Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před chvíli jsem naháněl fialovou 406 new model s velkým laufem a s velkou klubovou nálepkou na zadním skle po D1 směrem do centra :papa

[upravil dne 6/12/11 09:20 od gronholmm]

Odesláno

Včera som stretol jedného novopečeného otca riadneho člena v Trnave v jednom nákupnom centre dobre sme pokecali spolu nakúpili. Dušanko dúfam že som ta moc nezdržal ???:papa:papa:papa:papa:papa:papa:D:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem se potkal s kolegou \"stajgrpavel\", ale nebylo to náhodné setkání. Byli jsme se s přítelkyní na něho podívat v hospodě, ke vaří. Musím říct, že vaří moc dobře a doporučuju každému, kdo jede třeba z Prahy do Krkonoš přes Kopidlno, aby se zastavil v restauraci v obci Jičíněves u železničního přejezdu, kde vám Pavel určitě rád něco uvaří.

Pohostil nás královsky a jsme mu za to moooc vděční. :super

Pavle, děkujeme, jsi fakt kabrňák. :potlesk Doufám, že na Silvestra pokecáme trochu dýl, než jen v mezičase vaření jídel. :papa

Odesláno

tak v vcera cca kolem 15 hodiny v hradci kralove v nakupnim centru futurum jsem videl clena ze slovenska, modra 406 sedan starej model z poznavaci znackou GL - 107 ..

Odesláno

Stiflere, tak to máš pravdu, to už by dalo na minisraz, byl jsem včera (už musím psát předevčírem) taky ve Futuru v HK a to dokonce 2x. Poprvé od 10:00 do 10:45 a podruhé od 17:15 do 18:00.

Odesláno

Dnes kolem 17 hodiny jsme se několikrát zdravili s modrou 406kou FL sedanem (RZ 2AL ????) cestou od náměstí OSN směrem na Černý most. Nevím, kdo to byl ani zda byl z klubu, ale tvářil se tak (byť jsem si žádného klubového identifikátoru nevšiml).

Odesláno

Stifler : Ty jo,to by ale fakt už na ten minisraz dalo :D :D Tolik míst na světe a zrovna nás pár pežoťáku se sejde uplně náhodou na jednom místě :D ale jako byl tam hroznej štrůdl,já viděl jednoho co se chystal zrovna odjet,tak jsem čekal až vycouve,ale jeden týpek s volvem čekal na to samý a nejhůř je,že já byl k tomu místu narozdíl od něj zády..no tak prostě jak vyjel,tak jsem tam dal zpátečku,nijak jsem se neohlížel a prdnul jsme to tam..ten chlap s tim volvem tam pak stál asi ještě 3 minuty jak opařenej,tak nevim,jestli mě chtěl zavraždit nebo co..kdo pozdě chodí..znáte to :D No a stal se ze mě ježíš-ek :D a čmajzl jsem tam jeden kávovar,tak snad přítelkyně bude mít radost... byl tam jeden s časovačem,ale jen jeden druh kávy a pak tam byl s mnoha funkcema,ale bez časovače..tak jsem vzal ten,snad jsem udělal dobře :) :)

Odesláno

tak to me mrzi, pac jsem tam byl s pritelkyni a cekal jsem na ni do 7 hodin, to bych vas rad videl. sakra....:grr:grr

ja jsem byl ale 406tkou a neparkoval jsem v parkvoisti, pac jsem tam nechtel cekat tu frontu na vjezdu do parkoviste.

[upravil dne 20/12/11 08:54 od oni]

Odesláno

BB, Stifler, Oni, Dadadavid: v tu dobu byl dokonce klubovy sraz v Praze, kde jste mohli potkat vice pratel lvu......

Odesláno

Jo Scratchi, to byl, jenže já byl s dětma celý den sám. Manželka byla pracovně v HK a já měl být původně doma, ale pak jsem byl u šváry v HK, večer jsem vyzvedl manželku a jeli jsme zase domů. Jet ještě na sraz do Prahy bych už asi fakt nezvládl. Ale mrzí mě, že jsem tam nebyl, původně jsem to plánoval. Jenže znáš to: člověk míní a manželka mění :D

Odesláno

BB: cely den na 3 deti? to bych nezvladl, mas autoopusteak, i se svagrem a manzelkou, taky bych uz nejel :D

i tak jsi jel na sraz v kokorine, takze = respekt :)

Jsou tu jini.......................co melou a skutek = UTEK

Odesláno

Tak sem včera nepotkal, ale dojel sem si za Předsedou do práce. :D A odvezl jsem si od něj krásný vánoční dárek, jen si musim ještě sehnat elektrikáře, sám to prostě nedám. Tímto díky za \"dárek\" a pěkné povídání. :super Snad se brzy už dokopu k nějakému srazu, ale jak říká Scratch, skutek = utek, pokaždé mi do toho něco vleze. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...