Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v patek mezi 17ctou a 18ctou na boleslavsky stribrna 406tka v kombiku, cerna klubova samolepka nad zadnim pravym svetlem. Prizna se nekdo?

Tak to jsem byl já. Jelo se slušně, až na to prudký zbrždění než si odbočoval. :papa

Odesláno
Dneska jsem viděl ve Znojmě Medvědovu 306 na parkovišti u lázní. :D

Souhlasí. Ještě jsem tam byl i v pátek a včera - opravdu máte hezké koupaliště.

Guest Scratch
Odesláno

V sobotu jsem potkal Stiflera, dojel, zatroubil a musel me videt a slyset.....nebot Iveta se otocila. Nicmene se zachoval jako pravy klubak a ani nezareagoval. Timto u me jen potvrdil, ze je fakt jinde........

Nasledne jsem po ceste do Vrchlabi potkal zlutou 406 coupe... s podlozkou modrou z clubu. Trosku jsem spechal ale asi byli zanepradneni ze ani nezareagovali.

No nic klubaci....priste vice koukat :)

Odesláno

A já jsem vlastně v týdnu potkal Gabriela 307, v Benátecké Vrutici, v čase 16:10. Myslím, že to byl čtvrtek a s celou rodinou jel směrem Benátky nad Jizerou. Já jel směr Lysá nad Labem. Vyhýbal se stojícímu vozidlu u krajnice a asi nepočítal s tím, že v obci pojedu 50 km/h ... musel jsem kvůli němu brzdit ... že je to klubák jsem zjistil na posledních chvíli, stihl jsem zamávat, ale Gába si asi nevšiml. :myslim

Takže tento týden mám 2 úlovky, ale za celou dobu, co jsem na klubu, jsem potkal tak 5 klubáků, což je mizérie.

Guest Scratch
Odesláno

no ani nepisu, kdyz potkam Kubik 306 a nebo ted potkavam 406 v HoPo a zdravime se, ale kdo to je? :D

mam ted prumer tak 3 na tyden :D

Odesláno

Kdo se proháněl z Hradeckého kraje po Praze tuto sobotu v červené 207. Na dveří lva a vzadu u levého světla nálepku klubu. RZ 5H..... Nejdřív na Karlově náměstí (cca po 16h) a potom ještě jednou na Hradčanské směr Letná (cca 18.30).

[upravil dne 11/8/14 07:50 od adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...