jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: jarajarda O cca 15 minut déle.. Tak sis pěkně zajezdil ne?! Mno na letních....sem měl co dělat se z tý louky dostat:D:D Držej sice jak přikovaný, ale problém je že nemaj žádnej záběr no:D Citovat
Péťa Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Prosím, když už máte na autě letňáky, tak se s tím tady alespoň nechlubte!!! Obzvlášť sever PS: Dnes jsem byl v pneuservise koupit a nechat nazout nové letní gumy. Nejdřív na mě koukali nějak divně, teprve když zjistili, že je nechci na auto, ale jen na druhou sadu kol, abych byl na léto připraven, tak se jejich pohledy vylepšily... Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet? mám jet..? poručíme větru dešti..? [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Citovat
aaischa Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda O cca 15 minut déle.. jé další fotky u nás zas chumelenice ted na večer, jinak uz zas skoro nic nebylo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet? mám jet..? poručíme větru dešti..? [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Do Jeseníků na letních? No asi spíš nejezdi;) Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Peta Prosím, když už máte na autě letňáky, tak se s tím tady alespoň nechlubte!!! Obzvlášť sever PS: Dnes jsem byl v pneuservise koupit a nechat nazout nové letní gumy. Nejdřív na mě koukali nějak divně, teprve když zjistili, že je nechci na auto, ale jen na druhou sadu kol, abych byl na léto připraven, tak se jejich pohledy vylepšily... Zimáky nemám vyvážený, navíc tyhle seděj jak přibitý pořád:) Na těch pár dní to nemá význam, ráno 4km do práce, odpoledne 4km z práce. Jo pravda, dneska sem byl v Jablonci. Ale jak říkám, tyhle gumy si nemůžu vynachválit, ty se vážně povedly:) S nima jsem byl i na klouzání Continental gumy umí Ty co jsem měl předtím už jsem se bál vytáhnout v létě, natož v zimě Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: sarkomi a co tenhle Dooobrý, tak to by mě nenapadlo:) Citovat
Guest PeS16 Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet? mám jet..? poručíme větru dešti..? [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Do Jeseníků na letních? No asi spíš nejezdi;) ja tam musel do prace na letnich dva tydny zpět ale bylo celkem pěkně tak pohoda ale kdyby napadlo tak nevim... do Jeseníků zlatá š120:) Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: PeS16 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet? mám jet..? poručíme větru dešti..? [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Do Jeseníků na letních? No asi spíš nejezdi;) ja tam musel do prace na letnich dva tydny zpět ale bylo celkem pěkně tak pohoda ale kdyby napadlo tak nevim... do Jeseníků zlatá š120:) Promiň, ale podle mě je 120 naprostá rakev na kolech...205 na tom sice není už úplně nejlíp, ale oproti 120 je to bezpečný auto.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: PeS16 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet? mám jet..? poručíme větru dešti..? [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Do Jeseníků na letních? No asi spíš nejezdi;) ja tam musel do prace na letnich dva tydny zpět ale bylo celkem pěkně tak pohoda ale kdyby napadlo tak nevim... do Jeseníků zlatá š120:) Promiň, ale podle mě je 120 naprostá rakev na kolech...205 na tom sice není už úplně nejlíp, ale oproti 120 je to bezpečný auto.. však já tam kdysi se 120kou jezdívala Máš pravdu-zlatá stodvacítka!S ní jsem se vyhrabala všude:super Tady mám ne letní ale univerzály, ale odvahu už s tím tak nemám,.. škoda by to bylo někde rozbít.. [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: PeS16 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic mám jet do těch Jeseníků, a do Velikonoc.. a nemám zimní gumy:bojim čili mám jet?nemám jet? mám jet..? poručíme větru dešti..? [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Do Jeseníků na letních? No asi spíš nejezdi;) ja tam musel do prace na letnich dva tydny zpět ale bylo celkem pěkně tak pohoda ale kdyby napadlo tak nevim... do Jeseníků zlatá š120:) Promiň, ale podle mě je 120 naprostá rakev na kolech...205 na tom sice není už úplně nejlíp, ale oproti 120 je to bezpečný auto.. však já tam kdysi se 120kou jezdívala Máš pravdu-zlatá stodvacítka!S ní jsem se vyhrabala všude:super Tady mám ne letní ale univerzály, ale odvahu už s tím tak nemám,.. škoda by to bylo někde rozbít.. [upravil dne 19.3.2008 peugeotkovic] Jenže když 206 někde rozbiješ, tak přežiješ a pak je člověk rád za život a auto až na druhým místě. Ale ve 120? ........ Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 tak já už ve š.120 havárku zažila.. A na tak staré autko-všechna čest To je případ od případu,jak se to semele zrovna.. Citovat
jarajarda Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic tak já už ve š.120 havárku zažila.. A na tak staré autko-všechna čest To je případ od případu,jak se to semele zrovna.. Gratuluju, jsi dítě štěstěny! Citovat
Berkoff Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 mno, ja koupil predevcirem 406 na letnich, a premejslim ze zimni jeste koupim, protoze tohle je silenost, na 405 a vsech dalsich mam barumy, neboli polaris2, to proste nejde urvat, a pohoda, ale s letnakama jet na chatu do Prysku je o zivot :/ Citovat
slayer83 Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Tak u nás to samé...chumelí a chumelí....na silnici srač.a...všichni jezděj 30km/h asi rally letní gumy.. já naštěstí ještě nepřezul a to jsem už nutkání mněl..... Když jsi vzpomenu že v půlce února jsem seděl na pivku venku pod slunečníkem, tak nevim co s tim počasim je?! Nestřídaj se ty období nějak často...mám totiž pocit že za poslední měsíc jsem zažil jaro,léto,podzim i zimu.... [upravil dne 20.3.2008 slayer83] Citovat
Bohumil Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Na dálnici to prý je, jaký to ještě nebylo. Tohle mi teď přišlo : VÝSTRAŽNÁ INFORMACE ČHMÚ a ODBORU HMZ VGHMÚř Číslo: PVI_12/08 Vydaná: čtvrtek 20.03.2008 11.00 (10:01 UTC) Na jevy: Silný vítr (vysoký stupeň nebezpečí), Silné sněžení (vysoký stupeň nebezpečí), Sněhové jazyky, místy i zavěje (nízký stupeň nebezpečí), Platnost: od pátku 21.03.2008 02.00 do pátku 21.03.2008 22.00:o :o:o:o:o Citovat
permonik7 Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Ted to davali ve zpravach v televizi..fakt mazec, nechtela bych tam, nekde byt... Citovat
p406b Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 jeste to neni uklizeny,byla to opravdu sila:bojim hlavne neni zadnej mrtvej:super je tam proste prava nemecka STAU:D Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen 2008 Odesláno 20. březen 2008 Popravdě - to že v těch více než 100 zbořených autech bylo pouze 6 těžce zraněných považuju za jednoznačnej zázrak (holt ty pytle, co se v posledních 20ti letech začaly objevovat v autech asi mají něco do sebe). Ale trochu mi nejde do hlavy informace, že se jedná o největší českou dálniční nehodu - kdysi jsem četl knížku o první české dálniční nehodě (někdy v 70. letech v úseku Mirošovice - Praha a tam podle mě bylo snad ještě víc aut - nevíte, kde by se o tom dalo něco dohledat???) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.