Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Eliminovat se to dá a doufám, že už to brzy bude... stačí zpřísnit kontroly . A rázem se dostaneme na úroveň Německa nebo Rakouska kde by si s tím nikdo vyjet nedovolil ;)

:DDDDDD jak si ho odpalkoval teraz? :mrk:potlesk

Odesláno
Eliminovat se to dá a doufám, že už to brzy bude... stačí zpřísnit kontroly . A rázem se dostaneme na úroveň Německa nebo Rakouska kde by si s tím nikdo vyjet nedovolil ;)

:D mě to zajímalo spíše z technického hlediska... jinak se obávám,že pokud tu vše půjde jako doteď tak nás čeká úplně jiná úroveň nežli Rakousko a Německo :myslim

Odesláno
Je riešenie. Priviesť napájanie balastov priamo z akumulátora a spínať ho pomocou relé pôvodným napájaním svetiel.

známej co trochu dělá elektriku tvrdí,že to poškození té elektroniky dělají přepětí od těch balastů (prý peaky či co) ,nedalo by se to eliminovat tímhle,ke každému trafu jeden...coz? :-)

http://www.cybertronic-labs.cz/prepetova-ochrana-vp-kit-i22c51

Je to na to určené, takže asi hej...

Odesláno

skus toto:

http://www.amazon.co.uk/PEUGEOT-407-HID-Conversion-kit/dp/B001B7P0EC

Technical Details

-300% brighter and longer lasting than the average equivalent 55 watt halogen bulbs

-6000k colour temperature (Daylight light)

-Simple to install, E11 Certificate, ISO9001 and CE approved

-Fully magnetically and EM shielded , thus no interference with on board electronics etc , unlike cheaper HID systems ( which can affect or even disable ECUs, airbag systems, wiper control , anti lock brakes !! )

[upravil dne 30/10/12 09:02 od dodo407sw]

Odesláno

No tak o tom uz teraz snivaju len ty stari nemci , pustili si do republiky moc vela bordelu a tiez radi obkukaju vsetky sprostosti... ale to je na inu temu;-)

aj tam HID sady dost ficali, a stale sa aj tam najdu takyto spekulanti ako tu:)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

zdravím, doufám, že nebude vadit, když to napíšu sem do vlákna ale jedna výbojka mi začala svítít fialově, takže asi bude potřeba vyměnit že? Poradíte mi někdo jakou tam mám koupit a na kolik to asi vyjde?

Děkuju všem za rady :)

Odesláno

Mluvis mi z duse;) Jenze u nas Ti daji max dychnout a udelaji kontrolu papiru, popr. STK+ME a stav auta je nezajima. Sorry za :xvul

Odesláno

Doporučuji až budeš měnit výbojky tak si vyndej baterku z auta, je k tomu podstatně lepší přístup. Pravá je v pohodě, ta jde krásně, ale u levé je to s baterkou docela krkolomný obzvlášť když si to nikdy nedělal.;)

Odesláno

Ještě doplním takovou drobnost-někdo používá silikon pro utěsnění mezi gumovou krytkou světla a těsnící gumou výbojky,ale po namontování je tam stějně mezera viz obr. kde může vniknout vlhkost.Já jsem to eliminoval tak,že u výbojek v tom plastovém obalu co drží a chrání výbojku jsou takové silonové kroužky a ty využiji.(viz foto kroužků obr.2)Nasunu je mezi tu těsnící gumu výbojky a teprvé pak je nasouvám na krytku světla.jde to o něco hůř na ni nasunout,ale to je vše,po nasunutí je nádherně vidět jak těsní bez mezer viz obr.3

post-3960-14109628851465_thumb.jpg

Odesláno

Pozdravujem,

tak aby sme to nejako zhrnuli:-) Pokiaľ napojím HID priamo na baterku a samostatnú poistku so spušťaním cez seriové rele, malo by to ist bez problémov, alebo aj tam je riziko ze to zlikviduje motorček stieračov?

Ďakujem:-)

Odesláno

Tak já už jsem vyměnil ty výbojky a musím souhlasit s Brizan, že je lepší si vyndat baterku ptz jinak je tam místa, tak na dětskou ruku :) a koupil jsem ty jak jsem na ně dával odkaz a zatím jsem spokojený, tak uvidíme, jak dlouho vydrží :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...