Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to je evergreen :D

Mě zase o to, že si stále myslí, že uliční výbory fungujou... Připadá mi to jako ze Šimka:" Na občanské upozornění z místa bydliště mu byl z nedůstojného místa vyjmut lékařský diplom"

Přitom je policajt a tím spíše by měl toto řešit s pozice své funkce, ale on sem dává žvejky o penězích daňových poplatníků a plýtvání. Přitom mýlit se může každej, učenej nebo  nevzdělanej blbec (Švejk na policejním ředitelství) i firma montující značky

Odesláno

Věřím, že mnoho lídí by umístnění DZ přešlo s úsměvem, bez jakékoliv reakce na nápravu. V tomto případě to myslím všeobecně. Bohužel, lhostejnosti a nevšímavosti je kolem nás dost.

A jak by si na danou věc reagoval ty punkac a nejen ty? Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kritizovat umí každý, ale pomoci či něco udělat, tak to už je horší.

Odesláno (upraveno)

Ale byl jsi... To jen reakce na tu tvou sz... Se tu furt oháníš předpisy a paragrafy. Navíc mě nerozhodí nějaká značka blbě zabetonovaná. A ten dovětek o sousedovi, co si myslí, že mu všechno patří mě utvrzuje v tom, že je tu spoustu lidí, co se starají hlavně o druhé než sami o sebe...

Každý může udělat chybu i dělník, co tu značku montoval. Ale proc sem proboha dáváš tu mejlovou komunikaci s úředníkem? Co třeba zachovat nějaké dekorum? Pro tebe je důležité vše rozmazávat veřejně? Myslím, že ta firma si takovou reklamu nezasloužila, i když udělala chybu

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno

punkac, nesouhlasím s tebou, komunikaci jsem dal z důvodu, že je to pochvala za rychlou reakci na daný problém. Takže nic nerozmazavám. Nebo je to někdo z tvých známých?Jak už jsem psal, lhostejnost a netečnost lidí v okolí je podle tebe v pořádku? A navíc podporuješ špatně odvedenou práci? A že by se někdo přehlédl, jak je umístněná DZ? Promiň, ale to nemyslíš vážně.

Zde to není myšleno tak, že by jeden staral o druhé. Problém je v tom, že v okolí je nedostatek parkovacího místa. Domnívám se, že v jiných městech by jednali stejně jako já. Nevím, jak by si jedna Ty, ale asi by sis toho nevšímal.

Jinak paragrafy a různá zněné si můžeš i Ty přečíst ve sbírkách a i na internetu.

Odesláno

To nemá smysl. Nejde o to, jestli je to můj známý nebo není (uklidním tě, není) ale prostě to beru jako udání. Znám tvůj styl tu na fóru, jak se tu rozohňuješ. Přesně v tom stylu je i psáno tvé udání úředníkům. To je to, co se mi příčí.

Ta blbost o tom, že není kde parkovat a proto si hned všímáš souseda, protože se uměl zařídit lépe než ty? Ono vlastnit vůz není výsada. A že se někdo umí pomoci je pro tebe hned záminka ho očernit klasickým kecem o tom jakej je to skoro mafián. Místo toho abys bednu hodil do popelnice a zaparkoval si tam

Odesláno

OKčko si prostě jako typický prototyp levičáka plete bonzáctví a občanskou aktivitu.

Zveřejnění mailové korespondence bez souhlasu VŠECH stran, kterých se tato korespondence dotýká je dle mého něco jako zásah do listovního tajemství, tzn. že by mohlo hrozit i nějaké to potrestání zveřejňovače bez souhlasu

Odesláno

punkac, podle tebe je každý člověk, co poukáže na nekvalitní práci udavač? Pokud ano, tak se Ti omlouvám. Ty víš, jak je to u nás s parkováním? Ty znáš ,,souseda", když ho tak obhajuješ? Neznáš, tak si nejdříve vše řádně zjisti a pak jednej a nenapadej a neurážej.

Medvěd, proč sem taháš prosím Tě politiku a hned napadáš a urážíš? Vložením emailové komunikace s úřadem, jsem nic neporušil. Nejedná se o soukromou komunikaci. Není tam nic, co by podléhalo zákonu či utajení. Nebo ano?

Medvěde, vím, že mě nemusíš, jako si nemusel servismana, ale někdy to opravdu ,,přeháníš" ve svých reakcích na mé příspěvky.

Závěrem chci jen napsat, že v současné době jsou lidi ke svému okolí lhostejní a je jim jedno, co se děje venku. Prostě přijdou domů, zavřou za sebou dveře a už je nic nezajímá. Pokud se to týká jejich osoby, tak se občas i ozvou, ale většinou jsou lhostejní a nechtějí poukazovat na nešvary a absurdity, které jsou okolo. Přece si nebudou pálit prsty. A jak je ,,českým" zvykem, tak pak někde v koutku diskutují, co je špatně a kdo za to může. Ale sami nic neudělají. Jak se i nazývá jedna z písniček skupiny Olympic Já, Já, Já jen Já .....

Podle punkace a Medvěda, se nesmí poukazovat na problémy, jinak je člověk hned udavač, levičák, projevuje občanskou aktivitu a pod. V mém případě nevhodně umístněná DZ, která bránila k zaparkování vozidla.

Zavidím pukacovi a Medvědovi, že v jejich místě bydliště nemají problém s parkováním. Pokud si neplatí parkovací místo.

Tímto bych rád skončil celou ,,věc" a ať si každý udělá svůj obrázek. Omlouvám se za delší příspěvek, kde jsem nikoho nenapadal a ani neurážel.

Odesláno

Ani se Ti nedivím. Jen jsi zapomněl doplnit "Nic co se mě přímo netýká". Bohužel, pokud upozorníš (ohlásíš) nějakou nepravost, tak máš víc problémů než pachatel - vlastní zkušenost - gaunera vyslechnou, propustí a ještě mu dají Tvojí adresu aby si to s Tebou vyřídil. 

Takto funguje náš "Právní" stát. :grr

Odesláno

Je hezký, že tady píšete, že je "někdo" udavač, schází mu stranický výbory atd., ale nikdo ještě nenapsal, jak by to řešil on sám?

Odesláno

Ale napsal, hodil by bednu do popelnice a zaparkoval místo ní.

Co se týče značky, určitě má firma vlastní kontrolní mechanizmus práce po svých dělnících a na chybu by přišla sama, alespoň takhle to je v UL, tak nač hned psát dopisy.

Co se týká parkování v UL je to obtížnější než na maloměstě o tom si můžeš být jistý, ale znova napíšu, že vlastnit auto mě neopravňuje mít parkplatz primo pod okny, teď parkuju hodně daleko od bytu a že by mě to nějak omezovalo, se teda říci nedá.

Odesláno

Já bych teda rozhodně napsal. A taky bych si to vyfotil a fotku poslal do TV Noha, Blesku, Vlasty a Čtyřlístku, a nakonec bych si ji vylepil na fejsbůček, že je moje!!!

Odesláno

Ulice Ruská směr centrum dole u Strašnic..

post-27682-0-02159500-1461100605_thumb.j

Ulice Na Vinici

post-27682-0-77056900-1461100886_thumb.j

Ulice Nuselská x Táborská směr centrum

post-27682-0-28924000-1461101105_thumb.j

A jedna nekvalitní kvalitně zasněžená Lipanská směr Prokopova

post-27682-0-33597800-1461101345_thumb.j

Odesláno

všechno to je v pořádku. Značka dočasně umístěná na přenosném sloupku je nadřazená trvale umístěné značce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...