Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Medo to sw 307 byl petr Gti6 nebo jeho žena Jana

DaveK ta červena kombi 406 byl Lada mazanec od Petry z Podebrat nick LADA1 tusim

To se Ti musí hlásit každá návštěva Prahy a kolí Neratovic?:D:D Že jsi tak informován. Tomu se říká správný předseda který ví kde se mu jaká ovečka toulá po jeho okolí.:D

Odesláno

jirkop, dneska sem te potkal v pocernicich, uz na svetlech u zlibku, hnal si to pak po hlavni a ja za tebou :D. akorat sem jel v lagune, tak sis mozna rikal co se ti to za blba lepi na prd*l :D

Odesláno

Dnes dopoledne jsem potkal v Kroměřiži Modrou 3-dvířkovou 206-tku SPZ 3Z7 83-?? víc sem nestihl napsat.Měla na zadku nalepku P-clubu. Stal sem s Nowacovskou avkou u alberta a pak sem za ní chvilku jel směr na hulín.Kdo to byl?:D

Odesláno

V sobotu jsem potkal

1x černou 207u, 1x černou 306 GTI6, 1x stříbrnou 5008, 1x bílou 5008, 1x černou 407 SW, 1x stříbrnou 307 CC, 2x šedou 205, 1x modrou 607, 1x modrou 307, 1x stříbrnou 406 sedan, 1x světle zelenou 406 BK, 1x tmavě zelenou 406 BK LPG, 1x stříbrnou 406 BK

Kde to jenom bylo ??? :myslim:myslim:myslim

Odesláno
V sobotu jsem potkal

1x černou 207u, 1x černou 306 GTI6, 1x stříbrnou 5008, 1x bílou 5008, 1x černou 407 SW, 1x stříbrnou 307 CC, 2x šedou 205, 1x modrou 607, 1x modrou 307, 1x stříbrnou 406 sedan, 1x světle zelenou 406 BK, 1x tmavě zelenou 406 BK LPG, 1x stříbrnou 406 BK

Kde to jenom bylo ??? :myslim:myslim:myslim

To bylo v autorizovaném servisu Peugeot:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem dneska potkal kolegu \"stajgrpavel\" ve Staré Pace, tedy kousek od jeho bydliště, ale asi si mě nevšiml, protože jel proti sluníčku. Prozradilo ho Scratchovo křídlo na zádi. :D

[upravil dne 3/3/11 17:22 Stifler]

Odesláno

Kto mi to dnes v BA na krizovatke pri dimitrovke nieco naznacuje? Bol to Obaf. On poznal mna a to som bol v prestrojeni (siel som na OII). Sorry ze si sa musel tak namahat aby som ta spozoroval. Bol som zakecany so sefom. Tymto ta pozdravujem.:papa:papa:papa

Odesláno

Jooo, ja vlastne potkal Stiflera, na smichove v hospode a pekne jsme se skoulovali :D

na to, ze jsem mel byt tak v devet doma :DDDD

[upravil dne 3/3/2011 18:51 Scratch]

Odesláno

Scratch: jojo, to byla akce. :D Jinak dojel jsem do školy v pořádku asi těsně před půlnocí nebo po půlnoci (už si to fakt nepamatuju). Autobus to byl správnej a vyplivnul mě hned u školy, takže pohoda. Měli jsme pod čepicí, nevim, jak ty, ale já dost. :D Doufám, že Áďa byla v pohodě a chápala tvé zdržení \"jen\" o pár hodin. :roll:D:roker Už se těším na opáčko. :super

[upravil dne 3/3/11 20:53 Stifler]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...