Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny pežoťáky. Jsem zde nový. Auto ještě ńemám pudu jsi pro něj ve středu ale už je to hotová věc :). Moje první otázka je hned docela důlezitá. Zbyly mi z původního auta Alu kola. Jsou to 14 4x108 ale ET je 45. Proto se chci zeptat zdaly to nějak bude vadit. Děkuji za rady. Přeji hezký den.

Odesláno
Původně zaslal: Lukáš406

Zdravím všechny pežoťáky. Jsem zde nový. Auto ještě ńemám pudu jsi pro něj ve středu ale už je to hotová věc :). Moje první otázka je hned docela důlezitá. Zbyly mi z původního auta Alu kola. Jsou to 14 4x108 ale ET je 45. Proto se chci zeptat zdaly to nějak bude vadit. Děkuji za rady. Přeji hezký den.

ctrnactky ?! .. nekdo tady, tusim ze Pe.Tr, psal ze na tehle kolach to auto vypada jak tramvaj :D, byt tebou tak je prodam dotlacim par stovek a koupim radsi patnactky ... :cool:

Odesláno

Mam 14´´ kola, už jsem to tak koupil, byli na tom i nový gumy Continental ecocontact 3, takže dokud je nesjedu tak tam zustanou, pak připadně vyměním komplet za 15´´. Jako tramvaj mi to vubec nepřipadá, V TP jsou 14´´ a 15´´ jako alternativa.

post-0-14109600507667_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Lukáš406

Tak teda když koupím 15 nebo 16 palcová kola, kolik musí být ET aby šly na pažouta???

Kukni nahoru:roll

ET je přesně 18. Já mám kola s 20 a to prostě nepoznáš :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...