Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co mi to jen pripomina, - ty budiky, zadni pate vyklopne dvere, jako bych v necem hodne podobnem minulou sobotu sedel ... :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

co mi to jen pripomina, - ty budiky, zadni pate vyklopne dvere, jako bych v necem hodne podobnem minulou sobotu sedel ... :D

si seděl v C-Crosseru , ještě tam byl Mitsubishi Outlender ,což je taky to samé , jsou tam menší rozdily v napravách , servu a motorech samozřejmě

[upravil dne 16/11/07 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Tento typ aut nemám v lásce, ale tohle jsem si zamiloval a nepohrdnul bych ani výše uvedeným C-Crosserem. :aut

obecně prodej SUV v evropě vzrostl o 40 % a v ČR o 20% což je neuvěřitelně mooc

Odesláno

Nevím mě ten lev k SUV nesedí, prostě to není principielně o eleganci, ale o masivnosti, nepohodlí atd. Úplně klidně ho v modelové řadě oželím, stejně se to bude srát-))

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Nevím mě ten lev k SUV nesedí, prostě to není principielně o eleganci, ale o masivnosti, nepohodlí atd. Úplně klidně ho v modelové řadě oželím, stejně se to bude srát-))

Rebik, jak to říct: no vozit si "prdel" v třílitrovým šestiválu 4O7, veř tomu, že bych to suv taky oželel. :D

Odesláno

Ono to má manuální převodovku? To je zajímavé, většina SUV, co jsem měl možnost vidět, nebo řídit, byla vybavená automatem. Nikdy jsem nechápal proč. :)

• O 3 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Mno nevim :) auto hezky ale jednu vytku bych mel... nejak nejsem fanda tech prednich masek kam se da zacouvat i s autem... na fotce c.4 se mi ten predek vylozene hnusi :bojim.. o zbytku si necham rad zdat :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...