekávat něco vypalené,rozbité. Citovat
Brizan Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Zdravím vespolek, mám origo xenony r.v. 2005 a zjistil jsem že ale nemám stejnou barvu světla u obou výbojek. Jedna je jasně bílá (což si myslím je správné) a druhá je zabarvena lehce do modra až fialova. Nevím jestli to naznačuje konec životnosti výboky či co. Protože když jsem auto koupil 12/2008 tak to bylo úplně v pohodě a začal jsem si toho všímat asi tak před měsícem a zdá se mi jako by se barvy dál měnili. Nemá s tím náhodou někdo skušenosti a nekupoval jste někdo výbojky jinde než origo Peugeot? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Zmena zafarbenia je normálna. Ja síce nemám origo, jedna mi však svieti ako má jemne do modra (6000K) druhá zas do žlta. Nemyslí, že by to súviselo s končením životnosti. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Tak potom mne končí odkedy som ich kúpil už čosi cez rok Citovat
DURISLAF Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 JA MAM VO SVOJEJ 407 r.v. 04 XENONY NAMONTOVANE UZ VYSE ROKA A CO SA TYKA ELEKTRONIKY,NEMAL SOM ANI NAJMENSI PROBLEM.BUDE TO MOZNO AJ TYM,ZE NIE TIE NAJLACNEJSIE SU NAJLEPSIE.SOM SPOKOJNY AZ NA JEDEN MALY DETAIL-407 MA OPACNE OBJIMKY NA ZIAROVKACH,CIZE VYBOJKA IDE OPACNE AKO BY MALA A TAK VRHA JEMNY TIEN [upravil dne 2/6/09 DURISLAF] Citovat
Brizan Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 No mě je ale divný že se to začalo dít tak cca před měsícem. V zimě obě svítili úplně stejně a teď je každá jiná. Ono vlastně o nic nejde jen to vypadá dost podivně a kazí to celkový dojem z auta (což je u takového krasavce vyloženě škoda). Citovat
DURISLAF Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 VYSKUSAJ SI MEDZI SEBOU VYMENIT STARTERY A AK ZACNE INAK SVIETIT DRUHA,VIES KDE JE PROBLEM Citovat
Brizan Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 OK díky za typ, ráno to prubnu a dám vědět Citovat
DURISLAF Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 TAK AKO,SKUSAL SI VYMENIT TIE STARTE???????? Citovat
oudry Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Zdárek, dneska mi auto nahlásilo chybu na spalování emisí tak jsem s tím zajel do Peugeotu a tam mi řekli že to dělají ty dodělávané xenony. Že to ruší elektroniku. Nevíte někdo jak to odstranit. Nebo odstínit? moc Dík Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Vráť tam žiarovky a choď do servisu ešte raz. Som zvedavý čo si vymyslia teraz. Citovat
libaplodik Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Můj názor na to je,že s xenonama to nemá žádnej vliv,jestli se Ti tohle zobrazilo,tak máš pryč adetiva na lepší emise,tohle se aspoň stalo mě. Jinak xeony jsem musel vrátit,vypálilo mi to řidící jednotku na stěrače,takže jsem musel vyměnit celej motůrek. Ale pak mi bylo řečeno že byla špatná instalace,jelikož prý má být can-bus sada u toho a přívot ke xeonum spájem a né jen tak nějak zapojen.Ale jen tlumočím názor jednoho co prej tomu rozumí,ale jinak jsem nezkoušel dát nové xenony s cam-bus sadou,nechce se mi ryskovat že mi něco odejde. A u Peugeota mi řekli že 2004 jsou dost na to háklivé na xenony,že prej nejsou ještě 04 tak vychytané na eletroniku. Ahoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.