Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Vvitty 2Kurt: ja bych to nehrotil, ale podivej se na uvodni vyjadreni \"vytahnu hlinikovou bassebalku, a cekam, jen co me majitel blokujiciho auta zmerci, bud uhne, a ja jedu, nebo je drzy, a ja vymenim basebolku za Glock \" a srovnej si to s povidanim o tom ze ma zbran koupenou na nekoho... nehlede na to, ze tu nebyla rec o tom ze dotycny to koupil a zamknul. a prosim, nemluv za me ohledne strachu ze zbrani. Nemam strach ze zbrani, i kdyz by se k tomu par duvodu naslo, naposledy treba vymena nazoru s jednim rusky mluvicim clovekem (no jeste ziju ). Jen mi vadi lidi, kteri maji silacke reci, mnohdy nestastne formulovane, o tom jak vytahuji pistolky, byt plastove, a rozhodne bych neco takoveho nerad videl nekde na srazu, kde jsem navic jako jeden z organizatoru. Snad to berkoff pochopi... tech duvodu proc tu bylo uz dost. Berkoff to pochopil, a prave proto delal haura a tahal si triko v threadu, ktery se jmenuje : lidská demence nezná mezí a ne v threadu \"Co si berete na sraz a koho tam odprasknete?\" a v neposledni rade, nemusis mit strach vivity urcite ne ze me , pac za A tam nepojedu, a za B dybych jel, tak jsem magor, ale do lidi nestrilim, nemirim na ne a plastovou pistolku mam nekde v kufru, v bedynce s naradim POD rezervou, takze i dybych ji zacal tahat v patek, do nedele ji nenajdu .... PPS: legalne ani nelegalne koupenou zbran jsem nikdy nemel, nechci, a ani nemam v planu, fakt to je postaveny na hlavu kuli jednomu prispevku kde si delam legraci (blbou, ja vim) ze silackejch reci jinech, tak uz me nekamenujte ... Kurt: strelnice Jelen je asi 15 - 17 km odsud, a je takova zasita v jedny vesnici smerem na kolin. Pozna se podle vysokyho vysilace CB radia (75m) znalci vedi PPPS: pro ty co me neznaji, je mi pres 30 a uz mam trosku rozum, jen nemam ten spravnej smysl pro humor, a vzhledem k me praci dost casto vybuchuju, a zajima me hodne stare opevneni, viz treba: http://berkoff.chlumec.net/thumbnails.php?album=68 jsem na druhe fotce ... [upravil dne 8/4/08 Berkoff] [upravil dne 8/4/08 Berkoff] [upravil dne 8/4/08 Berkoff] Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Berkoff: no, musím uznat, naběhl sis docela pěkně. Věřím tomu, že si to budeš aspoň trochu pamatovat Citovat
Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 oddie: uz ted si to pamatuju, a dyz to mam rict naplnou hubu: sere me to pekne :/ Citovat
pastorek Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Berkoff, jemi úplne jedno či máš nejakú pištolku alebo bejsbolku alebo kedy a čo vyťahuješ na koho ale každopádne ti ďakujem že si zmenil tému a Pražáci do mňa prestali rýpať. Ak sa niekedy stretneme na zraze máš u mňa guličky na tých holubov. Citovat
Kurt Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Vvitty: jasně, neměl jsem v úmyslu mluvit za tebe, jen jsem tě tak odhadnul - když píšeš, že to tak není, tak jsem tě odhadnul špatně. To je vše, slovo \"strach\" je možná zbytečně silné, jde o to, že zbraně vyvolávají emoce. Pozná se to ve chvíli, kdy dáš někomu zbraň do ruky - třeba se mu rozklepou ruce, zrychlí tep, dojdou slova, nebo naopak stoupne sebevědomí (ti jsou nejhorší). nebudu hodnotit, jestli je to dobře, nebo špatně. Jen prostě ze zbraní a držitelů ZP nemám strach (pár jich znám). Strach mám jen z magorů, kteří v pátek v šest večer pár metrů od mýho baráku s pistolí v ruce ukradnou 36 tisíc holčině ze stánku s truhlíkama, jako je tenhle a jim podobných. Berkoff už to vysvětlil, takže bych to pořád neomílal - stejně si o tom každý z nás myslí své a víc s tím neuděláme. A za uši už dostal. Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 2Berkoff: hezky fotky ale opevneni z dob prvni republiky celkem znam, momentalne si v oblasti armad rozsiruju obzory v dobach napolenskych, a propo neni tu u nas nekde exposice kanonu z tech dob? a jinak se nediv memu rejpani, proste to co jsi napsal a jak jsi to napsal... nehlede k tomu, ze na foru se vyskytuji lidi, ktere proste neznam a tezko je muzu hodnotit podle neceho jineho, nez toho jak se tu presentuji a projevuji. na sraz klidne prijed 2Kurt: to neres... taky znam dostatek lidi co maji zbran, jenze obvykle neciti potrebu s tim nekde exhibovat, spis naopak, a kdyz uz ji nosi tak rozhodne ne viditelne (byt by na to meli i opravneni)... jenze taky celkem dobre vi, co s ni muzou a co ne. narozdil od jinych... obcas mam pocit ze i nekteri prislusnici MP by ji radeji meli odevzdat do sejfu to s tim vytahovanim zbrane na verejnosti bylo spis pro upozorneni, ze by dotycny mohl mit problemy... at uz proto, ze nekdo, kdo ma ostrou ho proste sejme, nebo ze mu to vysvetli nejaky z organu... Citovat
raydowe Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 ja som bol vcera svedkom demence. v priamich suvyslostiach. Pred pracou mame parkovisko, kam sa vsetci tlacime. Ja som stal v rohu parkoviska. Hned vedla su schody na postu (zilincania poznaju postu na vlkoch) Schody maju pristup orientovany od parkoviska. Po praci som si nasiel za sklom papier, \"TU ZAVADZIAS CHODCOM!!\" Tak neviem, Okolo mna ziadny chodnik. Niekomu uz proste vadi aj auto stojace na parkovisku, pokial sa rozhodne tade ist. nehovoriac o tom, ze na druhej strane auta bolo asi dva metre miesta. K jeho ucte patri apson to, ze mi auto neposkrabal klucom, inac by som asi vazne rozmyslal zit na pustom ostrove s opicami a kokosmi Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 mimochodem rozum nema s vekem ci vzdelanim zas tak moc co spolecneho Citovat
Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Vvitty mimochodem rozum nema s vekem ci vzdelanim zas tak moc co spolecneho mno, to mas mozna pravdu, a mozna i velkou ... btw, vis co me na tobe nejvic mrzi? vis ze bydlim \"za rohem\", mam to 15 minut na sec, a nenapises vole prijed nam pomoct nebo neco, uplne ste se na berkofa vykaslali, a mel bys pak moznost poznat,ze sem sice magoooor, ale jinak hodnej kluk Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 ono momentalne nebylo az tak moc s cim pomahat, to jsou veci ktere nemuzeme sverit nekomu dalsimu, protoze by pak napriklad tezko mohl jet orientak a taky na to nejsem sam ale i tak dik za nabidku, a jak uz jsem psal, klidne prijed, kdyz uz jsi se poucil :bacha:D Citovat
Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 mno, me vycita bejsbolku, a sam ji tady pak pouziva :D:D:D:bacha:D:D:D:D Citovat
Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Mno a berkoff diky tehle debate prekonal 500 prispevku, a ani nevi kde Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff Mno a berkoff diky tehle debate prekonal 500 prispevku, a ani nevi kde njn, hold kecka :D Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Tak pánové,odložte zbraně.,vrátíme se k začátku vlákna.Kolega v práci má někoho v rodině a ten,když se mu postaví auto nebezpečně blízko jeho auta, nedejbože mu auto v podzemních garážích podře,tak okamžitě vytahuje sprej--odstraňovač starých nátěrů--(dostal ho prý v práci,pracuje jako svářeč) a postříká dotyčnému kus auta.Je to údajně magor,tak pozor na parkování v OVA. Citovat
peugeotkovic Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr místo : Praha , OC Chodov podzemní garáže. datum: 6.4. 2008 čas: 15:30 dement : řidič VW T4 zaparkoval jsem normalně mezi pruhy,po návratu s nakupovaní mě čekalo toto , žena měla co dělat aby se protáhla dovnitř. :grr:grr Tohle by mě vůbec nerozházelo:roker Je fuk,co toho řidiče vedlo k tomu,že se tak nalepil..jestli málo místa i na druhé jeho straně,nebo neměl čas to vyštelovat s tím,že spěchal a že se hned vrátí..Prostě si nastoupím dveřma spolujezdce a je to:) A vůbec-ještě budu celá št\'astná,jeli to začátečník,že mě neodřel,jak se trefoval,možná už po kolikáté.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: pastorek Vesmír a ľudská blbosť sú nekonečné. Takto niektorý parkujú v Trnave. Po pol hodine čakania prišiel ten blb s toho strieborného auta a čudoval sa prečo som nahnevaný. Jen tak mimochodem, jak se dostalo to auto před Tebe? Už tam stálo, když jsi přijel? k té druhé fotce:) Bydlím na sídlišti,a tam se do takových mezer parkuje běžně-a to i částečně,(dvěmi koly)na chodníku:mrk Kdo umí,ten umí a má fleka,a kdo si netroufá,parkuje o blok dál a doučuje se tam.Ikdyž,ono už se to plní a houstne i na okrajích sídlišt\'.. Citovat
faget1 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 :myslim tak toto stretlo mna dnes na ceste z prace :D:D červene autí je moje a stalo same široko daleko ništ ale čo je čudne je prave smer parkujucich aut takže sused asi nadaval ako to parkujem ked vychadzal z auta :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Taky radši parkuješ pozpátku?? Já si na to zvykl velice rychle, jen mám občas problém u TESCA, že nemám kam dát nákup - když mám kufr nad trávníkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.