shark734 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 dnes rano o 6:20 som stretol na vjazde do NR pred kruhacom pod zoborom bielu 306 break s klubovymi nalepkami, ale znacku som si v tej rychlosti nevsimol Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 Dneska (2.12) spatřena stříbrná 206 s klubovou nálepkou na levé straně vzadu na Vypichu v Praze kolem 17:30 )) cee Citovat
gronholmm Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Před chvíli jsem naháněl fialovou 406 new model s velkým laufem a s velkou klubovou nálepkou na zadním skle po D1 směrem do centra [upravil dne 6/12/11 09:20 od gronholmm] Citovat
kaper Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Včera som stretol jedného novopečeného otca riadneho člena v Trnave v jednom nákupnom centre dobre sme pokecali spolu nakúpili. Dušanko dúfam že som ta moc nezdržal ???:papa:papa:papa:papa:papa:D:D:D:D Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Dneska kolem 12hod na dalnici D1 na 145km jsem potkal tmave modrou 406ku sedan a mela na kufru clubovou samolepku :-) Citovat
Stifler Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Včera jsem se potkal s kolegou \"stajgrpavel\", ale nebylo to náhodné setkání. Byli jsme se s přítelkyní na něho podívat v hospodě, ke vaří. Musím říct, že vaří moc dobře a doporučuju každému, kdo jede třeba z Prahy do Krkonoš přes Kopidlno, aby se zastavil v restauraci v obci Jičíněves u železničního přejezdu, kde vám Pavel určitě rád něco uvaří. Pohostil nás královsky a jsme mu za to moooc vděční. Pavle, děkujeme, jsi fakt kabrňák. Doufám, že na Silvestra pokecáme trochu dýl, než jen v mezičase vaření jídel. Citovat
oni Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 tak v vcera cca kolem 15 hodiny v hradci kralove v nakupnim centru futurum jsem videl clena ze slovenska, modra 406 sedan starej model z poznavaci znackou GL - 107 .. Citovat
Dadadavid Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 oni- mám pocit,že jsem tam viděl tvoje auto..já tam byl zeleným golfem... [upravil dne 18/12/11 21:12 od Dadadavid] Citovat
Stifler Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Já byl včera v Futuru v Hradci taky, ale až okolo 18. hodiny...to už by dalo skoro na minisraz. [upravil dne 18.12.11 22:19 od Stifler] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Stiflere, tak to máš pravdu, to už by dalo na minisraz, byl jsem včera (už musím psát předevčírem) taky ve Futuru v HK a to dokonce 2x. Poprvé od 10:00 do 10:45 a podruhé od 17:15 do 18:00. Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Dnes kolem 17 hodiny jsme se několikrát zdravili s modrou 406kou FL sedanem (RZ 2AL ????) cestou od náměstí OSN směrem na Černý most. Nevím, kdo to byl ani zda byl z klubu, ale tvářil se tak (byť jsem si žádného klubového identifikátoru nevšiml). Citovat
Stifler Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 BBJohn: Tak to jsi mě nebo aspoň mé auto mohl při své druhé návštěvě vidět. Parkoval jsem až v 1. patře, přízemí bylo uzavřené. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Stifler : Ty jo,to by ale fakt už na ten minisraz dalo :D Tolik míst na světe a zrovna nás pár pežoťáku se sejde uplně náhodou na jednom místě ale jako byl tam hroznej štrůdl,já viděl jednoho co se chystal zrovna odjet,tak jsem čekal až vycouve,ale jeden týpek s volvem čekal na to samý a nejhůř je,že já byl k tomu místu narozdíl od něj zády..no tak prostě jak vyjel,tak jsem tam dal zpátečku,nijak jsem se neohlížel a prdnul jsme to tam..ten chlap s tim volvem tam pak stál asi ještě 3 minuty jak opařenej,tak nevim,jestli mě chtěl zavraždit nebo co..kdo pozdě chodí..znáte to No a stal se ze mě ježíš-ek a čmajzl jsem tam jeden kávovar,tak snad přítelkyně bude mít radost... byl tam jeden s časovačem,ale jen jeden druh kávy a pak tam byl s mnoha funkcema,ale bez časovače..tak jsem vzal ten,snad jsem udělal dobře :) Citovat
oni Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 tak to me mrzi, pac jsem tam byl s pritelkyni a cekal jsem na ni do 7 hodin, to bych vas rad videl. sakra....:grr ja jsem byl ale 406tkou a neparkoval jsem v parkvoisti, pac jsem tam nechtel cekat tu frontu na vjezdu do parkoviste. [upravil dne 20/12/11 08:54 od oni] Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 BB, Stifler, Oni, Dadadavid: v tu dobu byl dokonce klubovy sraz v Praze, kde jste mohli potkat vice pratel lvu...... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Jo Scratchi, to byl, jenže já byl s dětma celý den sám. Manželka byla pracovně v HK a já měl být původně doma, ale pak jsem byl u šváry v HK, večer jsem vyzvedl manželku a jeli jsme zase domů. Jet ještě na sraz do Prahy bych už asi fakt nezvládl. Ale mrzí mě, že jsem tam nebyl, původně jsem to plánoval. Jenže znáš to: člověk míní a manželka mění Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 BB: cely den na 3 deti? to bych nezvladl, mas autoopusteak, i se svagrem a manzelkou, taky bych uz nejel i tak jsi jel na sraz v kokorine, takze = respekt Jsou tu jini.......................co melou a skutek = UTEK Citovat
Fuller Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Tak sem včera nepotkal, ale dojel sem si za Předsedou do práce. A odvezl jsem si od něj krásný vánoční dárek, jen si musim ještě sehnat elektrikáře, sám to prostě nedám. Tímto díky za \"dárek\" a pěkné povídání. Snad se brzy už dokopu k nějakému srazu, ale jak říká Scratch, skutek = utek, pokaždé mi do toho něco vleze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.