nikol Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Zdarec,mam auto 6 měsíc,dovoz Německo Peugeot 307 SW.Jsem sním nadmíru spokojen pocit jízdy a prostor.Ale řeším takovej problém,pořad čtu o auto spuštění světlach,popis jak to zapnout jsem četl několikrat a pokusu proběhlo nespočet, mně to pořad nejde,to stejne u Home sviceni?Je možne že to mé auto nepodporuje? R.v. 10 měsic 2002. Stahl jsem si chytrou knížku a tam to píšou taky,ne a ne na to přijít. Jo a ještě dotaz,všechny zname značky mají jarní prohlidky a Peugeot? Díky moc za každou radu? Citovat
martin1 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Zajdi do servisu, tam ti denni sviceni aktivuji. Citovat
Ferin007 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 To ti musí udělat přes počítač v servisu, sám to doma neuděláš. Často to dělají zadara. Jinak ale všecko k tématu automaticky rozsvěcovaných světel, případně denních světel nandeš ve starších příspěvcích. Citovat
nikol Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 To jo,najdu to v chytre knížce,ale na pačce od stěreče nemam napsané slovo AUTO a to tlačitko jak je napsane že ho mam zmačknout tak taky nejak nefacha. Zitra zajedu do Peugeotka a poptam se. Jo a někdo mě tukl zezadu a mam světlo na moc kousku,at jsem hledal jak jsem hledal tak nemužu ho sehnat. Nema někdo znameho elektrykaře poblíž Opavy? Díky moc Citovat
Ferin007 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 To se nemačká, ale otáčí. A AUTO neznamená trvale rožnutý světla/denní světla, ale že se světla rožnou, pokud čidlo vyhodnotí, že světelný podmínky sou špatný. Citovat
nikol Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 A to bude ten problem,ja nemam senzor? Citovat
Marselino Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Senzor pro zapínání světel je na předním skle pod zrcátkem společně s dešťovým senzorem. Samozřejmě pokud je máš namontované. A pochybuji, že by ti v Peugeot service udělali něco zadarmo. Já jsem se ptal pouze na český manuál k P 307 SW a chtěli po mně 950 Kč !!!!!!!!! Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Inak aj ja mám automatické zapínanie svetiel - automaticky si ich zapnem sám. Citovat
nemec.cb Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Marselino Senzor pro zapínání světel je na předním skle pod zrcátkem společně s dešťovým senzorem. Samozřejmě pokud je máš namontované. A pochybuji, že by ti v Peugeot service udělali něco zadarmo. Já jsem se ptal pouze na český manuál k P 307 SW a chtěli po mně 950 Kč !!!!!!!!! Mě je zadarmo aktivovali,když sem tam byl na svolavačce. Citovat
Freeman Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Kdyby byla aktivace dennich svetel jen o tom, ze usetrim po nastartovani jedno otoceni ovladace, tak se na to asi taky vyprdnu, ale me vadi, ze po rozsviceni svetel mi pohasne displej a je ve dne spatne citelny. Jde to sice porad prestelovavat cudlikem, ale to uz mi prijde jako opruz. Pri nejblizsi prilezitosti si to necham v servisu aktivovat, doufam, ze automaticka svetla pak zafunguji jako automaticke nastavovani jasu displeje. Myslite, ze kdyz si hned necham i vyjet diagnostiku, ze to tech 300 Kc celkem splachne? Citovat
nikol Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 U nas v Opavě chcou za aktivaci světel 300kč a diagnostiku chcou dalších 850kč.Jsou to vydřiduši. A stím zhasinaním displejem,mě to dělalo taky ,ale po stlumení a plnem sviceni pomocí čudlíku na plnou intezitu displeje,se to spravilo. Citovat
Neophyte Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Já mám v autě světelný senzor a sám si pomocí radia a konfigurace můžu zapnout tuhle aktivaci i vypnout,do servisu s tím nemusím! jde mi třeba i zapnout zadní stírač při zařazení zpátečky,ovšem pokud jsou zaplé přední stírače Citovat
yaris1 Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Neophyte Já mám v autě světelný senzor a sám si pomocí radia a konfigurace můžu zapnout tuhle aktivaci i vypnout,do servisu s tím nemusím! jde mi třeba i zapnout zadní stírač při zařazení zpátečky,ovšem pokud jsou zaplé přední stírače To je zajímavé a jak to prosímtě děláš? Citovat
Ticcino Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 neophyte: To máš něco jiného. Jsou dvě věci: \"denní světla\" a \"automatická světla\". Automatická světla jdou nastavit pomocí konfigurace na rádiu, ale jen za předpokladu, že máš senzor. Automatická světla dělají to, že svítí když je šero nebo tma, a nesvítí když je světlo. Zároveň je třeba, aby páčka světel byla v poloze Auto, pokud se nepletu. Denní světla se musí aktivovat v servisu a způsobují to, že se světla rozsvítí vždy po nastartování, ať je světlo nebo tma. A nepotřebuješ na ně logicky senzor. Existuje alternativa, jak automatická světla změnit na denní, a to přelepením toho světelného senzoru (což se v příručce nedoporučuje - neptejte se mě proč). Kolega má Citrouše C5 s aktivovanými denními světly a zároveň automatická světla. Způsobuje to to, že ve dne svítí světla, ale nesvítí palubka. V šeru se ke světlům ještě přidá podsvícení budíků. Jak je to u Peugeotu, nevím, ale asi podobně. Citovat
hloze-ja Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 (Ticcino) Tak to má Peugeot stejně jako Citroen. Taky bych to rád vyřešil. Možná stejná otázka. Nemám senzor světel ani stěračů (byly by v jednom). Takže musím mít speciální krabičku na automatické rozsvěcování nebo to stačí jen aktivovat v jednotce u Peugeotu? Geniální by bylo, kdyby se to nechalo přes PC (radio RD4) nastavit i s prodlevou, ale tak daleko P asi nedošel... To nastavení zadního stěrače při zpátečce mám taky, ale víc toho v té nabídce není. Citovat
Ferin007 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Ticcino Denní světla se musí aktivovat v servisu a způsobují to, že se světla rozsvítí vždy po nastartování, ať je světlo nebo tma. A nepotřebuješ na ně logicky senzor. Pozor, senzor potřebuješ, pač jinak bys neodstranil ten problém s pokleslou intenzitou displeje a svítícíma budíkama přes den. Citovat
hloze-ja Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Ferin: Jestli to bylo na me, tak vim. Ale spis me zajima, jestli jde v ridici jednotce (pres diagnostiku) nastavit sviceni treba po 5s po nastartovani nebo jestli se musi domontovat krabicka automatickeho rozsvecovani-kdyz nemam senzor. Intenzita displeje me moc netrapi.. Citovat
Ticcino Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 to Ferin007: Ano, na intenzitu displejů potřebuju senzor, to chápu. to hloze-ja: Pokud vím, tak nějaká tebou stanovená prodleva nastavit nejde. Nicméně mám takový dojem, že to auto je celkem inteligentní a světla nerozsvítí už při otočení klíčku, ale teprve až ten motor doopravdy chytne, ovšem tuto informaci by měl potvrdit nebo vyvrátit někdo, kdo ty světla aktivovaná má. Citovat
permonik7 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: yaris1 Původně zaslal: Neophyte Já mám v autě světelný senzor a sám si pomocí radia a konfigurace můžu zapnout tuhle aktivaci i vypnout,do servisu s tím nemusím! jde mi třeba i zapnout zadní stírač při zařazení zpátečky,ovšem pokud jsou zaplé přední stírače To je zajímavé a jak to prosímtě děláš? Mne to dela v pripade, ze po nastartovani aktivuju destovy senzor pohybem packy do polohy AUTO a pak zaradim zpatecku. Pak se mi automaticky po rozjezdu zapne sterac zadniho okna. To jsou finty, ze;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.