Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Původně zaslal: jarajarda

O cca 15 minut déle..

Tak sis pěkně zajezdil ne?!:papa:D

Mno na letních....sem měl co dělat se z tý louky dostat:D:D Držej sice jak přikovaný, ale problém je že nemaj žádnej záběr no:D

Odesláno

Prosím, když už máte na autě letňáky, tak se s tím tady alespoň nechlubte!!! Obzvlášť sever :bacha

PS: Dnes jsem byl v pneuservise koupit a nechat nazout nové letní gumy. Nejdřív na mě koukali nějak divně, teprve když zjistili, že je nechci na auto, ale jen na druhou sadu kol, abych byl na léto připraven, tak se jejich pohledy vylepšily... :D

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet?:myslim mám jet..?:myslim

poručíme větru dešti..?:bacha

[upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic]

Do Jeseníků na letních? No asi spíš nejezdi;)
Odesláno
Původně zaslal: Peta

Prosím, když už máte na autě letňáky, tak se s tím tady alespoň nechlubte!!! Obzvlášť sever :bacha

PS: Dnes jsem byl v pneuservise koupit a nechat nazout nové letní gumy. Nejdřív na mě koukali nějak divně, teprve když zjistili, že je nechci na auto, ale jen na druhou sadu kol, abych byl na léto připraven, tak se jejich pohledy vylepšily... :D

Zimáky nemám vyvážený, navíc tyhle seděj jak přibitý pořád:) Na těch pár dní to nemá význam, ráno 4km do práce, odpoledne 4km z práce. Jo pravda, dneska sem byl v Jablonci. Ale jak říkám, tyhle gumy si nemůžu vynachválit, ty se vážně povedly:) S nima jsem byl i na klouzání:) Continental gumy umí:):super Ty co jsem měl předtím už jsem se bál vytáhnout v létě, natož v zimě:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet?:myslim mám jet..?:myslim

ja tam musel do prace na letnich dva tydny zpět ale bylo celkem pěkně tak pohoda ale kdyby napadlo tak nevim... do Jeseníků zlatá š120:)

Odesláno
Původně zaslal: PeS16

ja tam musel do prace na letnich dva tydny zpět ale bylo celkem pěkně tak pohoda ale kdyby napadlo tak nevim... do Jeseníků zlatá š120:)

Promiň, ale podle mě je 120 naprostá rakev na kolech...205 na tom sice není už úplně nejlíp, ale oproti 120 je to bezpečný auto..

Odesláno

Promiň, ale podle mě je 120 naprostá rakev na kolech...205 na tom sice není už úplně nejlíp, ale oproti 120 je to bezpečný auto..

však já tam kdysi se 120kou jezdívala :) Máš pravdu-zlatá stodvacítka!S ní jsem se vyhrabala všude:super

Tady mám ne letní ale univerzály, ale odvahu už s tím tak nemám,.. škoda by to bylo někde rozbít..:roll

Odesláno

však já tam kdysi se 120kou jezdívala :) Máš pravdu-zlatá stodvacítka!S ní jsem se vyhrabala všude:super

Tady mám ne letní ale univerzály, ale odvahu už s tím tak nemám,.. škoda by to bylo někde rozbít..:roll

Jenže když 206 někde rozbiješ, tak přežiješ a pak je člověk rád za život a auto až na druhým místě. Ale ve 120? ........

Odesláno

tak já už ve š.120 havárku zažila..:roll A na tak staré autko-všechna čest :super To je případ od případu,jak se to semele zrovna..

Gratuluju, jsi dítě štěstěny! :super

Odesláno

mno, ja koupil predevcirem 406 na letnich, a premejslim ze zimni jeste koupim, protoze tohle je silenost, na 405 a vsech dalsich mam barumy, neboli polaris2, to proste nejde urvat, a pohoda, ale s letnakama jet na chatu do Prysku je o zivot :/

Odesláno

Tak u nás to samé...chumelí a chumelí....na silnici srač.a...všichni jezděj 30km/h asi rally letní gumy..:roll:aut já naštěstí ještě nepřezul a to jsem už nutkání mněl.....:super

Když jsi vzpomenu že v půlce února jsem seděl na pivku venku pod slunečníkem, tak nevim co s tim počasim je?!:aut

Nestřídaj se ty období nějak často...mám totiž pocit že za poslední měsíc jsem zažil jaro,léto,podzim i zimu....:myslim

[upravil dne 20.3.2008 slayer83]

Odesláno

Na dálnici to prý je, jaký to ještě nebylo.:bojim

Tohle mi teď přišlo :

VÝSTRAŽNÁ INFORMACE ČHMÚ a ODBORU HMZ VGHMÚř

Číslo: PVI_12/08

Vydaná: čtvrtek 20.03.2008 11.00 (10:01 UTC)

Na jevy: Silný vítr (vysoký stupeň nebezpečí),

Silné sněžení (vysoký stupeň nebezpečí),

Sněhové jazyky, místy i zavěje (nízký stupeň nebezpečí),

Platnost: od pátku 21.03.2008 02.00 do pátku 21.03.2008 22.00:o

:o:o:o:o:o

Odesláno

Popravdě - to že v těch více než 100 zbořených autech bylo pouze 6 těžce zraněných považuju za jednoznačnej zázrak (holt ty pytle, co se v posledních 20ti letech začaly objevovat v autech asi mají něco do sebe). Ale trochu mi nejde do hlavy informace, že se jedná o největší českou dálniční nehodu - kdysi jsem četl knížku o první české dálniční nehodě (někdy v 70. letech v úseku Mirošovice - Praha a tam podle mě bylo snad ještě víc aut - nevíte, kde by se o tom dalo něco dohledat???)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...