Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

protoze 79kW je motor RHS a ten ma FAP;)

ono vubec motory okolo 80kW jsou odost nachylnejsi, dvouhmotovej setrvak, promenna geometrie lopatek, spousta podtlaku atd.

Odesláno

Já teda jezdím s 307 dlouhý štreky a nemůžu si ju vynachválit: super výhled na fšecky strany, vysokej posez, super pohodlný sedadla a hafo prostoru kolem sebe, tím mě asi to auto překvapilo nejvíc. Ale 2.0HDi bohužel nemůžu hodnotit.

Guest Voloda58
Odesláno

Já preferuji rovněž 406. Sedl jsem si do toho z Felicie 1.6 a to je sakra znát. Kam přijedu, každý říká ,že přijelo vládní vozidlo. Nubudu zastírat, že mi to dělá dobře.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: kadaver

So 406 na väčné časy a nikdy inak! :D

:potlesk:potlesk:potlesk:super:super jsem stejného názoru

:roker Až dokedy nebude na 407 porípade 40:D ...

Odesláno

Tak peugoťáci,díky tomuto fóru jsem si konečně udělal jasno v hlavě a po tom všem co jsem si tu přečetl i na fóru v sekci 307,jsem se rozhodl jít do 406.Snad jsm se rozhodl správně-ukáže čas:roll.

Díky za příspěvky a chtěl jsem se ještě optat zda někdo nemá zkušenosti s koupí peugotu v německém autobazaru,zdali se to ještě vůbec oplatí tam pro to jezdit,nebo je lepší varianta to koupit u nás.

Odesláno

...aby bolo jasne, ze nie som neznaly slovenskeho jazyka, viem, ze vecne sa pise s E...ale takto sa pred rokom 1989 vyjadril jeden sudruh...menovat ho uz netreba...:) tak som si zaspominal...tot reakcia na SZ.. :D:papa

Odesláno
Původně zaslal: kema

Tak peugoťáci,díky tomuto fóru jsem si konečně udělal jasno v hlavě a po tom všem co jsem si tu přečetl i na fóru v sekci 307,jsem se rozhodl jít do 406.Snad jsm se rozhodl správně-ukáže čas:roll.

Díky za příspěvky a chtěl jsem se ještě optat zda někdo nemá zkušenosti s koupí peugotu v německém autobazaru,zdali se to ještě vůbec oplatí tam pro to jezdit,nebo je lepší varianta to koupit u nás.

406 souhlasím, servisák mi říkal, že jsou bytelněji dělané, než 307. Ze zkušenosti vím, že 406 se moc nekazí.

Dovoz náklady: Převozní značky DE 154 EUR, technická kontrola CZ asi 2200 Kč, přihlášení na Registru vozidel 2800 Kč, plus náklady na cestu. A ztráta několik dní dovoz a vyřizování. Ale dá se tam sehnat hezký zachovalý kus.

[upravil dne 19.1.2008 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: kema

Sehnat u nás v bazaru slušné auto je opravdu velké umění (spíš nemožné). I kdybych zaplatil za dovoz z Německa o trochu víc, tak jsem přesvědčen, že tam seženu lepší auto než u nás (bez dalších peněz, co se potom do toho musí vrazit). Příště ale radši osobně, než to svěřit někomu a čekat co přiveze.

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Původně zaslal: Přema

:potlesk:potlesk:potlesk:super:super jsem stejného názoru

:roker Až dokedy nebude na 407 porípade 40:D ...

presne to som chcel napísať. až bude na 407 tak si ich kúpime nie ???:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...