Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Již několikrát se tady rozebírala kvalita pneumatik, ale jenom za sucha.Dnešní přívaly deště otestovaly všechny pneumatiky přímo v akci za mokra. Jak se vám jezdí za mokra?

Odesláno

Já jsem s pneu ma mokru spokojen. Nejezdím jako šílenec, ale když porovnám jak drželo předešlé auto s univerzály a současné auto s Dunlop SP30, tak je to nebe a dudy. Zatím mi "klouzly" jen jednou a to když mi nějakej pitomec vyjel před nosem z vedlejší. ABS zafungovalo a s klidem jsem ho dobrzdil, řádně protroubil a problikal.

Odesláno

s mými Goodyear Hydragrip je to paráda. Jsou to gumy určené přímo "na vodu". Při průtrži mračen jsem asi před 14 dny jel z Humpolce do Pelhřimova 70 km/h a nepocítil jsem co je aquaplaning. Rychleji to nešlo, stěrače už pomalu nestíhaly.

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Continental na 405 držej jak přibytý. V zatáčkách OK. Jediný kdy ustřelili bylo při odbočování vlevo, když jsem vlítl tramvaji na koleje:D

Koleje sou zrádný. Stačí když sou mokrý a brzdit se na nich absolutně nedá.

Odesláno

GOODYEAR Eagle F1 taky v poho. V podzemnich garazich to na tom hladkym betonu (nebo co to je) sice trochu klouze kdyz je mokro, ale jinak parada!

Odesláno

Tady je zatím sucho,a na mokru se mi jezdí blbě,páč po letošní sezoně se rozloučím s pneu,už to mají za sebou a na příští rok mám již koupené jiné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...