Miku Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Tak jsem byl dnes s Fabkou na STK a přede mnou měl chlápek ve světlech namodralé H4 a musel je na místě vyměnit , jinak by neprošel Takže zatímco je měnil , ptal jsem se technika na ty xenony (co má Ferry ) a ty by přes STK prošly Citovat
buml Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 no jeste napis adresu STK a jmeno technika, protoze mi ver, ze ne vsude maj stejny kriteria:bojim EDIT > a jeste otazka: jaks mu je popsal? (ty Ferryho xenony) [upravil dne 10/12/07 buml] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Původně zaslal: Miku Tak jsem byl dnes s Fabkou na STK a přede mnou měl chlápek ve světlech namodralé H4 a musel je na místě vyměnit , jinak by neprošel Takže zatímco je měnil , ptal jsem se technika na ty xenony (co má Ferry ) a ty by přes STK prošly Mám Eufab Gold, jsou taky na špičkách modrý a na STK neřekl ani Ň Citovat
Miku Odesláno 10. prosinec 2007 Autor Odesláno 10. prosinec 2007 Chlápek se přede mnou zasek na světlech a jelikož jsem musel dlouho čekat , tak jsme dali s technikem řeč to buml:STK v Místku Sklo měly celé namodralé ( né jenom špičku ) název neznám:P [upravil dne 10.12.07 Miku] [upravil dne 10.12.07 Miku] Citovat
Medion Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 záleží na koho člověk narazí.táta měl zadní gumy na hranici(spíš pod) a taky mu nic neřekli.prostě záleží koho chytneš Citovat
Maverick Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Namodralý H4 mám taky (je to taková ta imitace xenonů 100W) a na STK bylo vše v pohodě... Citovat
*jose_106* Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Byl jsem na STK s H4 OSRAM Cool Blue (pravda, do modré to má daleko..) a ani nemrkli. Kutná Hora. Citovat
Miku Odesláno 10. prosinec 2007 Autor Odesláno 10. prosinec 2007 Na čtyři roky staré Fabce a najetých poctivých 41000km mě drbal za rezivý výfuk a napsal mi to do lehkých závad a cosi blekotal o tom , že jenom na měsíc - tolik STK ve statutárním městě Frýdek-Místek [upravil dne 10.12.07 Miku] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Původně zaslal: *jose_106* Byl jsem na STK s H4 OSRAM Cool Blue (pravda, do modré to má daleko..) a ani nemrkli. Kutná Hora. No na tyhle Osram nemužou nic říct, a ani na ty eufaby, jsou homologovaný, ale mohli by se ptát co že to je za modráky;) Citovat
Ferry Odesláno 10. prosinec 2007 Odesláno 10. prosinec 2007 Původně zaslal: Miku Tak jsem byl dnes s Fabkou na STK a přede mnou měl chlápek ve světlech namodralé H4 a musel je na místě vyměnit , jinak by neprošel Takže zatímco je měnil , ptal jsem se technika na ty xenony (co má Ferry ) a ty by přes STK prošly to by me taky zajimalo jak jsi jim moje xenony popsal a co teda rikal ? Citovat
Miku Odesláno 11. prosinec 2007 Autor Odesláno 11. prosinec 2007 Zmínil jsem se , že existuje možnost vyměnit H7 za xenonovou výbojku ,kde se výbojka dá do patice místo stávající H7 a vysokonapěťové trafa se umístí v motorovém prostoru , že seřizování a naklápění zůstavají zachovány jako u původní žárovky. Na toto mé vyprávění reagoval slovy , že by to nebyl problém Citovat
OK406 Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Původně zaslal: Miku Na čtyři roky staré Fabce a najetých poctivých 41000km mě drbal za rezivý výfuk a napsal mi to do lehkých závad a cosi blekotal o tom , že jenom na měsíc - tolik STK ve statutárním městě Frýdek-Místek [upravil dne 10.12.07 Miku] Si děláš srandu, ne!! To je skoro každý druhý výfuk rezavý!! Pokud nebyl děravý a ,,nefoukal", tak je vše v pořádku. To tam máte pěkného ,,experta". To bylo v jednom filmu, kde měl maník v zálibě výfuky:myslim;) Citovat
Tommy306 Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 já se na STK taky ptal..a problém není v tom, že mám předělané xenony, ale že nejdou dokonale seřídit (nedělají takovou jasnou linku, přechod - nevím jak to popsat)..ale technickou stejně mám, jen jsem musel jinam:P Citovat
Miku Odesláno 11. prosinec 2007 Autor Odesláno 11. prosinec 2007 to Ok406: srandu si nedělám , ale zas na druhé straně mě pochválil za lékárničku (byly nová) :super:D Citovat
r.dasylva Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Na STK ve Frýdku-Místku jsem byl jednou a víc krát už mě tam nikdo nedostane. Tak arogantni blbce jako jsou tam, člověk pokupě jen tak nevidí. Mě buzerovali zato, že mám na skle škrábenečky(jeden malinky u spolujezdce), že mám volné sedačky (hartusoval z opěradlem sedečky, že to málem urval,a hlo se to asi 2mm na každou stranu..) a mít na výfuku korozi?? To už by viděl na závažnou závadu.. Takže asi tak ve zkratce o STK F-M Citovat
Pata Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Miku&r.dasylva: tak radeji zajedte do OV-Hrabove, tam mam dobre zkusenosti Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. prosinec 2007 Odesláno 11. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata Miku&r.dasylva: tak radeji zajedte do OV-Hrabove, tam mam dobre zkusenosti jj Hrabová byla dycky jistota:super:mrk Citovat
JaKoB Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Tak to já na stejné STK jednou prošel s totálně sjetýma pneumatikama (vzadu) a za dva roky jsem neprošel s řízením a rezavým př.blatníkem(nebyla v něm díra) a ten blatník jsem měl napsaný do těžkých závad.Tak co s toho plyne:nezáleží ani tak na STK ,ale na tom mechanikovy co to prohlíží a jakou má náladu. Citovat
Ferry Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: JaKoB Tak to já na stejné STK jednou prošel s totálně sjetýma pneumatikama (vzadu) a za dva roky jsem neprošel s řízením a rezavým př.blatníkem(nebyla v něm díra) a ten blatník jsem měl napsaný do těžkých závad.Tak co s toho plyne:nezáleží ani tak na STK ,ale na tom mechanikovy co to prohlíží a jakou má náladu. tak to by me zajimalo co by rekli na tohle: vyfoceno ve Francii letos v lete Citovat
bigosak Odesláno 12. prosinec 2007 Odesláno 12. prosinec 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: JaKoB Tak to já na stejné STK jednou prošel s totálně sjetýma pneumatikama (vzadu) a za dva roky jsem neprošel s řízením a rezavým př.blatníkem(nebyla v něm díra) a ten blatník jsem měl napsaný do těžkých závad.Tak co s toho plyne:nezáleží ani tak na STK ,ale na tom mechanikovy co to prohlíží a jakou má náladu. tak to by me zajimalo co by rekli na tohle: vyfoceno ve Francii letos v lete Co by říkali hele díra:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.