Frkos Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Potřeboval bych poradit jestli jdou odblokovat pásy které se zasekly po nehodě když vystřelil aibag....dík\\ moc Citovat
Trundik Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Na dotaz přesně neodpovím, ale co jsem kde četl v různých manuálech, tak vždy po nehodě doporučují pásy vyměnit. Citovat
MJSytic Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 No, když jsem boural já, tak airbagy venku nebyly, ale patrony mi vystřelily. Pás u řidiče zůstal celej vytaženej. Abych to měl zase všechno funkční, tak se znova namotal pás a daly nový patrony. Společně s tím, se musela zreaktivovat ŘJ airbagů (společná s patronama) a teď to mám zase \"OK! Jinak levný, to zrovna nebylo Citovat
PeterG Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 mam pasy. mam sice auto po nehode, ale idu navinut aj odvinut. pyropatrony v sedackach mi ale praskli a natiahli sa. ak by ste niekto chceli pasy napiste. ak bude zaujem pre istotu to este raz odskusam, ci funguju spravne. teda ci sa lahko odvijaju, navijaju a pri trhnuti ci sa seknu. Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 sel bych asi cestou kompletni vymeny, ty pyropatrony te urcite neminou to je jasny a tomu seklymu mechanismu bych asi uz po nehode neveril Citovat
vlado-.m Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Kolegovi na Fabii pri slabsom tuku tiez zapracovali pasy a potom sa mu zle navijali. Tak sme to rozobrali, ze co tam je. Je tam plastova vrtulka, ktora sa vystrelenim patronu roztoci a tym pritiahne pasy. Vrtulka sa roztocenim poskodi, co potom sposobuje drhnutie a teda nenavijanie pasu. Vyriesili sme to vybratim tej vrtulky. Potom to uz navijalo v pohode. Neskor si kupil nove pasy. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Presne tak, je tam taka plastova vrtula, alebo neviem ako to mam povedat, a ona po naraze navynie pas, bohuzial, kedze je plastova, tak sa nalomila, a zasekla sa tak, ze neislo ani navyjat, ani odvijat. Plastovu blbost sme odtial vybrali, a islo to v pohode. Ale toto neboli pasy na peugeote ale na Golfe. Myslim ze peugeot by to mal mat rovnako. Pochybujem ze sa da ta plastova blbost zohhnat samotna, takze ked ju mas nalomenu, tak kup cele nove aj s patronami. Ked das vrtulu prec, tak patrony tam davat uz nemusis, su zbytocne, nakolko ich nebude mat co navynut. Ber to ako docasne riesenie dokial si odlizis dost penazi na komplet pasi s patronami .... Citovat
Bloodeye Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: vlado-.m Kolegovi na Fabii pri slabsom tuku tiez zapracovali pasy a potom sa mu zle navijali. Tak sme to rozobrali, ze co tam je. Je tam plastova vrtulka, ktora sa vystrelenim patronu roztoci a tym pritiahne pasy. Vrtulka sa roztocenim poskodi, co potom sposobuje drhnutie a teda nenavijanie pasu. Vyriesili sme to vybratim tej vrtulky. Potom to uz navijalo v pohode. Neskor si kupil nove pasy. No mne sa to tiez zaseklo,ale airbagy vyskocili oba.Spolujazdcov pas je normalny,takze mam vybrat tu vrtulku? Citovat
vlado-.m Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Bloodeye Původně zaslal: vlado-.m Kolegovi na Fabii pri slabsom tuku tiez zapracovali pasy a potom sa mu zle navijali. Tak sme to rozobrali, ze co tam je. Je tam plastova vrtulka, ktora sa vystrelenim patronu roztoci a tym pritiahne pasy. Vrtulka sa roztocenim poskodi, co potom sposobuje drhnutie a teda nenavijanie pasu. Vyriesili sme to vybratim tej vrtulky. Potom to uz navijalo v pohode. Neskor si kupil nove pasy. No mne sa to tiez zaseklo,ale airbagy vyskocili oba.Spolujazdcov pas je normalny,takze mam vybrat tu vrtulku? Rozobrat, vybrat alebo orezat poskodene konce vrtulky...., ved uz uvidis. Citovat
Medvěd Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Kolik můžou stát takový pásy??? Nevím, cenu neznám - ale určitě stojí míň než doba, kterou proležíš ve špitále, až je jednou budeš zase potřebovat a ony nezafungují (protože si s nima nějakej \"matla\" hrál a použil je po nehodě znova). Přátelé - nejsem proti šetření, ALE S ROZUMEM (tady jde tak říkajíc o kejhák). [upravil dne 17/4/2008 Medvěd] Citovat
MJSytic Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Když si to tak čtu, tak já vlastně ani nevím, jestli to mám po tý bouračce zase OK, ty pásy:nevim:myslim Sice se mi navíjejí normálně, při prudkém cuknutí se zaseknou, ale jestli to takhle stačí Patrony tam mám nový a ŘJ bagů je přehraná... Peníze si za to vzali, tak to snad udělali, tak jak bylo potřeba:roll No každpodáně doufám, že už tenhle mehánizmus nikdy potřebovat nebudu:aut Citovat
KoNG Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Kolik můžou stát takový pásy??? Nevím, cenu neznám - ale určitě stojí míň než doba, kterou proležíš ve špitále, až je jednou budeš zase potřebovat a ony nezafungují (protože si s nima nějakej \"matla\" hrál a použil je po nehodě znova). Přátelé - nejsem proti šetření, ALE S ROZUMEM (tady jde tak říkajíc o kejhák). [upravil dne 17/4/2008 Medvěd] S tímto mi nezbejvá nic než souhlasit i já je vyměnil jelikož ten kdo vozildo skládal radši použil odpor místo výměny pásů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.