Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam taku otazocku... V zadnej bubnovej brzde mi prepusta jedna gumicka na brzdovom valceku brzdovu kvapalinu. A chcem vediet ci sa tie gumicky daju kupit osobite alebo sa da zohnat len cely ten valcek?

Odesláno

Jo nový gumičky koupit jdou, ale jestli je to uvnitř moc opotřebovaný, tak ti nepomůžou...

Každopádně může být jen natrhlá ta prachovka... To většinou ta opr.sada pomůže.

Odesláno

Já opravoval válečky smirkem na vrtačce hrubosti 2000 a pak silokonem vyleštil. Dal nové gumy a už nikdy jsem se o válečky nestaral. Ale někdy v nich jsou vyžrané rýhy a to musíš vyměnit.

Odesláno
Původně zaslal: Wenouš

Nedávno jsem řešil to samý,jedno tzv.prasátko stálo cca400kč. záleží jaký brzdy máš a jaký prasátka si vybereš.

Chlapy,kde za ty ceny nakupujete???:roker

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Wenouš

Nedávno jsem řešil to samý,jedno tzv.prasátko stálo cca400kč. záleží jaký brzdy máš a jaký prasátka si vybereš.

Chlapy,kde za ty ceny nakupujete???:roker

U nás :aut Proč? Nezdá se ti cena? Byly to ty nejlevnější co kamarád sehnal. Myslím že je objednával Kelly. Mám to,přesná cena-466vč.DPH za kus

[upravil dne 8/3/08 Wenouš]

Odesláno
Původně zaslal: katro

hmmm.. tak sa asi zatial kuknem po tych gumickach a ak nie vymenim cely valcek....dikk

Nechci Ti šahat do svědomí, ale jsou to brzdy. Takže to udělej pořádně, než si později říkat \"proč jsem to neubrzdil?\" :papa

Odesláno

Ved to aj mne hryzie svedomie... brzdy su brzdy...lebo ujo je automechanik a povedal ze bud cely valcek abo ze sa da vymenit ta gumicka... ale asi sa obzriem predsa len po valceku... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...