Guest servisman Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 o tom bych pochyboval,protože budou schovaní za bukem a měřit:D Citovat
Fusion Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Berkoff hh, protect and serve to huz sem nekde v NY videl = chránit a sloužit Česká verze se trochu slabší. Já bych dal městské \"Botičkovat a otravovat\", státním \"Zběžně prohlížet a bouračky řešiti\" Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Berkoff hh, protect and serve to huz sem nekde v NY videl = chránit a sloužit Česká verze se trochu slabší. Já bych dal městské \"Botičkovat a otravovat\", státním \"Zběžně prohlížet a bouračky řešiti\" Tak to je docela výstižné. :D Citovat
Jessie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 at si barvi co chtej... at sou stribrny bily nebo ruzovy stejnak tam buou furt stejny paka.. Citovat
Mišak Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Taky to barví proto že pak budou mít auta věčí cenu při prodeji.Stříbrná metla je lepší než sněhobíla při prodeji totalně vylítanýho auta:papa Citovat
bigosak Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 To žlutý z boku vypadá jako \"SS\". Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: bigoš To žlutý z boku vypadá jako \"SS\". Nj, nejsi první kdo to vidí Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 mě se to moc nelíbí.. Nebylo by na výběr více variant..? mě to spíš připadá jako výjezdovka k haváriím vodovodních hydrantů Citovat
309Tom Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic mě se to moc nelíbí.. Nebylo by na výběr více variant..? mě to spíš připadá jako výjezdovka k haváriím vodovodních hydrantů Více variant bylo, ale spíše to bylo o uspořádání těch pruhů než o barvách Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: 309Tom Původně zaslal: peugeotkovic mě se to moc nelíbí.. Nebylo by na výběr více variant..? mě to spíš připadá jako výjezdovka k haváriím vodovodních hydrantů Více variant bylo, ale spíše to bylo o uspořádání těch pruhů než o barvách Aha,takže varianta SS se ujala:D Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak to že je to v pokusech to čumím, jsem se nejspíš ukliknul, prosím o přesun. Jinak já si vzpoměl ted nedavno byl v TV film Demolition man, tam měli heslo Chraňte a braňte, tak jestli si to ti naši nějak nepřevzali a neupravili z toho Sci Fi filmu No a to že to bude na nových autech vím, ale v podstatě je to přebarvování naší Policie, tak jsem napsal přebarvuje. Dříve převlekali kabáty aby byli lepší, tak ted budou mít nový barvy aby byli lepší, no:potlesk:potlesk:D:D:D [upravil dne 31/3/08 Radek Hurvajz] Taky sem na to koukal a napadlo mne to samý:D P.S. A na co že sou ty 3 mušle?:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic mě se to moc nelíbí.. Nebylo by na výběr více variant..? mě to spíš připadá jako výjezdovka k haváriím vodovodních hydrantů Si to tu můžem odhlasovat a podat petici policii od peugeot-clubu:D:D:D [upravil dne 31/3/08 jarajarda] Citovat
vix Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 ad varianty: mě se třeba líbila ta fialová a nápis \"ŠVESTKY\" místo Policie. Ale jo, policii už jsme převlíkli jednou, tak proč ne podruhý. Citovat
adraj Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: peugeotkovic mě se to moc nelíbí.. Nebylo by na výběr více variant..? mě to spíš připadá jako výjezdovka k haváriím vodovodních hydrantů Si to tu můžem odhlasovat a podat petici policii od peugeot-clubu:D:D:D [upravil dne 31/3/08 jarajarda] Tobě by se nelíbilo,kdyby Tě pronásledovali příslušníci SS:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Berkoff hh, protect and serve to huz sem nekde v NY videl = chránit a sloužit Česká verze se trochu slabší. Já bych dal městské \"Botičkovat a otravovat\", státním \"Zběžně prohlížet a bouračky řešiti\" A nebude to do budoucna \"chránit a souložit\" aby nás bylo víc?:D Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Ten nápis \"pomáhat a chránit\" je jen pracovní, to se bude ještě měnit. Přijde tam výstižnější \"buzerovat a kasírovat\". Citovat
adraj Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Takže od Jarajardy vezmem návrh \"souložit\" od oddieho vezmem návrh \"kasírovat\" A co nám vznikne? \"souložit a kasírovat\" Takže zase pěkný ku*vy:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: adraj Takže od Jarajardy vezmem návrh \"souložit\" od oddieho vezmem návrh \"kasírovat\" A co nám vznikne? \"souložit a kasírovat\" Takže zase pěkný ku*vy:D:D:D Teď přemejšlim kolik je policistek? Hmmm...a kolik by jich stálo za to? Hm, takže zas nic..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
adraj Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Takže od Jarajardy vezmem návrh \"souložit\" od oddieho vezmem návrh \"kasírovat\" A co nám vznikne? \"souložit a kasírovat\" Takže zase pěkný ku*vy:D:D:D Teď přemejšlim kolik je policistek? Hmmm...a kolik by jich stálo za to? Hm, takže zas nic..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jde o to,že by Ti dali vybrat. Bud to první nebo druhý.A nedej bože aby jsi narazil na dva policajty:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: adraj Takže od Jarajardy vezmem návrh \"souložit\" od oddieho vezmem návrh \"kasírovat\" A co nám vznikne? \"souložit a kasírovat\" Takže zase pěkný ku*vy:D:D:D Teď přemejšlim kolik je policistek? Hmmm...a kolik by jich stálo za to? Hm, takže zas nic..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jde o to,že by Ti dali vybrat. Bud to první nebo druhý.A nedej bože aby jsi narazil na dva policajty:D:D:D Pak by hned moje otázka zněla \"kolik?\":D:D:D Ta 4% menšina by se ptala \"kolikrát?\" a to bych pak chtěl vidět ty ksichty:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.