Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, když jsem boural já, tak airbagy venku nebyly, ale patrony mi vystřelily. Pás u řidiče zůstal celej vytaženej. Abych to měl zase všechno funkční, tak se znova namotal pás a daly nový patrony. Společně s tím, se musela zreaktivovat ŘJ airbagů (společná s patronama) a teď to mám zase \"OK!:aut Jinak levný, to zrovna nebylo :(

Odesláno

mam pasy. mam sice auto po nehode, ale idu navinut aj odvinut. pyropatrony v sedackach mi ale praskli a natiahli sa.

ak by ste niekto chceli pasy napiste. ak bude zaujem pre istotu to este raz odskusam, ci funguju spravne. teda ci sa lahko odvijaju, navijaju a pri trhnuti ci sa seknu.

Odesláno

sel bych asi cestou kompletni vymeny, ty pyropatrony te urcite neminou to je jasny a tomu seklymu mechanismu bych asi uz po nehode neveril

Odesláno

Kolegovi na Fabii pri slabsom tuku tiez zapracovali pasy a potom sa mu zle navijali. Tak sme to rozobrali, ze co tam je. Je tam plastova vrtulka, ktora sa vystrelenim patronu roztoci a tym pritiahne pasy. Vrtulka sa roztocenim poskodi, co potom sposobuje drhnutie a teda nenavijanie pasu. Vyriesili sme to vybratim tej vrtulky. Potom to uz navijalo v pohode. Neskor si kupil nove pasy.

Odesláno

Presne tak, je tam taka plastova vrtula, alebo neviem ako to mam povedat, a ona po naraze navynie pas, bohuzial, kedze je plastova, tak sa nalomila, a zasekla sa tak, ze neislo ani navyjat, ani odvijat. Plastovu blbost sme odtial vybrali, a islo to v pohode. Ale toto neboli pasy na peugeote ale na Golfe.

Myslim ze peugeot by to mal mat rovnako. Pochybujem ze sa da ta plastova blbost zohhnat samotna, takze ked ju mas nalomenu, tak kup cele nove aj s patronami. Ked das vrtulu prec, tak patrony tam davat uz nemusis, su zbytocne, nakolko ich nebude mat co navynut.

Ber to ako docasne riesenie dokial si odlizis dost penazi na komplet pasi s patronami ....

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

Kolegovi na Fabii pri slabsom tuku tiez zapracovali pasy a potom sa mu zle navijali. Tak sme to rozobrali, ze co tam je. Je tam plastova vrtulka, ktora sa vystrelenim patronu roztoci a tym pritiahne pasy. Vrtulka sa roztocenim poskodi, co potom sposobuje drhnutie a teda nenavijanie pasu. Vyriesili sme to vybratim tej vrtulky. Potom to uz navijalo v pohode. Neskor si kupil nove pasy.

No mne sa to tiez zaseklo,ale airbagy vyskocili oba.Spolujazdcov pas je normalny,takze mam vybrat tu vrtulku?

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Původně zaslal: vlado-.m

No mne sa to tiez zaseklo,ale airbagy vyskocili oba.Spolujazdcov pas je normalny,takze mam vybrat tu vrtulku?

Rozobrat, vybrat alebo orezat poskodene konce vrtulky...., ved uz uvidis.

Odesláno

Kolik můžou stát takový pásy???

Nevím, cenu neznám - ale určitě stojí míň než doba, kterou proležíš ve špitále, až je jednou budeš zase potřebovat a ony nezafungují (protože si s nima nějakej \"matla\" hrál a použil je po nehodě znova).

Přátelé - nejsem proti šetření, ALE S ROZUMEM (tady jde tak říkajíc o kejhák).

[upravil dne 17/4/2008 Medvěd]

Odesláno

Když si to tak čtu, tak já vlastně ani nevím, jestli to mám po tý bouračce zase OK, ty pásy:nevim:myslim Sice se mi navíjejí normálně, při prudkém cuknutí se zaseknou, ale jestli to takhle stačí:myslim Patrony tam mám nový a ŘJ bagů je přehraná... Peníze si za to vzali, tak to snad udělali, tak jak bylo potřeba:roll No každpodáně doufám, že už tenhle mehánizmus nikdy potřebovat nebudu:aut

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kolik můžou stát takový pásy???

Nevím, cenu neznám - ale určitě stojí míň než doba, kterou proležíš ve špitále, až je jednou budeš zase potřebovat a ony nezafungují (protože si s nima nějakej \"matla\" hrál a použil je po nehodě znova).

Přátelé - nejsem proti šetření, ALE S ROZUMEM (tady jde tak říkajíc o kejhák).

[upravil dne 17/4/2008 Medvěd]

S tímto mi nezbejvá nic než souhlasit i já je vyměnil jelikož ten kdo vozildo skládal radši použil odpor místo výměny pásů

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...