Přejít na obsah

oudry

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

Vše od uživatele oudry

  1. oudry

    Upgrade SW 8.11 RT 4

    Zdravím, mám 407 s RT4 a sehnal jsem CD s SW 8.20. Chtěl bych se zeptat, jestli mi to smaže uložený data, jako jsou písničky a různá nastavení. Dále by mě zajímalo, jaké jsou vylepšení oproti 8.11. Díky za odpovědi
  2. oudry

    Palubní deska

    to MJSytic: Dík za rady, podle schémat to vypadá, že nebudou dotažený dráty od RJ k budíkům a bohužel nevim kde by měli být zapojeny v RJ, protože nejsem řádný člen a nenašel jsem daný schéma:(.
  3. oudry

    Palubní deska

    Tak jedině proměřit a nebo nejdřív vyzkoušet. Budíky jsou vyndaný za 5min Natáhnout kabel je to nejmenší, ne? Ten kabel by nebyl problém dotáhnout, ale kdybych věděl odkud kam:D. Jinak ten otáčkoměr se nechá nějak vyzkoušet?(kromě toho že je dám do jinýho auta) Jsou to hodiny z 2.1TD z ukazatelem hladiny oleje.
  4. oudry

    Palubní deska

    Tu výměnu hodin za otáčkoměr jsem taky už řešil. Byl jsem informován, že to půjde, ale skutečnost je taková, že mám budíky, čidlo otáček a otáčkoměr stejně nejde. Nejspíš nejsou dotažený dráty k budíkům.
  5. oudry

    Budiky/Cidlo Peug.406 /rv96

    Zdravim, tak opět se vracim k tématu. Pořád mi nefunguje ten otáčkoměr , tak bych se chtěl zeptat zda nevíte jak otáčkoměr zprovoznit. Někde jsem četl, že signál je brán ze snímače na klikové hřídeli a přiváděn do řídící jednotky. Nevíte někdo jaké piny to jsou, nebo jak ten otáčkoměr zprovoznit? Budu rád za každou radu.
  6. oudry

    ohřívání motoru přes zimu

    Také si myslím že spirálá je tam jen aby zajistila rychle teplo v kabině. Přiládám foto z opravy prasklé klapky na fotce by měla být zmíněná spirála(jestli se pletu opravte mě).
  7. oudry

    Klimatizace

    Zdravim, Tak dneska se trochu oteplilo, tak jsem si nastavil klimu na 19C ze standartních 22C , ale žádná změna se nekonala. Zkusil jsem teda nastavit 14C a z výdechů šlo ještě větší teplo než při 19C. Při nastavení 28C naopak z výdechů šel studenější vzduch než při 14C tipnul bych ho tak na 21C.Tak bych se chtěl zeptat zda s tímto problémem nemáte někdo zkušenosti než půjdu na dia. Nebo to může způsobovat prázdná klimatizace? [upravil dne 7/2/11 18:53 oudry]
  8. oudry

    cidlo otacek

    tak dneska jsem taky vyměnil budíky s hodinama za budíky s otáčkoměrem a taky mi nefunguje zřejmě to bude stejný problém.
  9. oudry

    Budiky/Cidlo Peug.406 /rv96

    Ahoj, tak dneska jsem zapojil nové budíky s otáčkoměrem a všechno funguje až na ten otáčkoměr:). Nevíte někdo čím by to mohlo být? Nebo nemáte někdo obrázek kde je vlastně to čidlo otáček abych ho mohl zkontrolovat? Když už jsem koupil ty budíky tak bych byl rád kdyby to fungovalo všechno. díky za rady
  10. oudry

    Nefunguje ABS 2,1 Td

    Snímač se mi vyndavat nechce jelikož jsem se dočetl, že bych ho odrovnal. Tak jsem dneska zkusil změřit napětí snímače, který vykazoval rozdílný odpor než ostatní snímače. Naměřil jsem 240mV i když jsem točil kolem napětí se neměnilo a to jsem měl odpojenou baterku. Zkusil jem i pravé přední a to mělo cca desítky milivoltů při točení. Tak si myslím že by mohlo být vadné, ale nejsem si jistý. Máte nějaké rady jak vyřešit problém? Díky moc za rady
  11. oudry

    Nefunguje ABS 2,1 Td

    teď jsem to měřil tak, že jsem odpojil snímač v motoré časti a změřil u konektoru. Zkusím teda změřit snímač u kola, ale chtěl bych se zeptat jak je přichycen? Jestli stačí jen vytáhnout nebo je nějak přišroubován? dík
  12. oudry

    Nefunguje ABS 2,1 Td

    tak jsem to zkoušel znovu i s odpojenou baterkou a záleží jak hroty umístim do konektoru, někdy naměří -1.1 mega ohmů, nebo 213 kilo ohmů. Fakt netušim jak je to možný.
  13. oudry

    Nefunguje ABS 2,1 Td

    Zdravim, taky mám problém s ABS a tak jsem změřil pdpor na všech kolech. Všechny měli odpor okolo 1540 ohmů až na levý přední to mělo 2.8 mega ohmů a při prohození měřících hrotů na těch samých svorkách to bylo -1.1 mega ohmů, tak si myslím že je vadný. Ale chtěl bych se vás radši zeptat zda se nemýlim. dík [upravil dne 26/12/10 14:54 oudry]
  14. já ráno jezdím cca 10km a mám přes chladič ohnutý hliníkový plech, aby na motor nešlo tolik studenýho vzduchu. Mnohem dřív se motor zahřeje.
  15. oudry

    chybová hláška

    Někde tady na foru jsem četl, že po zahlášení této hlášky by mělo aditivum vydržet ještě 6 plných nádrží, ale jestli se pletu opravte mě.
  16. oudry

    Vifo diesel

    taky jsem dával do letní nafty vif a při -18 nezamrzla, ale musí se tam toho dát o hodně víc:D
  17. oudry

    Budiky/Cidlo Peug.406 /rv96

    to Ferry, ještě bych se chtěl zeptat, když přehodim budíky tak stav km si to bere z budíků, nebo od jinud? Nebo bych musel na dia aby mi to přetočili? dík za odpověď
  18. oudry

    Budiky/Cidlo Peug.406 /rv96

    Tak to jsi mě moc potěšil. Kamarád mi totiž řikal, že bych musel dodělat čidlo kvůli tomu otáčkoměru. Ještě bych se chtěl zeptat, kdybych koupil budíky i s teplotou oleje kterou ted nemám, je těžké to dodělat?
  19. oudry

    Budiky/Cidlo Peug.406 /rv96

    Zdravim, vlastnim Peugeot 406 1.9TD r.v.96 už 10 let a až do těd jsem si myslel, že by se muselo dodělat nějaké čidlo kvůli tomu otáčkoměru. Tak bych se chtěl zeptat zda by to šlo vyměnit i na mojí 406ku? Jestli by taky stačilo prohodit palubovku? moc dík za odpověď
  20. oudry

    aditiva do nafty

    Také pro jistotu dávám VIF aditivum, ale celý rok dávám jen zimní.
  21. oudry

    ohřívání motoru přes zimu

    ne celkem krátké, ráno 15 km do práce a odpoledne zpět
  22. oudry

    ohřívání motoru přes zimu

    Na 406 mám ohnutý hliníkový plech, který je nasazený na chladiči. Teď v zimě mám už zakrytý skoro celý chladič a na kraji malou díru kdyby sepl ventilátor.
  23. oudry

    ohřívání motoru přes zimu

    ako to tam drzi? nemoze mi to niekto slohnut ? nemoze to vypadnut ? Je to tam jenom nacvaknutý, takže to jde boužel dobře sundat. Měl jsem to už minulou zimu a naštěstí to nikdo neukradl.
  24. oudry

    Sidelamp build faulty

    Mám ten samý problém už asi 3 měsíce, zkoušel jsem to prostříkat kontaktolem a napružit kontakty a nepomohlo. Tak jestli to budeš překáblovat a bude to fungovat tak dej vědět zkusim to taky.
  25. oudry

    klima

    Toto byl můj problém, je tam i vyfocená ta klapka
×
×
  • Vytvořit...