Berkoff Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Marline by me zajimalo jak s 106 1.1 si dosah rychlosti 200 km/? to bylo z kopce nebo tam mas turbo? Citovat
Maverick Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Berkoff Marline by me zajimalo jak s 106 1.1 si dosah rychlosti 200 km/? to bylo z kopce nebo tam mas turbo? Kamion si z něj udělal radlici:D Citovat
Kdo Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 220 - moto 200 - auto něco přes 700 - L-39 Citovat
Berkoff Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Kdo: naky fotky z Lka? mas nekde neco na webu? Citovat
Kdo Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Berkoff Kdo: naky fotky z Lka? mas nekde neco na webu? Ne, nemám nic. Jen mi to pilot ze známosti tenkrát nabídl, že má vzadu volno. Mám jen kazetu (teď půjčenou), kde dělali zálet před odletem piloti ruské akrobatické skupiny (je jich asi osm) z Vjazmy, když tu měli mašiny na přestříkání (původně létali s vojenskou kamufláží s hvězdama). No a při záletu jeden držel celou dobu kameru. Je tam rolování, společný start ve formaci, průlet nad Kralupy, Mělníka (nízký průlet kolem zámku podél řeky), Bezdězu, změny formací (někdy je vidět na zemi stín formace a stopa po kouřových efektech, když je zapnuli) a pak několik průletů nad letištěm (i proti sobě), pár figur (při jedné - prudký přechod z jedné zatáčky do opačného výkrutu a přechod do svíčky - mu kamera vypadla z ruky), přiblížení, nástup na finále a přistání s rolováním. Zvuk je sice dost monotónní. ale je tam krásně slyšet, jak pracuje s plynem k udržení pozice a měnící se hvízdot motoru. Je vidět i jak pracujou s aerodynamickýma brzdama (výklopné štíty) a jak i přes to, že ze země se zdá, že přesně drží pozici vůči sobě se při pohledu z kabiny v tom vzduchu houpou. Trvá to asi hodinu. Při některých záběrech se s jedním úplně houpe křeslo pod zadkem. [upravil dne 28.3.08 Kdo] [upravil dne 28.3.08 Kdo] Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 no, tak ja jsem jel na maximalku, ale nektere hodnoty jsou tezko k uvereni :-) Citovat
Berkoff Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 Kdo: ja myslel je mas vlastni cesnu tak to nic, hledal sem nekoho kdo by me konecne vyvez, ze bych nafotil top unikatni ortofoto Ale jinak gratuluju, nahoru se jen tak nekdo nepodiva Citovat
Pepito Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Trundik Jízdní kolo 71 km/h Hezkýýý Trunďo To já mám rekord:loni v létě 78 km/h na krátkém úseku z hory Praděd,přesněji mezi Ovčárnou a Hvězdou Jinak mým pežotkem 170 km/h a před 3mi lety na dálnici v Německu s Porsche 911 turbo 245 km/h Jelo by to i víc,ale bál jsem se jelikož s tím \"letadlem\" nemám zkušenosti Citovat
pastorek Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 ..tak som si povedal že to tiež vyskúšam. Dnes na diaľnici do Bratislavy podľa tachometra 190. Ešte by to možno šlo ale zhustla premávka. Najlepšie na tom bolo že od cca 170 to auto išlo lepšie ako pri 130. Žiadne vybrácie, vrzganie plastov iba také divné pišťanie. Po spomalení som zistil že to pišťala manželka. Vraj ak to chcem skúšať častejšie mám najprv napísať testament. Citovat
Hugo Boss Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 jinak kdo si chce vylepšit skóre max rychlosti tak zítra od 8mi hodin do 16ti hodin u nás v práci Olfin Car Trutnov je den otevřených dveří a můžete se svést s těmito vozy VW Golf V R32 VW Golf V GTi 2.0 Turbo VW Phaeton Audi A5 Audi Allroad Audi Q7 Audi A4 nový model a pak upravené vozy do stylu Rline VW Golf V TSi VW Passat 2.0tdi 125kw DSG VW Touran VW Touarwg V10TDi jsou opravdu luxusní, už jsem je prubnul vím že to nejsou Peugeotky, ale zajezdit si v luxusních a rychlých autech třeba někdo ocení Citovat
Jessie Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS jinak kdo si chce vylepšit skóre max rychlosti tak zítra od 8mi hodin do 16ti hodin u nás v práci Olfin Car Trutnov je den otevřených dveří a můžete se svést s těmito vozy VW Golf V R32 VW Golf V GTi 2.0 Turbo VW Phaeton Audi A5 Audi Allroad Audi Q7 Audi A4 nový model a pak upravené vozy do stylu Rline VW Golf V TSi VW Passat 2.0tdi 125kw DSG VW Touran VW Touarwg V10TDi jsou opravdu luxusní, už jsem je prubnul vím že to nejsou Peugeotky, ale zajezdit si v luxusních a rychlých autech třeba někdo ocení Tu Q7 bych rád okusil.. sice sem uz s ni mel tu cest na cesky predpremiere kam sem byl od audi pozvanej ale v ty dobe sem nemel papiry tak sem v ni jen sedel ale doufam ze si ji v budoucnu poridim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 No tak já před chvílí Ford GT 360km/h a pak rána a narval jsem to do sloupu a jako na potvoru mě hned ještě trefila Mazda RX8, to je pech. . . . . . . . . . . . No dneska končim, zase zitra NFSPS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Kdyz uz tu Kdo zacal s temi letadly Tak boeing 737-400 neco kolem 800 km/h... Citovat
jarajarda Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Demo Pe.Tr tys vymenil Scorpio za pazouta, ze se nestydis... No jo, Péťa dostal rozum tím správným směrem:super:D Citovat
jarajarda Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak já před chvílí Ford GT 360km/h a pak rána a narval jsem to do sloupu a jako na potvoru mě hned ještě trefila Mazda RX8, to je pech. . . . . . . . . . . . No dneska končim, zase zitra NFSPS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No hned jak jsem viděl Tebe a začátek, tak jsem tušil že to zas bude nějaká bejkárna:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak já před chvílí Ford GT 360km/h a pak rána a narval jsem to do sloupu a jako na potvoru mě hned ještě trefila Mazda RX8, to je pech. . . . . . . . . . . . No dneska končim, zase zitra NFSPS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No hned jak jsem viděl Tebe a začátek, tak jsem tušil že to zas bude nějaká bejkárna:D:D:D:D:D Tak přece sem nenapíšu pravdu, by mi nikdo nevěřil:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Demo Pe.Tr tys vymenil Scorpio za pazouta, ze se nestydis... No jo, Péťa dostal rozum tím správným směrem:super:D Tone , ale na Lexuse ještě dlouho mít nebudu:D Citovat
Demo Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Sorry, ale vemenit scorpio za P406 je jako pichat vlastni sestru... Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: Demo Sorry, ale vemenit scorpio za P406 je jako pichat vlastni sestru... tomu nerozumim , můžeš mi to vysvětlit, ma mě to urazit? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Původně zaslal: Demo Sorry, ale vemenit scorpio za P406 je jako pichat vlastni sestru... DEMO,nejsi náhodou DEŽO? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.