Driver Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Tohle video dokazuje, že Lamborgini jsou akorát vyhozený peníze oknem, takovej šrot co nejede... [upravil dne 31/3/2008 Driver] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Z toho vyplývá že za volantem 205tky je větší prdel, v Lambu je to taková divná nuda:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Z toho vyplývá že za volantem 205tky je větší prdel, v Lambu je to taková divná nuda:D:D No taky že jo:D:D:D Ten brutální výkon se využije maximálně na okruhu, jinak je to o dr_ku a o papíry...když Tě chytnou nebo poznaj pak na fotce... Citovat
adraj Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 aspon je vidět,že člověk nemusí být bohatý na to aby si užil pořádnou jízdu:D By mě zajímalo,kdo by měl dřív prázdnou nádrž,kdyby pokračovali dál [upravil dne 31/3/08 adraj] Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: adraj aspon je vidět,že člověk nemusí být bohatý na to aby si užil pořádnou jízdu:D By mě zajímalo,kdo by měl dřív prázdnou nádrž,kdyby pokračovali dál [upravil dne 31/3/08 adraj] Podívej se do mého podpisu a odpověz si sám:D:D:D:D Citovat
Fusion Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 jo... a pak se kluci z toho snu probudili... S Gallardem se jezdí takto http://www.youtube.com/watch?v=GAucEn1GW50 [upravil dne 31/3/2008 Fusion] Citovat
barenst Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Docela me to pobavilo ,jde videt , ze francouzi umi natocit krasne zabery s auty . Jen skoda ze nevzali nejake GTi . Citovat
Driver Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: barenst Docela me to pobavilo ,jde videt , ze francouzi umi natocit krasne zabery s auty . Jen skoda ze nevzali nejake GTi . Na co GTIkdyž na Galardo stačí 1.1 Jsem přemýšlel jestli nemám poslad odkaz na tohle video tady vedle do prodejny Auto Exner kde Lamborginy prodávají Citovat
Fakir Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: barenst Docela me to pobavilo ,jde videt , ze francouzi umi natocit krasne zabery s auty . Jen skoda ze nevzali nejake GTi . Na co GTIkdyž na Galardo stačí 1.1 Jsem přemýšlel jestli nemám poslad odkaz na tohle video tady vedle do prodejny Auto Exner kde Lamborginy prodávají Já bych řekl, že to tak jasný nebude. Kdyby to bylo doopravdy a ne jen pro prdel, tak by Gallardo stihlo udělat jeno celý kolo, než by 205ka přestala hrabat a rozjela se. :D Citovat
raydowe Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 myslim ze to video nikdo nebere moc vazne.) vsak to lambo ide jak na nakupi do hypernovy. asi nezaradil viac ako trojku. takto to vyzera, ked sa jazdi s gallardom na doraz. pikosku ktoru mozno viete, Lamborghini dava svojim modelom auta podla Bikov v arenach. Tych uspesnejsich. [upravil dne 1.4.2008 raydowe] Citovat
pastorek Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Dopočul som sa že Lamborgini, po zhliadnutí tohoto videa, začalo kupovať id Peugeotu tie 1,1 motory. ....bude ich montovať na ventilátor kúrenia... Citovat
Marlin Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 hlavne to Lambo ridila lama a Peugeota profik.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.