Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A ještě jedno malé setkání Peugeotů na parkovišti u Braunova Betlému u Dvora Králové nad Labem - jiná auta na parkovišti nebyla, tak jsem se postavil do řady :)

dsc03243y.jpg

Opět foto mobilem.

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

jinak 12.11.09 jsem potkal Scratche na jižní spojce....teda aspon si to myslím...měl to dvojité křidlo....:papa

jj, byl jsem to ja, skoda, ze jsem te nezaznamenal :D

doufam, ze jsem jel dle predpisu :D

stifler: jirkap

[upravil dne 16/11/2009 Scratch]

Odesláno

kdopak z klubaku byl dneska v polskych chalupkach, modra 406 break, stribrna klubova podlozka pod RZ, ktera zacinala tusim 3T7 .... :)

nalepil jsem se za tebe se zlutym renaultem masterem :) pri vyjezdu z vedlejsi na hlavni ...

[upravil dne 17/11/09 BV406]

[upravil dne 17/11/09 BV406]

Odesláno

dobrmik: no ono to jinak na te jizni ani nejde :D

ale odbocoval doleva? z jizni se da sjizdet jenom vpravo :D

Odesláno
Původně zaslal: pinc

BV 406:Byl jsem to já,toho Mastera jsem si všiml.Byl to výjezd z vedlejší před světelnou křižovatkou,že?:papa

no, jeste aby sis toho zluteho nenapadneho mastera nevsiml :D ... zdravim do bohumina :D

Odesláno

jj, ja to mam jednoduchy, bud mazu do prace nebo z prace :D, uzivam si to, kdyz nejedu do prace sockou :-)

Kazdopadne priste zatrub :D

Dneska jsem v hloubetine potkal bejvalku Paul Jane (samozrejme auto) mazalo smer hostivar a ja smer domansky :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jj, ja to mam jednoduchy, bud mazu do prace nebo z prace :D, uzivam si to, kdyz nejedu do prace sockou :-)

Kazdopadne priste zatrub :D

Dneska jsem v hloubetine potkal bejvalku Paul Jane (samozrejme auto) mazalo smer hostivar a ja smer domansky :-)

bejvalka 100% jela od Domanskeho :D

Odesláno

Včera jsem byl v nemocnici u Sv. Anny v Brně a když jsem šel zpět, tak jsem došel k autu, odemykám a nic. Pak mě došlo, že jsem k chodníku couval a ne zajížděl předem a rozhodně jsem si nesklapoval zrcátka. Skutečně moje auto stálo o tři místa dále - stejný model i barva.

Odesláno

dneska v sobotu v poledne na jizni spojce, bila 206 s napisem pezot club na zadnim okne, bila, Skova SPZ, diodove zadni svetla. Ve vnitr dve pekny babi, asi jely do ikei. My oranzovy seat (takovej ten malej) s polepama starlux :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...