Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mám pocit, že ze Slovenska je jenom ta poslední fotka (NIVA) - ale kucí slovenský nebrečte, u nás je to taky tak

Přesně tak předsedo, my máme ochcáfky ftédéíčku, naplecháčích, fzákladu a s volemajákama. :D:D

Odesláno
Původně zaslal: wena99

Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: PaloLM

Dajte si pozor na slovenských cestách, leno naši policajti už boli na preškolení ma takéto stroje

[upravil dne 13.4.2008 PaloLM]

A ze maji na kazdem aute jine barvy a napis policie v jinem jazyce... :myslim

asi chtěl napsat že byli proškolený na tyhle stroje a přikládá ilustrační fota.si myslim já

[upravil dne 13.4.2008 wena99]

tie cudzojazyčné nápisy sú kvôli utajeniu, nechápeš?:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Medvěd

Mám pocit, že ze Slovenska je jenom ta poslední fotka (NIVA) - ale kucí slovenský nebrečte, u nás je to taky tak

Přesně tak předsedo, my máme ochcáfky ftédéíčku, naplecháčích, fzákladu a s volemajákama. :D:D

Tak podle mě má Policie ČR pouze benzínový auta (když neberu Transportéry nehodářů, psovodů a jiný \"náklaďáky\") a v naprostý většině to nejsou Ochcávky, ale Fóbie a Filcky nebo ještě starší vraky typu Láďa Niva :D

Odesláno

špíš by měla otázka být...kolik musíme koupit fobií aby se ušetřilo na jednu a6 3,2 quatrro?....no je to k pláči....jinak tohle jezdí normálně na praze 6, 5 pohybuje se to jako normální hlídka - žádná ochranka, žádný doprovod

Odesláno

momentalne je tu plno kia ceed ci co to je a asi zacinaju prevysovat skodovky.inac tie nivy co tu kritizujete tak sa opytajte priamo tych co na nich jazdia nech vam povedia svoj nazor.ja som bol prekvapeny ze chcu do terenu radsej nivy ako rovre.rovre odstavili a dostali mercedesy G.kazdy by chcel dobre auta ale uvedomte si ze aj v tych policajnych autach nesedia spickovy jazdci.do policie dnes zoberu kade koho a dat mu do ruky auto za 2 melka tiez nie je bohvie co.pravda je ze fabie,astry... su tak pre mestskych policajtov a nie na medzimestske komunikacie.

Odesláno

Stifler: nojo, pravdu díš... ony ty současný škodofky vypadají všechny stejně blbě. :D Celkem mně zaráží, že se někdo chytrej, kdo má na starosti vozovej park PČR nepoučil z průserů s mondeama a nacpal na A6 vysoký majáky. To musí ve 160ti pěkně svištět, panečku.:D

Odesláno

Stifler: nojo, pravdu díš... ony ty současný škodofky vypadají všechny stejně blbě. :D Celkem mně zaráží, že se někdo chytrej, kdo má na starosti vozovej park PČR nepoučil z průserů s mondeama a nacpal na A6 vysoký majáky. To musí ve 160ti pěkně svištět, panečku.:D

u nas su uz audiny a passaty civilne a majaky maju v narazniku a mriezke

Odesláno

Lada Niva: Ruský držák, co rezaví - ale zase, průchodnost terénem proti Defům neskutečná (holt první SUV, since 1974)

Kolik těch Mondeí je ? Jednou mě jedno stavělo, jel jsem po dálnici jako vždy 90 (minimum je 80, ale to stejně kamiony nejezdí, při té 90 mě většinou spíše předjížděj), že prej nemám dálniční známku... nejsem blbej abych ji neměl, pokud má polda Mondeo, nikdo mu neujede - kupodivu byl slušnej, nechtěl vidět lékárničku.

A jednou mě stavěla bleděmodrá Felicie (s nápisem POLICIE zákeřně umístěným na bočním okýnku, zevnitř(!) - asi se jim služební zeleno-bílá rozbila (nebo se za ní styděli), tak si vzali možná soukromou) - za to odbočení chtěl kilo, dokonce jsem dostal bloček, tak by mě zajímalo, jestli ty kilový bločky ještě dneska platěj :)

PČR - a svět je váš (ale uznávám, o kapánek lepší než MP)

Náhodou, klukům je třeba koupit slušný auta... když nám mají \"Pomáhat a chránit\" (\"Helfen und Schützen - heslo policie NDR)

Teda, doufám, že trochu dále do historie už nepůjdou, i když v tom případě by se měli zaměřit kromě \"50\" ve městech i na \"tuhle 50\".

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

u nas su uz audiny a passaty civilne a majaky maju v narazniku a mriezke

Jo, přece když večer berou starou na diskárnu (nebo divadla), tak by jim ty majáky mohl někdo nevědomky ulámat - navíc takhle prznit tak hezký auto, dyť by se jim sousedi smáli.

Jo, v jednom státě jsem viděl, jak se za policejním autem utvořila kolona... jelo 60, přesně podle značek. (mmch, v ČR ani v SR to nebylo)

Odesláno

Není ta A6 vládní doprovod?

V pátek asi pojedu do Prák City s Fábou 1.2 HammerTurboPerformance a nerad bych aby se mě snažil dohnat nějakej četník v A6.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...