aaischa Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: vix nehledě na to, že stále existuje možnost, jak vydělávat víc ... třeba změnit práci, třeba se naučit cizí jazyk, třeba studovat, třeba udělat rekvalifikační či svářečský kurz nebo prostě jen nastoupit do státní správy mmch, před 2 lety 12.12.2005 jsem tankoval za 26,50 Kč/lt ( ta cena mi zase jako terno nepřijde) ta cena o který píšeš se mi líbí ale aktuální cena už teda nic moc ... ale co stejne to nezmenim tak raci resim jak si vydelat víc, neřikám že se mam špatně, ale každý zdražení člověk naštve... poslední doubou se draží všecko, tak celkově toho zdražování už má člověk fakt dost,na konci léta sem pečivo typu tvaraohovy kolače, listový pečivo atd kupoval v bille o 3kč na kus levnějc, takhle je to se všim, nebudu se rozčilovat člověka pak i přechází chut uvazovat o novějším vozítku... Citovat
Gotrek Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 Původně zaslal: vix ...nebo prostě jen nastoupit do státní správy Asi to prostředí moc neznáš, viď? Není státní správa, jako státní správa. Jsem státním zaměstnancem 12 let a rozhodně si nemohu pochvalovat výši svého platu, spíš naopak. Citovat
Miku Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 Před 20-ti léty jsem čepoval do svého autíčka benzín Speciál 8,- Kč (nebo kvalitnější Supr za 9,-Kč) , jenomže pro ty mladší - průměrné platy v roce 1987 byly 2 000,-Kč Citovat
Fusion Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 A jak dlouho stál rohlík 1kč? 5 let minimálně. Že to pekaři vyhodili z ničeho nic vypadá jako "rána" ale dalo se to předpokládat. Si myslím že můžeme být rádi že je tu relativně živá, rostoucí ekonomika. Největší prdel ale je když vidím jak si lidi stěžujou jak je drahej rohlík a máslo a potom se dozvím, že česi jsou na 3. místě v evropě v utrácení za vánoce, prohrajou miliardy na matech a v sázkách a 17% z výdělku utratí za chlast a cigarety (EU průměr je 12%). Edit: Tím chci říct, že ani zdražení paliv mě nepřekvapuje. Jak řekl Jeremy Clarkson: "Štěstí, že auta nejezdí na byčí sperma, litr stojí 3500 liber." [upravil dne 13/12/2007 Fusion] Citovat
myryn Odesláno 13. prosinec 2007 Odesláno 13. prosinec 2007 Původně zaslal: Miku Před 20-ti léty jsem čepoval do svého autíčka benzín Speciál 8,- Kč (nebo kvalitnější Supr za 9,-Kč) , jenomže pro ty mladší - průměrné platy v roce 1987 byly 2 000,-Kč Ještě v dobách dřívějších jsem si kupoval litr benálu mix /pro neznalé směs s olejem 1:33/ do trabiho za 2,50.......... To už dáááááááááávno není pravda. Citovat
vix Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: vix ...nebo prostě jen nastoupit do státní správy Asi to prostředí moc neznáš, viď? Není státní správa, jako státní správa. Jsem státním zaměstnancem 12 let a rozhodně si nemohu pochvalovat výši svého platu, spíš naopak. Gotreku, nesmíš vytrhávat věci z kontextu Pro tebe platí první začátek věty Původně zaslal: vix nehledě na to, že stále existuje možnost, jak vydělávat víc ... třeba změnit práci, třeba se naučit cizí jazyk, třeba studovat, třeba udělat rekvalifikační či svářečský kurz nebo prostě jen nastoupit do státní správy ano, vždy existuje možnost jak vydělávat víc. Jak jsi si jistě všiml, nikde nepíšu, že budeš ve státní správě spokojený. A ještě si odpověz na otázku, kolik jsi vydělával, než jsi do té státní správy nastoupil Citovat
vix Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: vix mmch, před 2 lety 12.12.2005 jsem tankoval za 26,50 Kč/lt ( ta cena mi zase jako terno nepřijde) A pak že to nejde Takže, dneska tankováno u stejné firmy, jako před 2 lety a nafta 28,90 ... při 3-5% roční inflaci, ceně dolaru a nafty na světových trzích. Citovat
Vvitty Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 pred dvema lety byl benzin i drazsi, pred par lety stal benzin taky 31-32 kc za litr, takze .... Citovat
kobra Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Nevím. Stejně budem jezdit ať to stojí, co to stojí. Plyn se taky na podzim zdraží a na jaře slevňuje. Jedině zvolit Medvěda místo předsedou PEUGEOT CLUBU senátorem. Citovat
aaischa Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: kobra Nevím. Stejně budem jezdit ať to stojí, co to stojí. Plyn se taky na podzim zdraží a na jaře slevňuje. Jedině zvolit Medvěda místo předsedou PEUGEOT CLUBU senátorem. by se musela vyměnit věčina vlády, třeba by bylo líp... ale to je zas jen spekulace, hodne lidi de do vlady s tim ze treba i ma dobry umysly ale dlouho jim to nevydrzi nebo si tam dou jenom nahrabat Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2007 Odesláno 14. prosinec 2007 Původně zaslal: kobra Nevím. Stejně budem jezdit ať to stojí, co to stojí. Plyn se taky na podzim zdraží a na jaře slevňuje. Jedině zvolit Medvěda místo předsedou PEUGEOT CLUBU senátorem. Proč mě chceš takhle škodit?? Už se Ti jako předseda tohohle spolku nelíbím??? 3x FUJ za tu hříšnou myšlenku, že bych byl ochotnej smočit byť jen palec levé nohy v tom svrabu, kterej se nazývá politikou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.