Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha. ty jsi myslel... dost pochybuju, ze by nekdo nechtel displej, kdyz to bez nej stoji skoro stejne jako s nim nebo se to neda sehnat, tak jsem ani nepocital ze by nad tim nekdo uvazoval.

[upravil dne 10/9/12 11:40 od antik]

Odesláno

Proc displej kdyz bez nej to funguje stejne a navic je jednoduzssi zastavba-u naseho kombiku mam vse v patych dverich a neni treba nikam cokoliv tahat-ale to je veci kazdeho zda preferuje zarivou diskoteku ci jen stroheho pomocnika ;)

Odesláno

to je fakt. ale displej mi ukaze stranu a delku. pipak neumi pipat stranu a delku jen orientacne. tak proc ne komfort za stejnou cenu. ale mas pravdu ze to je vec kazdeho..

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Nechce se mi procházet všech 11 stránek, tak to lupnu hnedka sem. Máte někdo zkušenost s parkovacíma senzorama v podložce SPZ?

http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/v-podlozce-spz/

Docela bych tudle fičuru ve svým kombíku uvítal, ale nechci dělat díry v nárazníku a hlavně mi ty kolečka na autě dycky přídou děsně hnusný. Zas se ale obávám, že todle bude mít moc malej rozkmit, když je to všecko nahňácaný u sebe.

Odesláno

Otec má Xsaru Picasso a taky nechtěl nic vrtat. Tak jsem mu pořídil přesně tokovou podložku se senzorama, ale byla podstatně levnější. Bohužel už nevim, kde jsem ji objednával. V každým případě funguje naprosto v pohodě. Nevim, jestli je při stálým pípání za autem ještě 6 nebo 10 cm, ale to už podle mě nehraje roli. Otec je maximálně spokojen.

Odesláno

Ja si \"poridil kdysi\" neco podobneho ale nalepovaciho na ramecek SPZ a u sedanu to jeste bylo tak nejak dobre ale u kombiku diky tomu ze je SPZ \"vejs\" tak to bylo jako nejaka policka - strasny(pisu o tom nasem).

Mam to pripravene jako pokus o park.radar do predu -

je to odzkozsene ale ne za bu do va ne - neni na to cas :(

Ale funkce Ok.

Odesláno

ja to mám namontovane v sobotu na p-406 break pod dverami na narazníku je to lepšie jak písal ,antik, signalizuje to aj obrubníky a ohrnutý sneh na parkovisku:)

Odesláno

U naseho to mame jak jsem psal v liste + kamera ted od vanoc a pipne me obrubnik u marketu tedy cca 15-20cm a vice.

Jinak kamera jen pohled bezprostredne za auto

a plusove bodiky ze to bylo zamenne za lampicku SPZ bez nejakeho doladovani.

Odesláno

to co chce Stejsn nemůže dobře detekovat rohy , když couváš v malém prostoru mezi auta. proto tam jsou 4 senzory.

dva jsou ve stejných místech jako je na tý SPZ a další dva blíže na roh auta. Zatim se mi díky těm senzorum na rohách nepovedlo auto ťuknout a to se cpu tam, kam bych si dřív netroufl. Někteří se i občas diví.

Odesláno
to co chce Stejsn nemůže dobře detekovat rohy , když couváš v malém prostoru mezi auta. proto tam jsou 4 senzory.

dva jsou ve stejných místech jako je na tý SPZ a další dva blíže na roh auta. Zatim se mi díky těm senzorum na rohách nepovedlo auto ťuknout a to se cpu tam, kam bych si dřív netroufl. Někteří se i občas diví.

Možná to úplně nedetekuje rohy, ale věř mi, že to bohatě stačí.

Btw. Ty krajní senzory na podložce spz jsou mírně natočený ven.

Na svým autě mám jen 2 čidla a taky jsem se ještě do ničeho neopřel. A vzhledem k tomu, že je mám ještě v liště 5 dveří, tak asi taky rohy úplně neberou.

Odesláno

Záleží na tom, co od toho kdo požaduje. Já chtěl taky, aby to bralo hlavně rohy pro parkování a tak jsem musel vrtat nárazník :D.

Odesláno
Na couvani mame zpetna zrcatka :D

Park asistent je jen aby se neotloukal naraznik :cool:

(Berte to s nadhledem)

to máš sice pravdu ale za roh auta nevidim a furt vylejzat kvuli každých 10 cm to mě nebavilo.

takže hurá do vrtání narazniku.

Odesláno

Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat, má nebo zkoušel někdo dynamický parkovací asistent? Dost vážně přemýšlím, že do něj časem půjdu...

http://www.parkujeme.cz/detail/239-parkovaci-asistent-pel-10

Nechce se mi vrtat do nárazníku a parkovací senzory v podložce SPZ vypadají tak nějak divně, tak přemýšlím nad tímto a nalepit to dovnitř nárazníku. Že to snímá překážky, jen pokud se pohybují (nebo se vůči nim pohybuje auto), to mi nevadí, ani snímání jen na menší vzdálenost, chci to kvůli drahé polovičce. :-) Doufám, že pokud to snímá jen překážky, které se vůči vozidlu pohybují, nemělo by to brát ani kouli (mám bez rychloupínání, tzn. nedemontovatelnou).

[upravil dne 27/1/13 09:23 od michal88]

Odesláno

hmm. vypada to zajimave, ale já osobně bych radši šel do vrtání děr v narazniku. navíc je to levnější. Ale asi jde o zvyk na jinou funkci detekce.

Proč? Protože když už stojíš a chceš vyject, tak moje senzory ti ukazujou jak daleko jsi, ale tohle ti neukaže nic. Až když bouchneš nebo odjedeš od auta.

Neradím tim, jen konstatuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...