Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

tak nedejboze kdyz se neco stane, a vylitne ti airbag, tak se rozluc se psem

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Sice trosku :xvul ale asi v tom nebude moc velky rozdil, kdyz se ti podiva nekdo do kufru :roll

Odesláno

My jsme koupili ty popruhy. Jelikož jezdíme s dětma a psem najednou,tak vanu mít nemůžem. Natáhnu hadr na sedačku a sedí mezi dětma. Jelikož u806 má i prostřední sedačka úchyty na pásy na obou stranách,tak jsem sehnal ještě kus pásu a poutám ho na obou stranách. Ten náš psík je vesnickej balíček velikosti bígla. Než dojedem do cíle tak je stejně zamotanej,že se už nemůže hnout,ale je zas od něj klid.:D

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: redken

Sice trosku :xvul ale asi v tom nebude moc velky rozdil, kdyz se ti podiva nekdo do kufru :roll

Tak hele, s off topic a koulet ocima jdi nekam do hajzliku, nejdriv si precti co jsem pred tim psal - tedy, ze psa vozim na zadnich sedackach a ma specialni popruhy kufr je sejne nebezpecnej jako predek a kdo cpe psa do kufru je u me trochu blazen....

Odesláno

kufr je sejne nebezpecnej jako predek

Podla mna pes do auta nepatri, ale ked uz treba je to asi jedno kde ho mate zaklad je aby neohrozil vas. A ze je nebezpecny predok, tak to si asi aj ja natiahnem volant dozadu, nie? A airbag spolujazdca sa da vypnut ;) A je jasne ze v sedane vozit psa v kufri je zvrhle, ale v breaku je to asi najlepsie riesenie. A ked niekto nabura do vas ci uz spredu, alebo zozadu tak, ze by bol vas chlpac v ohrozeny zivota tak si myslim, ze jeho pohodlie bude posledne co vas bude zaujimat aj z ohladom na tie 3 hviezdicky pre 406 za bezpecnost ;):roker

Guest servisman
Odesláno

ono pokud by se jednalo o nabourání co tak pak z boku ??:aut to je pak jedno jest-li máte psa tam či onam

Odesláno

Mám dva hafany (brazilskýho filu a fr. buldočka) a vozím je úplně v poho v kufru - break. Malej leží na platě a velkej ve vaně- žádnej problém ani s pejskama ani s fízlama.

Odesláno

Tak hele, s off topic a koulet ocima jdi nekam do hajzliku, nejdriv si precti co jsem pred tim psal - tedy, ze psa vozim na zadnich sedackach a ma specialni popruhy kufr je sejne nebezpecnej jako predek a kdo cpe psa do kufru je u me trochu blazen....

Off topic mi prijde resit jak bude vypadat pes, kdyz ti vylitne airbag ;) Byl by uplne stejne na s*acku jako pri narazu do kufru. Tot cela reakce

Guest Scratch
Odesláno

Off topic mi prijde resit jak bude vypadat pes, kdyz ti vylitne airbag ;) Byl by uplne stejne na s*acku jako pri narazu do kufru. Tot cela reakce

to pak jo, naraz z boku je daleko neprevdepodobnejsi, nez predek ci zadek, kazdopadne nektere nazory jsou docela drsne. Stejne tak jako zensky co vozi deti vepredu nepripoutane. Asi bych radsi tu debatu ukoncil, kazdy sveho stesti strujcem. Pes je jako muj clen rodiny, mam za nej zodpovednost a nedopustim aby mi ho nejaky idiot sesrotoval v kufru, nebo abych ohrozil spolujezdce vypnutym airbagem, protoze ma psa u nohou. Ony ty bezpečnostní popruhy na pás pro psa se asi nevyrabeji nahodou. Pravdou je, ze mit brazilskou filu, tak absolutne nevim, kam ji nacpat :-D

• O 5 let později...
Odesláno

Jak a kde vozíte psa (teda chci se bavit o psech a ne o štěkajících veverkách :D:D:mad: ) My psisko vozíme zatím v kufru s tím že ji odroluju plato, ale nechám tu pevnou půlku.. Přítelkyně by jí časem chtěla spíš dát na zadní sedačky a připnout jí pásem... Jak jste na tom vy?:papa

[upravil dne 19/8/13 16:24 od gronholmm]

Odesláno

Dříve jsem míval povlak na zadní sedačky

1348_h.jpg

+ pes připojený pásu. Fungovalo to bezpečně, pes měl dost místa i pohybu.

P.S.: Pokud bys ho chtěl, tak je naprodej, nepoškozený ;)

Od té doby co máme malou, tak pes jezdí v kufru v takovéto skládací kleci.

11-812006.JPG

Pes má míň místa, ale má svůj klid a nestěžuje si :D Výhodou je, že když se to nepotřebuje, tak se to složí a skoro nic to nezabere.

P.S.: Taky na prodej, špatně jsem měřil potřebuju o 4 cm užší, abych nemusel sundavat jedno kolečko kočárku :D

Odesláno

Cca 14 kg Kokr :) A má tam spoustu místa jestli Ti jde o tu klec. Ta má velkou výhodu, že nikde mimo nejsou žádný chlupy ;) Já jen že to brzy hodím asi někam na aukro, tak kdybys chtěl, udělal bych Ti cenu... ;)

Odesláno

my máme Cane corso, zatím 35kg, jezdí v zadu v kufru. Kvůli jeho i naší bezpečnosti ho poutám do postroje a vodítko zapínám na volno k zámku kufru. Tak ať se může hýbat, ale dosah jen po zadní sedadla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...