Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja dneska potkal bud Johna, nebo Svejka, bylo to tusim chvili pred 16:00 a bylo to pod bikerscrownem v Barniku. Vinove coupe s kridylkem :)

Odesláno

jo, to jsem moh byt klidne i ja :) kazdopadne u krcsky nemocnice na jednom z parkovist v sidlisti stava jeste jedno takove coupe jako mam ja. A o kus vedle druhy coupe, stribrny novy model :)

Odesláno

kdo dneska dopoledne stál u Globusu v LBC ?

zajížděl sem na parkáč a koukám hele peugeot tak to švyhnu hned k němu a v zadní části auta nad kolem Klubová Samolepka :)

Bílá 406ka :)

dsc00631ac.jpg

[Edited on 6/11/11 14:35 by Háček]

Odesláno
Tak sem dnes ráno v 8:30 na Shellce v Řepích konečně potkal prvního klubáka. Myslim, že říkal nick Vector a má 406 coupé, 3.0 V6 v modré metle. Ale nebylo moc času, já spěchal do školy, tak jsme pokecali fakt krátce. :papa

AA koukám, že sem tu dlouho nebyl. :D

Odesláno

Hustyyy :D konecne jsem taky nekoho potkal.. :D ty sis me vsimnul? Jel jsem z brevnova na vetrnik okolo toho Renaultu a z bocni ulicky jsi vyjizdel ty...jel jsi na te krizovatce doleva smerem na brevnov kolem Renaultu.. jel jsem v cervene 106ce s bilyma kolama a zrcatkama a zatmavenyma oknama.. ;)

Odesláno

Dneska kolem 18:45 sme potkali modrou 306 kombi s obrovskou nálepkou klubu na zadku :) na Českobrodský směr z běchovic na centrum prahy :) Kdo to byl? :)

Odesláno

Jimmy 106, ano vzpomínám si, že tam jela 106ka s bílými koly, toho jsem si hlavně všiml, ale neviděl jsem klubové označení, takže jsem tomu moc nevěnoval pozornost.

Odesláno

HonaZ: no ja ho mam dosti spatne vyresene.. mam ho cerne a navoc pod cernou folii na oknech, takze takhle za jizdy si toho ani vsimnout nelze.. na jare budu ale folie i klubove nalepky davat dolu, koupim nalepky bile aby to bylo videt ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...