Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak jestli to chápu dobře tak na dveře a na střechu přijde statovací číslo?

to ne! kdo to psal? já tedy nee. jen jména za vlajky nic víc

Odesláno
Původně zaslal: marty777

I když asi s předokolkou driftovat nebudeš

Driftovat s náhonem na přední se dá taky..sice hůř, vyžaduje to trochu víc skillu a prostoru, ale dá se.

Odesláno

je to parádní auto - vkusně a hlavně účelně vytuněné, ale postavit vedle toho 407 coupé, tak raději sáhnu po té 407. Přijde mi to jako značné úsilí a spoustu peněz dostat běžné auto někam směrem k BMW M3 a pak by stejně většina lidí více ocenila M3 v sérii než tohle....bohužel....jinak pro mě je to parádní kousek

Odesláno

Nevím, asi záleží na vkusu jednotlivců, ale můj názor je ten, že BMW má každej pitomec, zatímco takhle vymazlené coupé je originál, který nemá obdoby. :D

Sice ho ocení jen fajnšmekři a Peugeot-pozitivní jedinci, ale podle mě je to fakt bomba a klaním se před Tomem. :super:super:super

Odesláno

nic proti sám mám peugeota, ale mít peníze tak volím bmw 328i e46 nebo 330i e46 a to bych teprv upravoval.BMW už je auto uplně někde jinde motorem, podvozkem atd. než Peugeot bohužel, ale i finančně.Snažím se na takovéto Bmw šetřit, ale je zatím to běh na dlouhou trat\' s mými příjmy:(

Odesláno
Původně zaslal: Viper86

nic proti sám mám peugeota, ale mít peníze tak volím bmw 328i e46 nebo 330i e46 a to bych teprv upravoval.BMW už je auto uplně někde jinde motorem, podvozkem atd. než Peugeot bohužel, ale i finančně.Snažím se na takovéto Bmw šetřit, ale je zatím to běh na dlouhou trat\' s mými příjmy:(

to už je debata mimo mě- já bmw nemusím a navíc coupé jsem koupil jen proto že jsem ho chtěl nic víc a to že sem na něm něco poupravil bylo jen pro zábavu-nejsem na tom autě nijak upjatý ani závislý a ani nemá jméno:D.Ani nechci nijak konkurovat ostatním značkám a už vůbec ne se s nimi srovnávat-prostě jak jsem to cítil tak jsem to postavil a vozím se v něm.Ani závody ani sprinty a tuning srazy, prostě auto pro mě a manželku pro potěšení. A to je vše:P

Odesláno
Původně zaslal: tom406

to už je debata mimo mě- já bmw nemusím a navíc coupé jsem koupil jen proto že jsem ho chtěl nic víc a to že sem na něm něco poupravil bylo jen pro zábavu-nejsem na tom autě nijak upjatý ani závislý a ani nemá jméno:D.Ani nechci nijak konkurovat ostatním značkám a už vůbec ne se s nimi srovnávat-prostě jak jsem to cítil tak jsem to postavil a vozím se v něm.Ani závody ani sprinty a tuning srazy, prostě auto pro mě a manželku pro potěšení. A to je vše:P

Přesně tak, hlavní je aby se to líbilo a dělalo radost majiteli, ostatní se můžou třeba stavět na uši... :D

A jak už jsem psal, různých olaminovaných oblud všude jezdí mraky, ale tak vymazlené coupé se v našich končinách jen tak nevidí. Tuning ve stylu přemotorovaného sněžného pluhu se sekáčkem hlav vzadu má každej Lojza škodovkář, ale Tom tak parádně doplnil už tak super auto s úžasným citem pro detail a zároveň s důrazem na funkčnost, fakt paráda - má poklona. worship.gifworship.gifworship.gif

Odesláno

Mě tam ty nálepky nevadí, dávají tomu autu zajímavý vzhled závoďáka, přesto že na druhý pohled člověk pozná, že to závoďák není (a to auto se to ani nesnaží skrývat). Podle mého mnohem lepší, než olaminátované obludy, polepené na předních dveřích ve stylu japonských tuňáků z Need for Speed. Nevím čím to je, ale když se dívám na Tomovo auto, tak vidím auto člověka, kterého jízda baví a umí si jí užívat - ale ani s těma samolepkama z toho auta nemám pocit, že si hraje na něco, co není (na rozdíl od spousty klasických tuňáků). Mně se to líbí takhle, jak to je. :)

Odesláno

mozna to sem nepatri ale proc kazdy ma za to ze kdys si nekdo da na auto nalepku je tuzingar kdo ma skodovku taky

vzdyt tuning je uplne o necem jinym je to upravit si auto pro sebe

co se libi me a taky co si udelam sam

to jsou ty kluci co si snazeji nak vylepsit svi auto studenti co kazdou kacku vrazej do auta misto toho aby se nekde vozrali a dali bordel a to ze delaji skodovku ze ji zdedili treba po dedovy a na lepsi nemaj tak at na tom aute makaj a casem to treba nekam dotahnou a to jsou pro me tuningari ti co za necim jdou.

Ne kazdej zacinal hned vyhrou v tuning cupu

ale kdys se budou tadyty nazory psat vsude kam ten tunig dojde.

vzij se do role zacatecnika a vem si ze von ma ze sviho auta radost a nekdo mu napise sundej polovinu veci a bude to auto no a podle me se na to takovej kluk vykasle a je po tuneni

Tohle vubec neni smerovany na tohle auto to vubec ne to je ukazka jak by to melo vypadat . :super

ale pisu to proto aby bylo naky pochopeni pro zacatecniky

nebo tady za chvili budou jen auta vod firem a vod lidi co zasustej penezma a maj auto taky to chapu ale pro me to nejsou ty sparavny tuneri

A taky tady samozrejme budou auta jako je tohle a pro me je jeho stvoritel Tuner s velkym T :potlesk

a kdyby to tady nekomu vadilo omlouvam se klidne to smazte

Odesláno
Původně zaslal: kopr

mozna to sem nepatri ale proc kazdy ma za to ze kdys si nekdo da na auto nalepku je tuzingar kdo ma skodovku taky

vzdyt tuning je uplne o necem jinym je to upravit si auto pro sebe

co se libi me a taky co si udelam sam

to jsou ty kluci co si snazeji nak vylepsit svi auto studenti co kazdou kacku vrazej do auta misto toho aby se nekde vozrali a dali bordel a to ze delaji skodovku ze ji zdedili treba po dedovy a na lepsi nemaj tak at na tom aute makaj a casem to treba nekam dotahnou a to jsou pro me tuningari ti co za necim jdou.

Ne kazdej zacinal hned vyhrou v tuning cupu

ale kdys se budou tadyty nazory psat vsude kam ten tunig dojde.

vzij se do role zacatecnika a vem si ze von ma ze sviho auta radost a nekdo mu napise sundej polovinu veci a bude to auto no a podle me se na to takovej kluk vykasle a je po tuneni

Tohle vubec neni smerovany na tohle auto to vubec ne to je ukazka jak by to melo vypadat . :super

ale pisu to proto aby bylo naky pochopeni pro zacatecniky

nebo tady za chvili budou jen auta vod firem a vod lidi co zasustej penezma a maj auto taky to chapu ale pro me to nejsou ty sparavny tuneri

A taky tady samozrejme budou auta jako je tohle a pro me je jeho stvoritel Tuner s velkym T :potlesk

a kdyby to tady nekomu vadilo omlouvam se klidne to smazte

Je to prostě tak,ale jsme tady na foru a každý může přidat svůj názor,ale jsem s tebou za jedno,pokud se to Tomovi takhle líbí,ať to tak nechá,protože každý má jiný vkus a každýmu je do toho prd;)
Odesláno

Tak dneska jsem potkal toma v trinci na vlnobiti a muzu rict ze jsem mel stejny nazor na ty nalepky ale ten kdo to nevidi na zivo tak muze jenom kecat ja muzu rict ze ty nalepky jsou proste paradni a sedi to komplet k autu nic vic k tom nereknu nemam ani co

Parada tome :potlesk:super

Odesláno

Tak jsem právě přijel ze srazu Vlnobití 2009 v Třinci. Tímto zdravím Volvika a můžu říct že je velmi pohodový klučina :)

Jinak se musím pochlubit a to 2. místem za nej. zahraniční upravený vůz.:mrk:mrk

Nic sem nelštil ani nestříkal.Jak jsem to včera umyl tak jsem to tam dnes postavil bez předpokladu na nějako cenu. Udělal jsem si z manželkou jen pohodovou sobotu s projížďkou. A ono tohle.

Bohužel předání nemám vyfocené jelikož mě to překvapilo a šel jsem to převzít spolu s manželkou.:D

post-0-14109607619188_thumb.jpg

Odesláno

Parada tome gratuluju ;) cekal jem ze se tam nekde umistis :) jinak kdo byl prvni :) a jeste jedna vec hlasoval jsem pro tebe tak doufam ze ti pomohl na to druhe misto :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...