Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja budu aspon pres zimu shanet nejaky litaky 15" pac ty 16tky nejsou to prave co by tam melo byt :) nesedi tolik a ustrelujou... si je necham jako zalozni ;)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Neznám nikoho, kdo by měl samolepku Peugeot club Jižní Čechy na svém autě. Zároveň i vím, koho měl Medvěd namysli, ale musí jej zklamat, jelikož se moc spletl. Doporučuji, aby si lépe zjišťoval své zdroje, než něco uvede zde na fóru.

Občas potkávám černou 207 s MPZ SK, která má tuto samolepku.Možná, že by více věděl Chozeluizskuner.

Však jsem psal, že se Tě to netýká (tedy že jsi z toho venku). žádné zdroje nemám - od počátku jsem psal o představě a představ můžu mít zcela beztrestně kolik jen chci.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dnes jsem ráno předjížděl v Brně směr na Svitavy stříbrnou 206sw s nálepkou klubu na zadním skle, a se svitavskou značkou, ráno kolem 6:30, neměl jsem čas nějak pozdravit, spíchal jsem do práce, měl jsem tam být v 6 :-D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes kolem 14:30 v Atriu v HK viděna stříbrná 406 v kombíku s mechovskou značkou a nálepkou Peugeot klubu na zadním skle, kdopak to byl, ať se dobrovolně přizná :P  :papa My seděli v coupe a snažili se vycouvat z parkovacího stání...

Odesláno

Potkala jsem ráno kolem 8:15 na křižovatce v PHA 10 Strašnice klubáka ve 406 coupé stříbrná :)  na obou zadních sklech měl klubové bílé nálepky. Mimochodem moc pěkná :)

Odesláno

V úterý ve Velkým Meziříčí viděna stříbrná 405, písmeno v spz - U, na zadním skle dlouhá nálepka peugeot club :) Přijel od Brna a pokračoval na Třebíč

Odesláno

Neznám nikoho, kdo by měl samolepku Peugeot club Jižní Čechy na svém autě. Zároveň i vím, koho měl Medvěd namysli, ale musí jej zklamat, jelikož se moc spletl. Doporučuji, aby si lépe zjišťoval své zdroje, než něco uvede zde na fóru.

Už to fakt nehul hele nedělá Ti to dobře ...

Odesláno

Ve čtvrtek potkána 407 Stibťáka na Proseku a dnes osobně potkán Verysek, já krytý ve služebním praktiku, ale stejně mě mrcha poznala :myslim:D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...