Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

k tomu servisu Acer - ja tam byl podruhy osobne a bavil se primo se servisaky a nakonec tam dali Sony ,ale po oprave jsem zjistil,ze vymenili zakl.desku. Na muj dotaz priznali,ze tam poprve neco zkur.... Tak tam mam desku z5020 :D To byl ten servis ,ale nove otevrenej a asi se vic snazili. Ty data me smazli taky.:grr

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

proč odsuzujete ACER? mam travelmate a pocit, že ho chci rozkopat po pokoji mám v průměru jen třikrát týdně.Což mi nepřijde zas moc nějak často.:D:D:D

no staci se podivat na tvoji klavesnici a je jasno:D

to ze ja Acer sr@cka se vi uz dlouho;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: MirasCC

No jo, ale nejde jen o operační systém. Pak nějakej kancelářskej balík (MS Office za min 5 litrů, pokud se chceš vyhnout pokusům s OpenOffice) a spousta dalších věcí. I ten hloupej DVD přehrávač je problém sehnat v nějaký rozumný free verzi.

Sorry, ale důrazný nesouhlas! OpOff už dávno nejsou na pokusy, umí všechno, co doma můžeš potřebovat. Přehrávačů DVD je taky spousta free, ze všech můžu doporučit třeba vlc player. Dalo by se pokračovat...

Ad HP 530: minulý týden jsem jeden instaloval, přijde mi to jako rozumný přístroj pro ty, kteří od notebooku nic moc nečekají - instaloval jsem na to XP a samy o sobě běžely svižně, s Vistou nevím.

Acera bych nedoporučil ani jako nouzovku - ten argument se zárukou je OK jen napůl. Kdo má zkušenosti s jejich servisem, může potvrdit.

Jj, nezbyva mi nez souhlasit... Znam cloveka na kolejich, ktery si koupil Acera a ze 4 mesicu semestru mel NB bez poruchy snad mesic a par dni, zbytek byl v reklamaci :D

Jinak kdyz mi v HP odesel disk (nenajel system a zamrzal...), vytahl jsem jel, zapojil do PC (SATA), prekopiroval jsem veci, ktere jsem potreboval, vratil zpatky a disk mi vymenili... no problem :)

Fakir: v OpenOfficech delam projekty do skoly od roku cca 2003, kdy byly OO jeste velice spatne pouzitelne, ale kupodivu byly stabilnejsi, nez tehdejsi Office. Ano mas pravdu - bakalarku jsem psal v MSOffice, jelikoz byl muj zadavatel liny si nainstalovat OO... Docela jsem zuril, kdyz Word padal :grr

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Hafity

Tak jsem schválně pokoukal po pár odkazech, a moje D600 se dá koupit i pod 10tis :)

D600 je co? DELL?

Jo jo.

Přesně tenhle mám, jen v něm mám RAM rozšířenou na 512MB:

http://www.levny-notebook.cz/cs/zbozi/33389-dell-latitude-d600.html

Tak tahle nabídka mě zaujala! Ale tys ho asi kupoval jinde, ne?

Nekupoval vůbec, já to mám služební, stejně jako telefon atd. Ale uvažuju, že si to možná časem odkoupím, až přijde čas výměny za jiný...

Odesláno

To oddie: takže jestli to dobře chápu, tak jsi s tím DELLem spokojený. To, co chci to umí.... Jsem nakousnut a zviklán....

Odesláno

Acer nám bez problémů šlape už tři roky, naopak nemám moc dobré reference na HP. Ohledně Asusu, mají strašně drahé napaječe, stejné parametry jako Acer, ale 3x dražší.

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Acer nám bez problémů šlape už tři roky, naopak nemám moc dobré reference na HP. Ohledně Asusu, mají strašně drahé napaječe, stejné parametry jako Acer, ale 3x dražší.

co to je za argument? Koukal jsi, kolik stoji takovy adapter treba k Dellu? :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Pata

co to je za argument? Koukal jsi, kolik stoji takovy adapter treba k Dellu? :bojim

Mně to přijde colkem OK. Každý napíše to, co si myslí a popíše svou zkušenost - někdo má zkušenosti se servisem, jiný zase s nákupem adapteru. I tato informace může být pro někoho užitečná. :)

Odesláno

Kurt: no nevim, jakou nabidku Holly sledoval, ale docela pochybuju, ze jsou Asusy 3x drazsi pri stejnych parametrech... tohle si nemuze dovolit ani takove Lenovo, ktere ma ovsem treba Alu telo a dalsi vymozenosti... :papa

Odesláno

Ja mam ASUS F3E, běží denně několik hodin,všude ho tahám s sebou a zatim si nemužu stěžovat. Ja osobně,když bych kupoval novy bych se zaměřil buď znovu na Asus nebo na HP.

Odesláno

Ja mam ASUS F3E, běží denně několik hodin,všude ho tahám s sebou a zatim si nemužu stěžovat. Ja osobně,když bych kupoval novy bych se zaměřil buď znovu na Asus nebo na HP.

Odesláno

Jo, jsem spokojený, hlavně co jsem tak měl možnost porovnávat displeje, tak jsem zatím na lepší nikde nenarazil.

Tak se podívej na Sony Vaio. Ale ta cena :(

Odesláno

Předpokládám, že psal o ceně "napaječů". ;)

Jo vidis :roll:roll:roll :mad:

To je tak, kdyz uz dva dny sedim u VS.NET a vzdycky mrknu na P-C :D:papa

Odesláno

Předpokládám, že psal o ceně "napaječů". ;)

No jasně, psal jsem o ceně napáječů. Konkrétně 19,6V, 65W, Acer 600,- s DPH, Asus 1700,- s DPH. Liší se jen tím, že asus má kratší konektor. Takže acer do asusu použít lze, obráceně nikoliv (tedy pokud nemají obrácenou polaritu, o čemž silně pochybuji). Rozhodně bych se nodvážil tvrdit, že jakákoli značka je šmejd. Rozhodně ale má acer oproti HP mnohem bohatší výbavu. Mmch, mám dojem, že Lenovo je největším výrobcem notebooků na světě. Acer je tuším druhý, co se týká prodaných kusů.

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Rozhodně ale má acer oproti HP mnohem bohatší výbavu. Mmch, mám dojem, že Lenovo je největším výrobcem notebooků na světě. Acer je tuším druhý, co se týká prodaných kusů.

S tou vybavou to zdaleka nebyva pravidlem, kazdopadne je to o vkusu kazdeho - ja radeji zvolim NB s mensi (pro me dostatecnou) vybavou (sitovka, wifi b/g, modem, BT, DVD+RW, FW, int. repro), ovsem kvalitnejsi (napr. klavesnici ma moje HP bezkonkurencni, to same plati o plastech - proti Aceru) nez za "lepsi" vybavu povazovat integrovanou web cameru, mikrofon a ctecku karet u NB, kteremu se do displaye otlaci rozvrzane pismenka klavesnice, a stribrne plasty se mi za pul roku osoupou do cerna... i za cenu toho, ze me bude stat adapter 1500Kc a ne 700Kc. Nehlede na neskutecny servis... Nemuzu si dovolit byt 3 tydny nebo mesic bez NB...

Srovnavat kvalitu a kvantitu je trosku z cesty... Lide jsou hloupi, ze kupuji levne a nekvalitni vyrobky :super

Jinak srovnavat Acer s Lenovem mi prijde jako srovnani Dacie s BMW :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...