Kurt Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: oddie Že by to, co jsem ti měl jet asi 2x prohlížet? Těsně vedle - ale znak to má stejnej a je to taky velký. Citovat
myryn Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 To je takovej kvíz pro bystré hlavy. V průběhu posledního týdne se můj avatar (to je ten obrázek pod jménem) mění - byla tam 106ka a teď je zatažená opona. Co to asi znamená? Hm, změnil jsem přibližovadlo. A v čem jezdím teď se dozvíš, až se opona zase zvedne. Tak díky za informaci aspoň nenatáhnu paprče úplně blbej. [upravil dne 15.11.2007 myryn] Citovat
robozv Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Blizzard doufam že 406 ... těch není nikdy dost Kdepak, takovýho pežóta bys nečekal! 308?? Citovat
vendelinek Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 a neni to 207ka SW ? Dám se podat Citovat
Fusion Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Ty webový stránky sou jakási klubovská šablona, kterou najdete aji na Nissan klubu a jiných... Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi 4007 tam bude chlapci:papa Jelikož Kurta znám a myslím si, že v poslední době ještě stále nenašel dostatek odvahy k vykradení banky, troufám si tvrdit ... ... ... ... ... ... ... ... že se 4007 jsi vedle jako jedle!!!!!!! :aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut [upravil dne 15/11/2007 Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Kurt píše, že je to velký, a někdo napíše 207SW, vy jste ale vtipálci Citovat
Kurt Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Medvěd má recht - zatím.... a propos: Zdá se, že nastal správný okamžik, abych veřejnosti oznámil, že barva mého nového vozu není růžová metalíza! Citovat
MatrixChose Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: Kurt Medvěd má recht - zatím.... a propos: Zdá se, že nastal správný okamžik, abych veřejnosti oznámil, že barva mého nového vozu není růžová metalíza! Dulezita informace, uz to skoro vim Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Modří vědí - a to je důležité P.S. Miluju, když potřebuju z chrudimské Široké ulice (JEDINÁ ULICE V ČECHÁCH, JEJÍŽ REKONSTRUKCÍ RADNÍ DONUTILI JEZDIT AUTA PO 16 SCHDECH) rychle zacouvat do jednosměrky, tzn. že musím čumák auta na chvilku strčit do protisměru - a najenou mi přímo u předku zastaví nějakej mamlas v autě v růžový metle a čučí na mě jak vrána. Po několika vteřinách napjatého čekání, co ten ňouma jako bude nacvičovat, jsem zjistil, že uvnitř sedí náš Admin Kurt s manželkou a hledá a hledá a hledá ......................... EJHLE, KLAKSON TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ a konečně zmizel v dáli a já mohl zacpanou tepnu velkoměsta uvolnit. [upravil dne 15/11/2007 Medvěd] Citovat
Kurt Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Až na tři věci (růžová metla, vrána a klakson) je to celý pravda. 1. Jako vrána čučel Medvěd (ale jako fakt dost vytočená vrána - měl takovej výraz "co se to tu motá za vidláka, když potřebuju couvat???") 2. Klakson jsem našel až na náměstí 3. Není to růžová metalíza! Citovat
tomingo Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 autá jazdiace po schodoch?!?! no teda, do chrudimi(e/y - sorry ale neviem ako sa to skloňuje ) som síce raz zablúdil, ale na takýto úkaz som nenatrafil... veda ide dopredu, takže možno to raz upgradnu a osadia eskalátor Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Si neslyšel nikdy o "básnický licenci"?????? Citovat
oddie Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Si dělejte srandu, kdo kde koho vytočil, jsem si tak maně vzpomněl cestou ze Slovenska, vždycky když jsem předjížděl nějakého pažouta, jestli nenase*u někoho z klubu Citovat
Kurt Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: tomingo autá jazdiace po schodoch?!?! no teda, do chrudimi(e/y - sorry ale neviem ako sa to skloňuje ) som síce raz zablúdil, ale na takýto úkaz som nenatrafil... veda ide dopredu, takže možno to raz upgradnu a osadia eskalátor Chrudimi či Chrudimě (domorodci píší a říkají na konci "ě") Ty schody nejsou moc vidět, ale v autě jsou cítit - důvodem bylo "zklidnění dopravy v centru. Výsledek je ten, že aut jezdí stejně, jen jezdí pomaleji, takže je ulice často ucpaná - proto jsme my domácí zvyklí tam i zastavit - a navíc se od otřesů, které způsobují auta přejíždějící schody, začaly poněkud zvětšovat trhliny v okolních domech. Schody zde: http://img221.imageshack.us/img221/7340/schodyue5.jpg Citovat
tomingo Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 oddie: musím zodpovedne prehlásiť, že na majiteľov Peugeotov sa nas*ať nedokážem (pokiaľ mi nespôsobia ani "morálnu ujmu na majetku" ) [upravil dne 15.11.2007 tomingo] Citovat
oddie Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: tomingo oddie: musím zodpovedne prehlásiť, že na majiteľov Peugeotov sa nas*ať nedokážem (pokiaľ mi nespôsobia ani "morálnu ujmu na majetku" ) [upravil dne 15.11.2007 tomingo] To věřím, ale asi jsem měl připsat, že na Slovensku jsem byl firemní oktávkou s pražským číslem Citovat
Medvěd Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: tomingo autá jazdiace po schodoch?!?! no teda, do chrudimi(e/y - sorry ale neviem ako sa to skloňuje ) som síce raz zablúdil, ale na takýto úkaz som nenatrafil... veda ide dopredu, takže možno to raz upgradnu a osadia eskalátor Chrudimi či Chrudimě (domorodci píší a říkají na konci "ě") Ty schody nejsou moc vidět, ale v autě jsou cítit - důvodem bylo "zklidnění dopravy v centru. Výsledek je ten, že aut jezdí stejně, jen jezdí pomaleji, takže je ulice často ucpaná - proto jsme my domácí zvyklí tam i zastavit - a navíc se od otřesů, které způsobují auta přejíždějící schody, začaly poněkud zvětšovat trhliny v okolních domech. Schody zde: http://img221.imageshack.us/img221/7340/schodyue5.jpg Kurte, můžu zodpovědně prohlásit, že když jedu Širokou rychlostí 40+ (zejména dolů) tak si schody jen tak lížu a plavně po jejich hranách letím - domorodci, kteří u každého schodu zastavují jako by chtěli pouštět vlak, mě vytáčejí doběla. Jinak ale doufám, že tenhle skvost si necháte patentovat pouze pro Chrudim a nebudete ho propagovat jako nějaké novum hodné následování. Ještě noticka - někdy v 90. letech se na čtyřproudé komunikaci kolem pražských Stodůlek objevil u jedné křižovatky práh a zpomalení na 30 (tehdy ještě nebyly ty plastové hrůzy, takže tam byly vyfrézované díry do vozovky). Asi dva týdny to fungovalo, auta poslušně brzdila, pak zase přidávala na povolenou rychlost, až některý z pražských taxikářů zjistil, že když to přejede 70+, tak to v autě ani necítí. Za další měsíc už psali obyvatelé sídliště vzteklé petice, že se v celém sídlišti nedá spát (ono to sice cítit nebylo, ale slyšet přejetí auta bylo zejména v noci slyšet opravdu fest) a za dalšíc pár týdnů byl v úseku krásně hladký asfalt - kdy bude petice v Chrudimi??? Mě praskat barák, tak bych se asi nějak bránil . . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.