buml Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 protoze 79kW je motor RHS a ten ma FAP;) ono vubec motory okolo 80kW jsou odost nachylnejsi, dvouhmotovej setrvak, promenna geometrie lopatek, spousta podtlaku atd. Citovat
Ferin007 Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Já teda jezdím s 307 dlouhý štreky a nemůžu si ju vynachválit: super výhled na fšecky strany, vysokej posez, super pohodlný sedadla a hafo prostoru kolem sebe, tím mě asi to auto překvapilo nejvíc. Ale 2.0HDi bohužel nemůžu hodnotit. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Co člověk to názor. Já preferuji posez níže. Opravdu spíše záleží kolik do toho chceš dát! Citovat
Ferin007 Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Při posezu níž dopředu vidíš dopředu prd (přes auta před sebou), což mi dost vadí. Citovat
Guest Voloda58 Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Já preferuji rovněž 406. Sedl jsem si do toho z Felicie 1.6 a to je sakra znát. Kam přijedu, každý říká ,že přijelo vládní vozidlo. Nubudu zastírat, že mi to dělá dobře. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Jo je to loď :-) A idnes nadělá parádu. Holt ve střídmosti tvarů je síla:super Citovat
Přema Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: kadaver So 406 na väčné časy a nikdy inak! :potlesk:potlesk:super:super jsem stejného názoru Citovat
igor.sk Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kadaver So 406 na väčné časy a nikdy inak! :potlesk:potlesk:super:super jsem stejného názoru Až dokedy nebude na 407 porípade 40:D ... Citovat
kema Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Tak peugoťáci,díky tomuto fóru jsem si konečně udělal jasno v hlavě a po tom všem co jsem si tu přečetl i na fóru v sekci 307,jsem se rozhodl jít do 406.Snad jsm se rozhodl správně-ukáže čas:roll. Díky za příspěvky a chtěl jsem se ještě optat zda někdo nemá zkušenosti s koupí peugotu v německém autobazaru,zdali se to ještě vůbec oplatí tam pro to jezdit,nebo je lepší varianta to koupit u nás. Citovat
kadaver Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 ...aby bolo jasne, ze nie som neznaly slovenskeho jazyka, viem, ze vecne sa pise s E...ale takto sa pred rokom 1989 vyjadril jeden sudruh...menovat ho uz netreba... tak som si zaspominal...tot reakcia na SZ.. Původně zaslal: kadaver So 406 na väčné časy a nikdy inak! Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Původně zaslal: kema Tak peugoťáci,díky tomuto fóru jsem si konečně udělal jasno v hlavě a po tom všem co jsem si tu přečetl i na fóru v sekci 307,jsem se rozhodl jít do 406.Snad jsm se rozhodl správně-ukáže čas:roll. Díky za příspěvky a chtěl jsem se ještě optat zda někdo nemá zkušenosti s koupí peugotu v německém autobazaru,zdali se to ještě vůbec oplatí tam pro to jezdit,nebo je lepší varianta to koupit u nás. 406 souhlasím, servisák mi říkal, že jsou bytelněji dělané, než 307. Ze zkušenosti vím, že 406 se moc nekazí. Dovoz náklady: Převozní značky DE 154 EUR, technická kontrola CZ asi 2200 Kč, přihlášení na Registru vozidel 2800 Kč, plus náklady na cestu. A ztráta několik dní dovoz a vyřizování. Ale dá se tam sehnat hezký zachovalý kus. [upravil dne 19.1.2008 P607Olda] Citovat
buml Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 hlavne s nestocenejma km, pokud budes kupovat od bazaru kterej vlastni nemec pozor na bazaryu arabaku a rusaku Citovat
Leo Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: kema Tak peugoťáci,díky tomuto fóru jsem si konečně udělal jasno v hlavě a po tom všem co jsem si tu přečetl i na fóru v sekci 307,jsem se rozhodl jít do 406.Snad jsm se rozhodl správně-ukáže čas:roll. Díky za příspěvky a chtěl jsem se ještě optat zda někdo nemá zkušenosti s koupí peugotu v německém autobazaru,zdali se to ještě vůbec oplatí tam pro to jezdit,nebo je lepší varianta to koupit u nás. Sehnat u nás v bazaru slušné auto je opravdu velké umění (spíš nemožné). I kdybych zaplatil za dovoz z Německa o trochu víc, tak jsem přesvědčen, že tam seženu lepší auto než u nás (bez dalších peněz, co se potom do toho musí vrazit). Příště ale radši osobně, než to svěřit někomu a čekat co přiveze. Citovat
ajven Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Původně zaslal: igor.sk Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kadaver So 406 na väčné časy a nikdy inak! :potlesk:potlesk:super:super jsem stejného názoru Až dokedy nebude na 407 porípade 40:D ... presne to som chcel napísať. až bude na 407 tak si ich kúpime nie ???:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.