Vítek1 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 taky je mam sklonene trosku dolu a kdyz je jakoby zlomena silnice tak me to taky pipne jako prekazka. Citovat
hugo.v.r. Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Driver: já je mám umístěný stejně jako ty nebo Vítek1, koupený taky z Aukra. A přesto, že jsem čidla navíc otočil \"hlavou dolů\" (o 180°) aby líp lícovaly s lištou, bere mně to i příčnej rygolek pod vratama při vyjíždění ze dvora. Nemám displej a tak nějakejch 10 centimetrů nerozlišuju. Subjektivně se mi to chová stejně přesně/nepřesně jako origo asistent na firemním Berlingu. Akorát je to holt bez vizuálních efektů. Hodně asi taky záleží, co za asistenta v týhle cenový hladině seženeš - některý vidí každý stéblo trávy a některý tě klidně pustí do poplenice, když nestojí přesně kolmo proti čidlům... Nastavovat cívečky nedoporučuju, je to rezonanční obvod a i malý hnutí jadýrkem mění citlivost jednotlivejch čidel dost drasticky - viz můj příspěvek v tomhle vlákně. Pro změnu vlastností celýho asistenta stačí prohodit čidla oproti jejich očíslování, mají to ti čmongové zřejmě i u těch levných docela přesně sladěný. Citovat
zbynek.su Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Chlapi za kolik se dají sehnat rozumné senzory na 406 combi.? Koukal jsem i na ten displej s tou kamerou. Taky pěkná věcička...... Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 vem znackove bs 200 od keetec a budes spokojeny jsou dobre dostupne i nahradni cisla. Akorat vcera me vypekly teda nevypekly ale z toho stromu ve vysce hrany kufru rostla hodne na bok vetev nastesti ten kufr je dost pevnej Citovat
zbynek.su Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 A nemáte někdo zkušenost s Sencor SCA PARK200? Citovat
zbynek.su Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Asi bych to dal nad zrcátko.... Citovat
fifowole Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 taky jsem namontoval na kombika. dal jsem to do te plast. listy na 5. dverich a funguje to pekne, spokojenost. KOupil jsem tyhle: http://aukro.cz/parkovaci-system-asistent-4-senzory-zaruka-od-399-i1994636358.html Citovat
Smudla_22 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Moje osadenie na break. Musel jsi něco nastavovat, kvůli kouli, nebo ti ji vůbec nebere? Citovat
antik Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 ja koupil senzory z ciny (cca 250 kc) a fungovaly mi bezvadne na P405. Tedko to stojí už jen necelých 19 dolarů Tedko se je chystam dat na P406. koukal jsem ze cidla maji ruzne tvary. asi bude lepsi je zapojit a vyzkouset naklon cidel pred vrtanim, nez pak neco ladit podlozkama. Akorát mě mrzelo to uřvaný pípání, takže jsem to ztlumil. odpájel jsem pípák a vyvedl ho přez kabel a potenciometr z LED lampičky jinam, takže to bude řvát méně ( možno i vypnout) třeba pod palubkou. Navic se ty senzory pokusim dát asi do nárazníku, senzory jsou totiž sešikmený [upravil dne 29/8/12 21:20 od antik] Citovat
antik Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Táák a senzory na couvání jsou nainstalovány . Nejdříve jsem sundal lištu na nárazníku. zjistil jsem že jsou tam otvory a je vidět kam budu vrtat. a že je do díry vidět i polystyren nebo co to je. takže se mohlo vrtat. z díry stačilo vyšťourat ten rádobypolystyren Dílo se povedlo Nesmím zapomenout že je třeba protahnout káble někam. Já si zvolil levou stranu. Takže pod náraznikem mam krycí trubičku na káble, a dále to vede pod světlo a tim jsem se dostal dovnitř. Do levého boku, kam umístim krabičku. No já myslim že úspěch ne? Proč jsem volil senzory do nárazniku ? protože prostě potřebuju vědět co je dole za autem. Mám zvedlej zadek a v liště ve dveřích bych našel akorát přední haupny jinejch aut, ne psa nebo děcko co se válí za autem, když spadne. První zkouška dopadla na výbornou a senzory nalezli krabici, kterou jsem přibližoval. Zatim super. Citovat
linomaniac Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 tieto senzory sú na ebay od cca 11 dolárov (9 eur), sú dva druhy, ten, čo máš ty, ten je OK, je tam ešte podobný, ktorý má rovnaké čidlá, trošku inú elektroniku a iný displej, taký s vypínačom zvuku, tie nebrať. Tieto, čo máš ty, tie snímajú do 0,2m, tie druhé len do 0,4. Samozrejme elektronika a senzory sú zameniteľné, problém je v displeji. Citovat
antik Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 ja to kupoval na focalprice asi za 17 dolaru ale tak me to vyslo na cca 250,- kc, coz je lepsi nez davat tenkrat 1000,- za nejlevnejsi to samy. akorat jsem si pipacek musel odpajet a napajel jsem misto nej kabl. na konec kablu mam potenciometr a pak pipacek. ale to byla malickost. pipacek rval, nyni naladen na priznivejsi zvuk. Kdo si na takoveto operace netroufa, doporucuju schanet s regulaci hlasitosti pipaku. Citovat
Lihous Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Regulace pipaku jde udelat \"prelepenim\" nebo to dat jinam nez pod plato ci sloupek Citovat
antik Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 jasne, pokud je na kabelu tak ano, pokud je ale stale v displeji, tak ne. Citovat
Lihous Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Noojoo ja zase nekoukal ze to je s displejem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.