subin Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Mám takovej pocit,že by ho vyšlo levněji dát to dohromady!kdyby by bylo potřeba tak vodní pumpu i hlavu na fávo mam starší.Nechal bych ti je za symbolickou cenu a těsnění pod palici stojí asi tak 200-300kč.Dej vědět kdybys je potřeboval Citovat
Medvěd Odesláno 23. prosinec 2007 Autor Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: subin Mám takovej pocit,že by ho vyšlo levněji dát to dohromady!kdyby by bylo potřeba tak vodní pumpu i hlavu na fávo mam starší.Nechal bych ti je za symbolickou cenu a těsnění pod palici stojí asi tak 200-300kč.Dej vědět kdybys je potřeboval Jo, to je zajímavá nabídka Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Pockej s tim do jara a pak to hod z meze, nez to opravovat, tak kup za 5000 jineho, ne? Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 možná přišel čas na peugeotka, jak to že má bratr předsedy škodovku? Citovat
Hadra Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Ten motor vydrží hodně a mrazovky by tomu měly pomoct. Navíc zas taková zima nebyla. Nechal bych ho stát v garáži a potom to zkusit a pokud poho, tak nalít nemrzku. Vodní pumpa by měla vydržet. Táhnout to můžeš - bez brzd. Já to dělával, že jsem semtam zařadil pětku, aby se aktivoval brzdový válec a šlo brzdit, ale se zamrzlým motorem bych to neriskoval. Jinak přeskočit nemá co, protože má rozvodový řetěz, ne řemen. ( pokud to není fávo s pajšlem z fildy MPI ) Citovat
p406b Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr možná přišel čas na peugeotka, jak to že má bratr předsedy škodovku? to je k zamysleni? Citovat
Kurt Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr možná přišel čas na peugeotka, jak to že má bratr předsedy škodovku? Jedním z důvodů by mohlo být i to, že na konci každé předváděčky se auta zase vracejí sponzorům - možná bys mohl tam u vás zatlačit... Citovat
Medvěd Odesláno 23. prosinec 2007 Autor Odesláno 23. prosinec 2007 Nemá a piškota ani nikdy mít nebude - za 7000 totiž podle mě NELZE koupit jiné auto, které opraví kterýkoli jezeďák v kterékoli vesnici, což je ale přesně to, co brácha potřebuje. On to auto používá hlavně jako přibližovadlo sloužící na skautském táboře na cesty na nákup eventuelně s dětma do špitálu. Jinak najede ročně pár set km po Praze, když už opravdu není zbytí. Kdybych byl na jeho místě já (a měl k řízení i podobný vztah) tak bych si na ten měsíc v létě někoho sjednal nebo si půjčil auto z půjčovny a vyšlo by ho to podstatně levněji než tohle fávo. Loni na jaře přišel brácha s tím, že mu odtáhli auto. Pravda, zaparkoval ho v září na místo v souladu s veškerými předpisy, ale v říjnu bylo čištění ulic . . . . a bráchu to v květnu stálo tuším kolem 9000 Kč - odtah, pokuta + parkovné (řekli mu, že je jeho povinnost jako vlastníka auta parkujícího na veřejném prostranství průběžně sledovat, zda nedošlo ke změně místního značení a tudíž zda se nedopouští svým jednáním nějakého přestupku). Ten odtah by mu anulovali pouze v případě, že by prokázal, že byl dlouhodobě v zahraničí nebo nemocný. Tož takový je můj bratr - psycholog, ale mám ho rád [upravil dne 23/12/2007 Medvěd] Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Pe.Tr možná přišel čas na peugeotka, jak to že má bratr předsedy škodovku? Jedním z důvodů by mohlo být i to, že na konci každé předváděčky se auta zase vracejí sponzorům - možná bys mohl tam u vás zatlačit... tak já mu nějakého pažouta vyšetřím:D Citovat
barenst Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Kdyz neni garaz pouzil bych nejake podzemni parkoviste , s motorem nejspis nic nebude . Citovat
Matthes Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Hadra( pokud to není fávo s pajšlem z fildy MPI ) Co to je za haluz, remen ma felda 1,6 sice je to taky system MPI ale prehodit veci z OHC do OHV je nesmysl. No jsem na ten favo motor zvedav, kdyztak sou protizamrazovy spunty este v hlave kdyz se sunda viko ventilu Citovat
Hadra Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Matthes Původně zaslal: Hadra( pokud to není fávo s pajšlem z fildy MPI ) Co to je za haluz, remen ma felda 1,6 sice je to taky system MPI ale prehodit veci z OHC do OHV je nesmysl. No jsem na ten favo motor zvedav, kdyztak sou protizamrazovy spunty este v hlave kdyz se sunda viko ventilu já myslel motor.... a nemohl jsem si vzpomenout, která ta filda už nemá řetěz... Citovat
buml Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: Matthes Původně zaslal: Hadra( pokud to není fávo s pajšlem z fildy MPI ) Co to je za haluz, remen ma felda 1,6 sice je to taky system MPI ale prehodit veci z OHC do OHV je nesmysl. No jsem na ten favo motor zvedav, kdyztak sou protizamrazovy spunty este v hlave kdyz se sunda viko ventilu já myslel motor.... a nemohl jsem si vzpomenout, která ta filda už nemá řetěz... taky sem chvili premejslel coze s to mel namysli:myslim OHC byly jen 1.6 a 1.9 ale 40tka i 50tka mely blok uplne stejnej Citovat
Hafity Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Aktivaci brzdového válce slyším poprvé! Že by nějaká elektronika? Citovat
Hadra Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Původně zaslal: Hafity Aktivaci brzdového válce slyším poprvé! Že by nějaká elektronika? Přece když nemáš nastartovanej motor, tak ti po pár sešlápnutích ztuhne pedál. A pokud protočíš motorem, i nenastartovaným, tak zase jde brzdit. No tak jsem nevěděl jak to napsat:aut Citovat
zoby Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 no jeden kluk taky na 205 gti nechal vodu, voda zmrzla, když startoval tak to na chvíli chytlo a pak zdechlo a neělo to už nahodit. jak zamrzla pumpa tak se netočila, zumy na řemenici oholily rozvoďák tak mu to přeskočilo, a když to dal do kupy tak mu na několik místech z hlavy teče voda... takže celkem nic moc. jinak ohledně tažení, táhnout se dá v poho bez motoru - jinak by auta tahat bylo netřeba, kdyby jel motor. točit s ním, aby fungoval posilovač taky netřeba-nejsou to náklaďáky, dá se brzdit i bez posilovače, jen se na to musí šlapat větší silou. mám už něco natahané a kola se daji zablokovat i bez posilovače Citovat
Guest servisman Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 kluk mne táhl měl jsem Lagunu takže bez motoru jsem ji ubrzdil i točil volantem.Motor nešel blokl imobilizer. Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2007 Autor Odesláno 26. prosinec 2007 Fávo už je v teplé garáži (odtáhl to tam brácha s kamarády, přeci jenom aby mi skončil ve 406ce protože jel poprvé na laně a bez posilovače to neubrzdil, to jsem teda fakt nerisknul), uvidíme co bude až se do toho naleje voda. Jinak děkuju za rady Citovat
Marcel505 Odesláno 26. prosinec 2007 Odesláno 26. prosinec 2007 A i kdyby byl motor KO, tak sehnat favorita snad dnes není problém... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.