Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

34. (Džbán) - Na Korábě - SPOLEČNÝ JÍDLO  

1. 1. 34. (Džbán) - Na Korábě - SPOLEČNÝ JÍDLO

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já byxch naopak byl pro tu kýtičku, please

Akorát,že většina není.... takže to tentokrát nemá cenu ji obědnávat... třeba příště se nás sejde víc na společný jídlo.... :myslim

Odesláno

Tak já jsem dal teda ano, ale potom, co jsem si to celý přečetl, tak říkám, že "mi to je jedno". O hladu tam rozhodně nebudu, takže pokud bude kýta - dám si jí s chutí. Pokud nebude - dám si něco jiného - s chutí :D

Odesláno

ok, tak tedy kyticka nebude, skoda, ale kazdopadne prirazim a budu mit par dotazu na technicky zdatne jedince, treba z Neratek

Odesláno

Tak dneska mi volal z Korabu vedoucí,a bylo mi oznámeno,že od října přešli na zimní provoz,a tím pádem tam už odpoledne není kuchař,a tak není kdo by nám uvařil každému co se mu zachce.... Takže na korábu je jedině možné VŽDY SPOLEČNÉ JÍDLO. Které nám připravý.

Akorát,že podle ohlasů co tu jsou není dost lidí na tuto ,,žranici".

Takže doufám že dorazí alespoň ty co se tu přihlásili...

Tímto oznamuji,že společný jídlo nakonec bude

Doufám,že Medvěd bude mít radost...... :aut :aut :aut

Odesláno

zatím plánuju příjezd,jen doufám,že mi do toho nic nevleze a pak hlavně abych to našel,ale mám návod od minulého srazu,tak mi držte palečky a palce

Odesláno

Takže je zamluvená kýta měla by být o něco menší jak minule + salát atd.. jako minule.

Tak doufám,že se opět hezky napapáme...... :potlesk:D :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ok, tak tedy kyticka nebude, skoda, ale kazdopadne prirazim a budu mit par dotazu na technicky zdatne jedince, treba z Neratek

...a sakra:D

Odesláno
Původně zaslal: John

Takže je zamluvená kýta měla by být o něco menší jak minule + salát atd.. jako minule.

tak ja vam sní teda pomůžu:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

A co dietka? :D

Odesláno

Já se o papčo hlásím! A jestli až do čtvrtka budu mít podobnej stravovací režim jako dnes (pouze večeře a to ještě mizerná), Medvěd se bude muset sakra snažit, aby toho zdlábnul víc jak já :D

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Pe.Tr

A co dietka? :D

seru na ni!:D:D:D

Odesláno

ok, taky si dam neco do zaludku :-), kazdopadne se mi jedna jen o ty zadni svetla, jako blizzard, uvazuju o nich uz douho, ale do elektriky se bojim sahat sam, kdyz tomu moc nerozumim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...