Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vaše maximální rychlost? bez rozlišení typu ..

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Kdo: naky fotky z Lka? :) mas nekde neco na webu?

Ne, nemám nic. Jen mi to pilot ze známosti tenkrát nabídl, že má vzadu volno.

Mám jen kazetu (teď půjčenou), kde dělali zálet před odletem piloti ruské akrobatické skupiny (je jich asi osm) z Vjazmy, když tu měli mašiny na přestříkání (původně létali s vojenskou kamufláží s hvězdama). No a při záletu jeden držel celou dobu kameru. Je tam rolování, společný start ve formaci, průlet nad Kralupy, Mělníka (nízký průlet kolem zámku podél řeky), Bezdězu, změny formací (někdy je vidět na zemi stín formace a stopa po kouřových efektech, když je zapnuli) a pak několik průletů nad letištěm (i proti sobě), pár figur (při jedné - prudký přechod z jedné zatáčky do opačného výkrutu a přechod do svíčky - mu kamera vypadla z ruky), přiblížení, nástup na finále a přistání s rolováním. Zvuk je sice dost monotónní. ale je tam krásně slyšet, jak pracuje s plynem k udržení pozice a měnící se hvízdot motoru. Je vidět i jak pracujou s aerodynamickýma brzdama (výklopné štíty) a jak i přes to, že ze země se zdá, že přesně drží pozici vůči sobě se při pohledu z kabiny v tom vzduchu houpou. Trvá to asi hodinu. Při některých záběrech se s jedním úplně houpe křeslo pod zadkem.

[upravil dne 28.3.08 Kdo]

[upravil dne 28.3.08 Kdo]

Odesláno

no, tak ja jsem jel na maximalku, ale nektere hodnoty jsou tezko k uvereni :-)

Odesláno

Kdo: ja myslel je mas vlastni cesnu :D tak to nic, hledal sem nekoho kdo by me konecne vyvez, ze bych nafotil top unikatni ortofoto :)

Ale jinak gratuluju, nahoru se jen tak nekdo nepodiva :)

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Jízdní kolo 71 km/h

Hezkýýý Trunďo :super

To já mám rekord:loni v létě 78 km/h na krátkém úseku z hory Praděd,přesněji mezi Ovčárnou a Hvězdou :roker

Jinak mým pežotkem 170 km/h a před 3mi lety na dálnici v Německu s Porsche 911 turbo 245 km/h :roker

Jelo by to i víc,ale bál jsem se jelikož s tím \"letadlem\" nemám zkušenosti :super:D:papa

Odesláno

..tak som si povedal že to tiež vyskúšam. Dnes na diaľnici do Bratislavy podľa tachometra 190. Ešte by to možno šlo ale zhustla premávka. Najlepšie na tom bolo že od cca 170 to auto išlo lepšie ako pri 130. Žiadne vybrácie, vrzganie plastov iba také divné pišťanie. Po spomalení som zistil že to pišťala manželka. Vraj ak to chcem skúšať častejšie mám najprv napísať testament. :roll

Odesláno

jinak kdo si chce vylepšit skóre max rychlosti tak zítra od 8mi hodin do 16ti hodin u nás v práci Olfin Car Trutnov je den otevřených dveří a můžete se svést s těmito vozy

VW Golf V R32

VW Golf V GTi 2.0 Turbo

VW Phaeton

Audi A5

Audi Allroad

Audi Q7

Audi A4 nový model

a pak upravené vozy do stylu Rline

VW Golf V TSi

VW Passat 2.0tdi 125kw DSG

VW Touran

VW Touarwg V10TDi

jsou opravdu luxusní, už jsem je prubnul :D

vím že to nejsou Peugeotky, ale zajezdit si v luxusních a rychlých autech třeba někdo ocení :super

Odesláno
Původně zaslal: HUGO BOSS

jinak kdo si chce vylepšit skóre max rychlosti tak zítra od 8mi hodin do 16ti hodin u nás v práci Olfin Car Trutnov je den otevřených dveří a můžete se svést s těmito vozy

VW Golf V R32

VW Golf V GTi 2.0 Turbo

VW Phaeton

Audi A5

Audi Allroad

Audi Q7

Audi A4 nový model

a pak upravené vozy do stylu Rline

VW Golf V TSi

VW Passat 2.0tdi 125kw DSG

VW Touran

VW Touarwg V10TDi

jsou opravdu luxusní, už jsem je prubnul :D

vím že to nejsou Peugeotky, ale zajezdit si v luxusních a rychlých autech třeba někdo ocení :super

Tu Q7 bych rád okusil.. sice sem uz s ni mel tu cest na cesky predpremiere kam sem byl od audi pozvanej ale v ty dobe sem nemel papiry tak sem v ni jen sedel ale doufam ze si ji v budoucnu poridim :D

Odesláno

No tak já před chvílí Ford GT 360km/h a pak rána a narval jsem to do sloupu a jako na potvoru mě hned ještě trefila Mazda RX8, to je pech.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No dneska končim, zase zitra NFSPS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No tak já před chvílí Ford GT 360km/h a pak rána a narval jsem to do sloupu a jako na potvoru mě hned ještě trefila Mazda RX8, to je pech.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No hned jak jsem viděl Tebe a začátek, tak jsem tušil že to zas bude nějaká bejkárna:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Radek Hurvajz

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No hned jak jsem viděl Tebe a začátek, tak jsem tušil že to zas bude nějaká bejkárna:D:D:D:D:D

Tak přece sem nenapíšu pravdu, by mi nikdo nevěřil:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Demo

Pe.Tr tys vymenil Scorpio za pazouta, ze se nestydis...

No jo, Péťa dostal rozum tím správným směrem:super:D

Tone , ale na Lexuse ještě dlouho mít nebudu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...